[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Sürgün Mağrasına Giriş için "Kan taşı" görevi "Resimli Anlatım" Mon May 03, 2010 3:44 pm | |
| Sürgün Mağrasına Giriş için "Kan taşı" görevi "Resimli Anlatım" Merhabalar arkadaşlar. Sizlere elimden geldiğince yardım etmek istiyorum. Sürgün mağrasına girmek için yapılması gerekilen görevi Ekran görüntüleri ile anlatacam. Sürgün Mağrasına Girmek İçin Yapılması Gerekilen Görev Öncelikle 1.köyde bulunan Seon-Hae buluyoruz. Üzerine bir kere tıklıyoruz. Bize görevi veriyor. [You must be registered and logged in to see this link.]Vermiş olduğu görev ise, Doyumpaperde "6 adet Fosil Gözyaşı" ve "4 adet Obsidyen" taşını bulmamızı ister. Doyumpaper'e geldiğimizde haritamızda bir kaç yer işaretlenmiş olur.[You must be registered and logged in to see this link.]Fosil Gözyaşlarını haritada işaretlenen yerlere giderek bulabiliyoruz.[You must be registered and logged in to see this link.]Bu şekilde 6 adet Fosil Gözyaşını topluyoruz. Sıra geldi 4 adet bulmamız gereken Obsidyenlere. Obsidyen bulmak içinde arkadaşlar Işınlayıcının oralarda çok bulununan " Alev" slotlarını kesiyoruz.[You must be registered and logged in to see this link.]Elimizde şuan "6 adet Fosil Gözyaşı" ve "4 adet Obsidyen" bulunuyor. Sol tarafta Görev beliriyor. Bizden son kez " 1 adet Fosil Gözyaşı" istiyor olacaktır. Bunuda diğer Fosil Gözyaşlarını bulduğumuz gibi haritada işaretlenmiş yerlere giderek buluyoruz ve Doyumpaperde olan görevimiz son buluyor.[You must be registered and logged in to see this link.]Şimdi görevde de belirtildiği gibi 1.köye gitmemiz isteniliyor. Birinci köye gidip görevimizi teslim ediyoruz. Bize ikinci bir görev veriyor. [You must be registered and logged in to see this link.]Bizden istenilen görev; Kızıl ormana gitmek ve orada işaretlenen yeri bulmak. Sağ üste bulunan haritayı " - " tuşuna basarak uzaklaştırabiliriz ve rahat bulabiliriz işaretlenmiş yeri. İşaretlenmiş yeri bulduğunuzda 2-3 saniye bekleyin ve Sol Tarafta Yeni Görev Sayfası gelir. O sayfaya tıkladığımızda bize " Kan Damlası " verir. Tekrardan 1.köye dönmemizi ve görevi Seon-Hae teslim etmemiz istenilir.[You must be registered and logged in to see this link.]Görevimizi başarıyla tamamlamış oluyoruz ve Seon-Hae bize "Kan Taşı" veriyor. Bu "Kan Taşı" ile Sürgün Mağrasına giriş yapabiliyoruz.[You must be registered and logged in to see this link.]Almış olduğumuz "Kan taşı" ile Sürgün mağrasına giriş yapabiliriz. Bildiğimiz üzere bundan bir kaç ay önce Birinci köye Koe-Pung gelmişti. Şimdi oraya gidip Sürgün mağrasına giriş yapabiliriz.[You must be registered and logged in to see this link.]Ve artık Sürgün mağrasında bulunuyoruz [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
Kinq123 Banlanmiş Üye
Puan : 1221 Mesaj Sayisi : 830 Lakap : CH 2 Yaş : 28 Rep : 86 Nerden : Nereye Gidiyon La xDé
| Subject: Re: Sürgün Mağrasına Giriş için "Kan taşı" görevi "Resimli Anlatım" Mon May 03, 2010 4:11 pm | |
| | |
|
[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Re: Sürgün Mağrasına Giriş için "Kan taşı" görevi "Resimli Anlatım" Tue May 04, 2010 4:21 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Sürgün Mağrasına Giriş için "Kan taşı" görevi "Resimli Anlatım" | |
| |
|