| bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn | |
|
+7[TL]KraLL54 [BRS]SiNaN tayfunust BeTa eLementS~` ReLaX* !!^^HaYaLeT^^!! 11 posters |
Author | Message |
---|
!!^^HaYaLeT^^!! 4.Seviye Üye
Puan : 142 Mesaj Sayisi : 117 Lakap : MeTiN2Ci Yaş : 29 Rep : 0 Nerden : geldim bu güzel foruma
| Subject: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sat Feb 12, 2011 7:53 pm | |
| Arkadaşlar bu forumda 2saatte anca 1 konu paylaşıonuz oda mt2 deil bu gidişle bu site olmaz neden biliyomusunuz herkez başkasının konu açmasını bekliyo ondan sonrada konu açılmıo yada üşeniyorlarrr [TL]KRaLL54 bu gidişata bir son verirmisin diğer yöneticiler size sesleniyorum | |
|
| |
ReLaX* 2.Seviye Üye
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sat Feb 12, 2011 9:42 pm | |
| Aynen katılıyorum.. Acilen bu işe bir care lazım her gün 400+user her saat burda ama ne yazıkki 2-3 saatde anca 1 mt2 tanıtılıyor.. | |
|
| |
eLementS~` 1.Seviye Üye
Puan : 37 Mesaj Sayisi : 35 Lakap : [TL]qRaL. Yaş : 34 Rep : 1 Nerden : VirüSmT2
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sat Feb 12, 2011 11:31 pm | |
| Nedenini Söyleyim : Arkadaşlar biliyosunuzki Pvpciler.Biz'in Pvp'si açıldı adıda VirüsMt2 Yetkililer Genellikle VPS için uğraşıyorlar .Onlarada Saygı Duyalım nede olsa hizmet veriyorlar | |
|
| |
BeTa ForumYönetici
Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sun Feb 13, 2011 7:26 am | |
| Aslında Userler Haklı Adminlere Saygı Duyun Onlar VirüsMt2'yle Uğraşiyorlar. Ama Diğerli Neden Konu Açmıyor Acaba Bende Merak Ediyorum. Adam Küfür Etmiş Kimse Görmemiş Ban Vermemiş Varmı Böle İş Ya ? Hep Userler Konu Açıyor Doğru Teşşkür Ederiz. KraLL Görürse Bu Yazıyı Umarım İlgilenir.. Merak Etmeyin. Sorun Çözülecek | |
|
| |
tayfunust ForumYönetici
Puan : 838 Mesaj Sayisi : 447 Lakap : Oyun TEKNİK Yaş : 32 Rep : 221 Nerden : Geliyo bu adam
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sun Feb 13, 2011 8:41 am | |
| Admin Degil User Ve Yardımcı Admin Konu PAylasır Admin Düzeni saglar. | |
|
| |
!!^^HaYaLeT^^!! 4.Seviye Üye
Puan : 142 Mesaj Sayisi : 117 Lakap : MeTiN2Ci Yaş : 29 Rep : 0 Nerden : geldim bu güzel foruma
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sun Feb 13, 2011 9:17 am | |
| destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar | |
|
| |
[BRS]SiNaN Super Mod.
Puan : 732 Mesaj Sayisi : 657 Lakap : Green and White Yaş : 28 Rep : 21 Nerden : Akşamdan kalmayim hatırlamiom xD
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sun Feb 13, 2011 10:27 am | |
| - ReLaX* wrote:
- Aynen katılıyorum..
