[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: Yeni Açıldı/Kasılmalık Emek Server/Level Gösterimi/4X%DC Çalışmıyor/GM leri İlgili Sat Mar 05, 2011 10:00 am | |
| Merhaba arkadaşlar.Şimdi size yeni açtığımız vps serverimizi tanıtacağım.
ÖZELLİKLER:
>>49 Level Başlangıç<< >>4x-DC Çalışmıyor<< >>Nick Yanında Level Gösterimi<< >>Işınlanma Yüzüğü<< >>P-AT NPC<< >>Silahçı:65 Level Silahlar (Su Perisi-Elektro Gibi)<< >>Zırhçı:61 Level Zırhlar ve 61 Level Kalkanlar<< >>127 Level Sınır<< >>Bol Eventli<< >>Droplar %1000<< >>Kasılmalık Emek Server<<
Evet arkadaşlar.Serverimiz Yeni açıldı herkezi bekleriz...
Ana Sayfa:[You must be registered and logged in to see this link.]
[TL]JecrolaN
__________________ KralWedat&VeFaTiMm
[You must be registered and logged in to see this link.]
!
| |
|
[TL]SinopLee 8.Seviye Üye
Puan : 1317 Mesaj Sayisi : 1063 Lakap : 57ßeLa Yaş : 27 Rep : 166 Nerden : //>||Sinop||<\\
| Subject: Re: Yeni Açıldı/Kasılmalık Emek Server/Level Gösterimi/4X%DC Çalışmıyor/GM leri İlgili Sat Mar 05, 2011 10:07 am | |
| | |
|
CharizMatiqBoy 7.Seviye Üye
Puan : 279 Mesaj Sayisi : 261 Lakap : CharizMatiqBoy Dikkat !!!!! Yaş : 33 Rep : 2 Nerden : aLemin Ve Kizlarin Fokurdadigi BirYerDen Neresimi SaNaNe
| Subject: Re: Yeni Açıldı/Kasılmalık Emek Server/Level Gösterimi/4X%DC Çalışmıyor/GM leri İlgili Tue Mar 15, 2011 2:22 pm | |
| | |
|
1327 Super Mod.
Puan : 281 Mesaj Sayisi : 236 Lakap : BelirSiz.. Yaş : 30 Rep : 14 Nerden : Trabzon
| Subject: Re: Yeni Açıldı/Kasılmalık Emek Server/Level Gösterimi/4X%DC Çalışmıyor/GM leri İlgili Tue Mar 15, 2011 6:37 pm | |
| P.İçin Saol... Ama Fark Ettim M2 Serverinin, Paneli 4Story'Olarak Editlenmişl... | |
|
CharizMatiqBoy 7.Seviye Üye
Puan : 279 Mesaj Sayisi : 261 Lakap : CharizMatiqBoy Dikkat !!!!! Yaş : 33 Rep : 2 Nerden : aLemin Ve Kizlarin Fokurdadigi BirYerDen Neresimi SaNaNe
| Subject: Re: Yeni Açıldı/Kasılmalık Emek Server/Level Gösterimi/4X%DC Çalışmıyor/GM leri İlgili Wed Mar 16, 2011 12:06 pm | |
| UnkuWN aga eger yetki almak istiyorsan ZigZag gibi cok calisicaksin bu adami azcik ornek alin ya | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Yeni Açıldı/Kasılmalık Emek Server/Level Gösterimi/4X%DC Çalışmıyor/GM leri İlgili | |
| |
|