Kupa^^As Super Mod.
Puan : 2147483647 Mesaj Sayisi : 1096 Lakap : ^^ Yaş : 35 Rep : 261 Nerden : Metin2
| Subject: SabotaJMt2 Geniş Anlatım Sun Nov 28, 2010 9:08 am | |
| Pwp ServerLer Arasinda En Kaliteli Lagsiz Zevkli En EğlenceLi Oyunu ' SabotaJMT2 Tanıtımına HoşGeldiniz...
Serverde ÖrnekLeri Size AcıklayaLım ';
1=KesinLikle 7/24 Acıktır
2=4000 Kişiye Kadar 0 Lag Garanti Veriyoruz
3=Yeni Binekler Mevcuttur.
4=Zombi Bölümü Mevcuttur.
5=Yüzük İle Bulundugun Yerden İstedigin Yere Isınlana Bilirsin (ISINLANMA YUZUGU )
6=%100 Hersey Her Npc'Ler Türkcedir.
7=Azrail KatLari Aciktir Azraile Kadar KesinLikle Oyundan Atmaz
8=Her Yerde (Vadi,Çöl,SohanDagı,Orman) Bu Maplar'da Metin Kesildiginde 3 Dk Snra Baska Bi Yerde Yenilenecektir.
9=7/20 Halinizden Anlayan Duyarli GM Vardir.
10=Haftada Bir Kez üç yol savaşı yapılmakda ve hafta 2 kezde bilgi yarışması (hediyeli) düzenlemekdedir.
11=Droplar 7/24 1000 Aciktir..1000x Exp , 1000x Drop , 1000x Yang
12=Haftada Bir Kez üç yol savaşı yapılmakda
13=Server Kapanirmi Sorusunu Düsünen Arkadaslara Cevab Veriyorum : 1 Sene Lik Sözleşmesi Vardir , Zaten 1 Seneye Kadar Hayatta Kalacagimiz Belli Deyil
14=Serverimiz de Boss ' a Dönüsme Vardir 2 M Ye İstediginiz Boss ' a Dönüse Biliyorsunuz
15=Krallıklara IsınLama Npc Si Vardir
16=Her Ulkeye Ait Event Bölgesi Vardir Her Saat Event Yapılır
17=Serverimiz de 120 Silahlari Mevcuttur .
18=Buz Cadısı , Su Ejderhasi Tüm BossLar Aktif Tir İçLrinden 120 Silahlari Çıkabilir .
19= Her Gün Serverimiz OX YapıLmaktadir 1. Ye ' 1 T Para Verilmektedir.
20=+ Basarken İtem İstemiyor Fakat + Basarken Yakıyor Onun İcin BuyuLu MetaL iLe Basmaniz Önerilir Büyülü Metalin Fiyati 20 K ' Dır
21= Max HP 5 K Dır , Savunmalar Yüzde 20 Dir ' Efsun Arttırma Ve Degistirme 20 K dır
22= Npc 120 SilahLari Yoktur Kimse NPC De 120 Silahi Satilio Demesin ' 120 Silahlari Azrail Sandiklarindan Düsmektedir Ve 75 Levelde Giyebiliosunuz.
23= Her Saat Her Krallıgın 1. Köyüne 90 Lık Metin , 100 Lük Metin , Ve AzraiL Event Yapilmaktadir..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SabotaJMT2 Ana Sayfa : [You must be registered and logged in to see this link.]SabotaJMT2 Kayıt : [You must be registered and logged in to see this link.]SabotaJMT2 Download : [You must be registered and logged in to see this link.]SabotaJMT2 SıraLama : [You must be registered and logged in to see this link.]Destek Msn Adresimiz : [You must be registered and logged in to see this link.]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ŞunLarı Altını Çizerek BeLirtmek İstiyorum...;
Lütfen Oyunumuza Gelenler ArkadasLariniza Cagirirsaniz Minnettar Olurum Size
Zevkli Kaliteli Güvenli Bir Oyun Arıyorsaniz KesinLikLe SabotaJMT2 Yi Ziyaret Ediniz.
NOT : İLK 127 Level Olana Hediye Verilecektir....
NOT : Serverimiz De G Ve P Npc Si Yoktur. NasıL G Ve P Acılır Sorusuna Cevap ;
G Yapmak : Skillerinizi İlk Olarak Skil Ögretmenlerinde ki Bk LarLa G Yapiyoruz
P Yapmak : Ruh Tasını Olay Yardımcısından Alıyoruz Ve Agresif Olmaya Gerek Yok , Ruh Taşına Sağ Tıklıyoruz Hangi Skili İstiosunuz MeseLa Hava Kılıcı ' Tıklayarak Hava Kılıcı P Oluyor.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ufak Bir Tanitim Video Su ' Dur : [You must be registered and logged in to see this link.]Oyundan SSLer
[You must be registered and logged in to see this link.]Lütfen Bu Tanitim Karsisinda YorumLarinizi Eksik Etmeyin Lütfen Göz Ardı Etmeyin Sizin İçin O Kadar Uğraştım. [GELEN ARKADASLAR HAYIRLI UGURLU OLSUN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ] | |
|
Kupa^^As Super Mod.
Puan : 2147483647 Mesaj Sayisi : 1096 Lakap : ^^ Yaş : 35 Rep : 261 Nerden : Metin2
| Subject: Re: SabotaJMt2 Geniş Anlatım Mon Dec 06, 2010 1:03 pm | |
| | |
|
TekTabanca 8.Seviye Üye
Puan : 1410 Mesaj Sayisi : 1143 Lakap : ``ShooTer`` Yaş : 29 Rep : 203 Nerden : ''DenizLee''
| Subject: Re: SabotaJMt2 Geniş Anlatım Mon Dec 06, 2010 1:38 pm | |
| | |
|
aTLaNTiiS 8.Seviye Üye
Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya
| Subject: Re: SabotaJMt2 Geniş Anlatım Mon Dec 06, 2010 2:03 pm | |
| +++ PayLasım icin Tesrkkürler.. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: SabotaJMt2 Geniş Anlatım | |
| |
|