Acilen bu işe bir care lazım her gün 400+user her saat burda ama ne yazıkki 2-3 saatde anca 1 mt2 tanıtılıyor.. Relax Millete laf yapıon ama Sende xfire videoları paylaşıcagına Mt2 sw paylas.... | |
|
| |
[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sun Feb 13, 2011 10:44 am | |
| Ben bu forumda 5 ay boyunca sürekli m2 konusu açdim . Siz uğrasmayin diye 5 tane sw li pvp kurduk . 1.cisi zor 2.cisi kraliyetli 3.cüsü kolay olarak . Her tarza uygun sw miz var . Arada site kitlendi pvp çktü gibi hatalar oldu ama yapabilceğimiz bişey yok .Elimizden geldiğince uğrasiyoruz . Bizde sizler gibi öğrenciyiz bütçemiz ve zamanimiz kisitli . Ben bundan sonra oturupda pvp konusu açacak değilim . Bunlar mod-supermod - yöneticilerin işi . | |
|
| |
[TL]SinopLee 8.Seviye Üye
Puan : 1317 Mesaj Sayisi : 1063 Lakap : 57ßeLa Yaş : 27 Rep : 166 Nerden : //>||Sinop||<\\
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sun Feb 13, 2011 11:37 am | |
| Ya Herkezz Neden Böyle ŞeyLer UyduruyoLar Bence Baya PVP Var. Arama Yerinden Yaz Hangi PVP İsterSen Tmm Al Oyna. KatılanLar Varmı ??? | |
|
| |
[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sun Feb 13, 2011 12:56 pm | |
| Zaten daha konunun yeri yanliş . Pvp isteyen varsa geçmiş konulara baksin sürüyle konu var . | |
|
| |
pisLiq-60 8.Seviye Üye
Puan : 985 Mesaj Sayisi : 807 Lakap : ToKaTLe60 Yaş : 34 Rep : 84 Nerden : ToKaT
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sun Feb 13, 2011 12:57 pm | |
| eed illa yeni açılanlara deil eski koullarda dolu pvp var | |
|
| |
Yokedici26 8.Seviye Üye
Puan : 4483 Mesaj Sayisi : 2826 Lakap : Yokedici26 xD Yaş : 43 Rep : 1109 Nerden : Evden..! xD
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sun Feb 13, 2011 1:21 pm | |
| - [TL]KraLL54 wrote:
- Zaten daha konunun yeri yanliş .
Pvp isteyen varsa geçmiş konulara baksin sürüyle konu var .
katılıyorum + kmse kimsenin konu açmasını bekliyo diye birşey yok olay şundan ibarettir..virüsmt2 nin açılışı bütün ilgiyi o oyuna çekti ve artık siteyle pek ilgilenilmiyor bunun farkındayım ama sölemesi ayıp bende biraz kaptırdım oyuna ama hak werin okadar çalışıyorum benişmde dinlenmeye oyun oynamaya hakkım yokmu ? bi şikayetiniz varsa bana özelden ulaşınız.
| |
|
| |
[TL]SinopLee 8.Seviye Üye
Puan : 1317 Mesaj Sayisi : 1063 Lakap : 57ßeLa Yaş : 27 Rep : 166 Nerden : //>||Sinop||<\\
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sun Feb 13, 2011 4:56 pm | |
| Yokedici26 YA KATILIYORUM !!! | |
|
| |
[SGM]HotSword 8.Seviye Üye
Puan : 1570 Mesaj Sayisi : 1049 Lakap : öℓüмüηє уαя∂ιя αмα уαηιηα вєηιη∂є αℓ υѕтα :) Yaş : 32 Rep : 416 Nerden : αѕкιη вιттιggι вιя уєя∂єη :)))))))))
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Sun Feb 13, 2011 7:18 pm | |
| | |
|
| |
eLementS~` 1.Seviye Üye
Puan : 37 Mesaj Sayisi : 35 Lakap : [TL]qRaL. Yaş : 34 Rep : 1 Nerden : VirüSmT2
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn Wed Feb 16, 2011 9:30 am | |
| - [TL]KraLL54 wrote:
- Zaten daha konunun yeri yanliş .
Pvp isteyen varsa geçmiş konulara baksin sürüyle konu var . Vede eski pvp'ler daha çok oynanır yeni pvp'ler tam oturmadığı için hatalar verir .Mesela VirüsMt2 oda yeni ve genellikle hatalar veriyor. Ama OnlyMetin2 vermiyor çünkü pvp çok eski ve hosting'ine oturdu.Yani yetkililerden çoğuda okula gidiyo vede çocuk.Diyelim [TL]KraLL54 benim Facebook profilimde ekli ve fotoğraflarından 15-16 gibi gözüküyo o yaştaki bir çocuğun böyle güzel bir pvp böyle güzel bir site kurması bence ilgnç bir olay 21 yaşıma geldim hala YF'den modeller ve domain alamadım kendime VPS kuramadım.Bide Doğukan okula gidip geliyor pvp ile sitesi ile çok az ilgilenebiliyor.Lütfen birazda onlara saygı duyalım ...
Saygılarla , eLementS | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn | |
| |
|
| |
| bu forumda neden fazla mt2 paylaşılmıyor gelinde görünn | |
|