ShowStopper Forum Moderatör
Puan : 466 Mesaj Sayisi : 422 Lakap : SeeCaNMeeVaR Yaş : 30 Rep : 105 Nerden : Nereye
| Subject: [OSK] Metin2 Multihack 1.2 Güncel Yeni Hile Resimli Anlatım Thu Jan 20, 2011 5:35 am | |
| (Hileyi Ben Yapmadım, Yanlış Anlasılmasın)+++ HİLENİN ÖZELLİKLERİ +++Move Hack Attack Hack Mod Hack Zoom Hack Fog Hack HİT (1,2,3,4) Hack+++ RESİMLER +++[You must be registered and logged in to see this image.]NASIL KULLANILIR ? HİLEYİ NASIL ÇALIŞTIRACAĞIM ?İlk Olarak Hilemizi Açalım. (OSK İnjektör Metin2 Hack’a Basalım.) Ardından Site Açılacaktır, Siteyi Kapatalım. Diğer Açılmış Olan Hilenin İnjektör’ü Açık Dursun. Oyuna Giriş Yapın, Karakterinize Girin Ve Oyunun İçinde Çarınızda Olun. Hile Açılmış Olacaktır..! [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]Önemli Uyarı !!Hilenin Hız Değerlerini Fazla Verirseniz Oyundan Sık Sık Atar..!Hilenin Çalışması İçin Bilgisayarınızda .NET Framework 3.5′in Yüklü Olması Gerekmektedir..!Arkadaslar bizim vermis oldugumuz linkten hem hile hemde netfrework 3.5 hazır bulunmaktadırNetfreworku olmayan arkadaslar indirmis oldugunuz hilenin icindede netfrework bulunacaktır istediginiz zaman yüklersinizŞimdi Sıra Linkte[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] | |
|