[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: Mtn2TR | Level Gösterimi | Editsiz| İlk 3 Kişiye Mükemmel Ödül| Emek Kokan SERVER. Sat Mar 05, 2011 9:46 am | |
| Uzun süredir büyük emekle uğraştığımız serveri bitirdik. -Forumumuz serverden daha önce açıldı ve bizi bekleyen çok üyemiz var. -Servermizde EDİT satışı yoktur, bununla ilgili kimseye ayrıcalık yapılmayacaktır. -120 Level itemleri vs. satılmaktadır. {Edit Olmadan} -4x ve DC hilelerinde taviz göstermiyoruz.Foruma koyulursa direk banlanıyor, biz görürsek bir kerelik uyarıyoruz, küfür görürsek yada forumdan duyarsak SÜRELİ CHAT BAN. -85 lvl ve üstü Yabani Uşak Yavru Örümcek Yavru Zehirli Örümcek Vahşi Deliye npcden dönüşebilir {20m karşılıgı} -Yepyeni NPC'ler... -Toplam 5 Efsun. -Belirli zamanlarda 6,7. Efsunlar. -Markette +0 çelikler.
127 olan 1. kişiye Kraliyet + 120 lvl silahı 127 olan 2. kişiye Çelik + 120 lvl silahı 127 olan 3. kişiye Çelik + 80 lvl silahıServerimizin Başlıca Özellikleri:*Kesintisiz level gösterimi ile ayrı bir heyecan. *Levellere özgü görevlerle KALICI DEFANS-SALDIRI ATAĞI gibi özellikler...*Haftalık programla EVENT keyifi. *Yepyeni silahlar, takılar...*Efsunlar 10k ! *Sorunsuz yeni bineklerin tümü, üstünden vurabiliyorsunuz...*Kesinlikle adaletli bir oyun. *Sabitlenmiş BUZ CADISI ile daha eğlenceli geçen buz zindanı...BUZ CADISI'ndan çıkan süper itemler...*Kristal oda ile daha kolay kasılma imkanı... *Direk olarak skillerinizi Perfect Master veren Öğretmenler...*Forumdan kesintisiz destek. *Her bayrağın köyünde sabitlenmiş EPİC AMCALAR [You must be registered and logged in to see this image.]*Markette istediğiniz taşlardan +4'leri. *Ucuza satılan balıklar...*Azrail katı aktif.
Oyunumuzun Sitesi: [You must be registered and logged in to see this link.] Forum Sitesi: [You must be registered and logged in to see this link.]
Ekran Görüntüleri;
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x623. |
[You must be registered and logged in to see this image.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x623. |
[You must be registered and logged in to see this image.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 689x506. |
[You must be registered and logged in to see this image.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x371. |
| |
|
İstanbuLLee34 8.Seviye Üye
Puan : 706 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : [GA]SaqoLera Yaş : 30 Rep : 212 Nerden : qeLdim biLmiyorum...
| Subject: Re: Mtn2TR | Level Gösterimi | Editsiz| İlk 3 Kişiye Mükemmel Ödül| Emek Kokan SERVER. Sat Mar 05, 2011 9:47 am | |
| | |
|