Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Konu:Çarımı neden banladınız.

Go down 
4 posters
AuthorMessage
stromae
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
stromae

Konu:Çarımı neden banladınız. Empty
PostSubject: Konu:Çarımı neden banladınız.   Konu:Çarımı neden banladınız. EmptySat Mar 12, 2011 11:59 am

Stromae adlı çarı neden banladınız. Bunu sorabilir miyim ? Adam akıllı oynuyoruz gene ban yiyoruz neden banladın gm çarımı kfr etmedim hile kullanmadım 4x 6x dc mc kullanmadım neden banladınız
Back to top Go down
GaDDaR
ForumYönetici
ForumYönetici
GaDDaR

Puan : 1025 Mesaj Sayisi : 873 Lakap : [GA]ZiGZaG Yaş : 28 Rep : 112
PostSubject: Re: Konu:Çarımı neden banladınız.   Konu:Çarımı neden banladınız. EmptySat Mar 12, 2011 12:03 pm

kimse seni durduk yere banlamaz. muhakkak bişi yapmışındır !
Back to top Go down
stromae
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
stromae

PostSubject: Re: Konu:Çarımı neden banladınız.   Konu:Çarımı neden banladınız. EmptySat Mar 12, 2011 12:06 pm

Yapmadım yemin ederim bi sabah banlandım ox yüzünden sonra gm açtı kfr mfr de etmemiştim hatta [Krucu]KraL banlamıştı açtı banı sonra dershanem vardı o yüzden çıktım oyundan bugün qirdim yeni ama banlanmış neden hilede kullanmadım qöstersinler hile kullandıqımı hile kullanmam ben sw nin en sağlamıyım die mi ban yedim banı açın ltfn
Back to top Go down
stromae
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
stromae

PostSubject: Re: Konu:Çarımı neden banladınız.   Konu:Çarımı neden banladınız. EmptySat Mar 12, 2011 12:07 pm

O önceki banın sebebi bağırmaktan yazdım (yeter ama dedim) bundan banladı açtırdım çarı bugün banlı çarrr!!!
Back to top Go down
stromae
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
stromae

PostSubject: Re: Konu:Çarımı neden banladınız.   Konu:Çarımı neden banladınız. EmptySat Mar 12, 2011 12:10 pm

Zigzag orda çarım ninjaydı bi tane arkım wardı orda 7x liydi onun yüzünden mi ban yedim hatta o gün o çocuk bende 7xini denedi ban yien ben mi oluom he ? bi söyleyin adam oxtan 120 silahı aldı bende deniodu adama müstahak qibi bide 120 silahı verdiniz.Ben bişi yapmadım qene beni banladınız.
Back to top Go down
stromae
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
stromae

PostSubject: Re: Konu:Çarımı neden banladınız.   Konu:Çarımı neden banladınız. EmptySat Mar 12, 2011 12:11 pm

Peki [TL]KraLL nerde ona sölicem sen çıktın.

Last edited by stromae on Sat Mar 12, 2011 12:32 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
GaDDaR
ForumYönetici
ForumYönetici
GaDDaR

PostSubject: Re: Konu:Çarımı neden banladınız.   Konu:Çarımı neden banladınız. EmptySat Mar 12, 2011 12:29 pm

1)stromae Ben Swde GM Deilim.
2)Mesajlarını Düzenleden Yazabilirdin.
3)Kimse Seni Durduk Yere Banlamaz Onu Krala Söyliceksin.
4)FLooD Yaptın.
5)3
Gün BanneD.
Back to top Go down
stromae
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
stromae

PostSubject: Re: Konu:Çarımı neden banladınız.   Konu:Çarımı neden banladınız. EmptySat Mar 12, 2011 12:31 pm

Tmm da beni Krala yönlendir.. Bune işdir arkadaş forumdan belki yardım buluruz die qirioz ordanda ban yioz nedeeennn

Last edited by stromae on Sat Mar 12, 2011 12:35 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
GaDDaR
ForumYönetici
ForumYönetici
GaDDaR

PostSubject: Re: Konu:Çarımı neden banladınız.   Konu:Çarımı neden banladınız. EmptySat Mar 12, 2011 12:33 pm

flood yani kısa sürede çok mesaj yazdın. ve ayrı ayrı mesajlar yazdın. o yüzden 3 gün banlanıyosun ! bir daha yapma. ceza olarak 3 gün banneD.
Back to top Go down
UnnameD*_*
Deneme Mod.
Deneme Mod.
UnnameD*_*

Puan : 181 Mesaj Sayisi : 168 Lakap : ''CyberLaz'' Yaş : 34 Rep : 2 Nerden : denizLi
PostSubject: Re: Konu:Çarımı neden banladınız.   Konu:Çarımı neden banladınız. EmptySat Mar 12, 2011 12:40 pm

kimse charini durduk yere banlamaz
Back to top Go down
CharizMatiqBoy
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye
CharizMatiqBoy

Puan : 279 Mesaj Sayisi : 261 Lakap : CharizMatiqBoy Dikkat !!!!! Yaş : 33 Rep : 2 Nerden : aLemin Ve Kizlarin Fokurdadigi BirYerDen Neresimi SaNaNe

PostSubject: Re: Konu:Çarımı neden banladınız.   Konu:Çarımı neden banladınız. EmptyTue Mar 15, 2011 1:48 pm

ben biliorum aga sen gmye kufur içerikli pazar açtin ve dc hilesi kullandin [TL]Kralin onunda azoya 3 vurdun gitti hayvancagiz o yuzden banned atildi yalan sole bence bir daha tarlar
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Konu:Çarımı neden banladınız.   Konu:Çarımı neden banladınız. Empty

Back to top Go down

Konu:Çarımı neden banladınız.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Arkadaslar KO-PVPDEN ANLAYAN KONU AÇSIN ENÇOK KONU AÇAN OKADAR REP KAZANİR
» Metin2 Tr Carımı Satıyorum
» bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn
» sizce biz neden pvp seviyoruz
» [TL]LINKE virusmt2 neden kapalı ??