[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: Geniş Anlatım-OTO P-Drop 1000-Kahraman Zalim Npc Bakmadan Gecme. Sun Oct 31, 2010 9:20 am | |
| Merhaba Arkadaşlar... Hepimiz İsterizki Güzel Bir Eğlenceli VPS SW Olsunda Hep Beraber Oynayalım. Bu Sw Emek Sw idir. Şimdiden Söyleyimki. Çelik+Zehir NPC De Arıyorsan Bosuna Ugrasma Baska Konuya Git. Sw Emek Sw olduğu için, Silahcı:Dolunay-KDP-Siyah Yaprak Hanceri Ws Her Karakterin 30 lwlik Silahı Bulunur. Zırhçı:Her Karakterin 48-54 Lwl Zırhı Satılmaktadır. Market:Potlar-Taslar-Şeblemler-Ws Eşyalar Satılmaktadır. Oto Perfect Npc si Vardır. Kahraman-Zalim Npc si Vardır. Arttırma Kağıdı ve Efsun Değiştirme Kağıdı 0 Yang dır. Demirci Emmimiz Bu Sefer Bize Uydu ve + Basarken Artık Yakmıyor.[You must be registered and logged in to see this image.] Ve + Basma İtemide İstemiyor. + Basarken Para da İstemiyor. Levinin Yüzüğü Bulunur:Bu Yüzük Kızıl Orman Sonu - Buz Magarası Sonu-Köyler WS. Akla Gelen Her Yere Işınlar.Oyundakı İsmim eXpLoReR PM Atarsanız Yardımcı Olurum.+65 İtemide Verebilirim[You must be registered and logged in to see this image.] ANASAYFA:[You must be registered and logged in to see this link.] KAYIT:[You must be registered and logged in to see this link.] İTEM SHOP:[You must be registered and logged in to see this link.] O KADAR UĞRAŞTIM + REP PLS SEVİNİRİM | |
|