Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;))

Go down 
5 posters
AuthorMessage
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;)) Empty
PostSubject: Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;))   Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;)) EmptyFri Apr 01, 2011 4:20 pm

Saolsun Gmmiz [GM]Tqiy54 Kaba Tabırlarıyla Gururmla Oynamıştır. Dogukan Abi. Kusura BAKMA
Nedenler:
Beni Yanına Çekip Boşu Boşuna Sorgulaması.
2.Welbone Adlı Char Açıp Hemde %800Lü Edit Yapıp Gelip Bize Tek Atması Sordugumda Tiqymisin Evet Dediğinde Sonrada Kardeşiyim Dedi :))
3.Swyi Laga Boğdu Sagolsun Tam Azrail Keserken Kattan Attı Arkadaşlarla Rezil Olduk. İşte Yazıdıkları Bu Sözleri KAFADAN Attım Ama Aynen Böle Ard ARDA Yazıyordu
SELAM BEN BEN
SELAM BEN BEN
SELAM BEN BEN
SELAM BEN BEN
SELAM BEN BEN
SELAM BEN BEN
SELAM BEN BEN
4.Bana Gelip Olum Ben Kalıcı Gmyim Demesi Havalara Tavırlara Böbürlenmesi ;))
5.Ben Böle Bi Gm Varken Oynayamam Oyunu Yardımcı Olan Arkadaşlara Ve Herzaman Yanıdma Kalanlara Teşşkür Ederim. Kusura Bakmayın Artk Burama Geledi.

Doğukan Abi Kusra Bakma Artık Burama Geldi.Size KOlay Gelsin. Swde

Son SS: [You must be registered and logged in to see this image.] Hehehe

Cogu Zaman Eğlendik Cogu Zaman Güldük Cogu Zaman Hırs Yaptık Çoğu Zaman Gurp Kulduk Ama Herzaman DOST KALDIK !

Saygılar..
Back to top Go down
http://mt2222.yetkinforum.biz/index.htm
SeRaMoNi
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
SeRaMoNi

PostSubject: Re: Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;))   Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;)) EmptyFri Apr 01, 2011 4:23 pm

çok haklısın kardeşim bizi durup boşu boşuna suçlanıp atılalım bu herifin yaptığı 1değil 2 değil 10. kabahatı oldu bişi demiyorum artık nese k.g.
Back to top Go down
RoKeT
Super Mod.
Super Mod.
RoKeT

Puan : 502 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : KaaN Yaş : 28 Rep : 12 Nerden : Antalya/Alanya
PostSubject: Re: Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;))   Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;)) EmptyFri Apr 01, 2011 4:25 pm

Yapacak bir şey yok herhalde ya Doğukan abinin arkadaşı ya da paralı GM ben böyle bir Gm görmedim hayatımda. Ne oyuncularla ilgilenir, ne bir cevap verir. Adam keyfine takılıyor serverde.
Back to top Go down
SeRaMoNi
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
SeRaMoNi

PostSubject: Re: Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;))   Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;)) EmptyFri Apr 01, 2011 4:28 pm

eed keyfine takılıyor bu adam lonca savaşındayım editliyim gelmiş 4x diyip lonca savaşı bitence dc atıyor sonra da soruyorum ndn böle yaptın ben yapmadım gelde küfür etme .s
Back to top Go down
GaDDaR
ForumYönetici
ForumYönetici
GaDDaR

Puan : 1025 Mesaj Sayisi : 873 Lakap : [GA]ZiGZaG Yaş : 28 Rep : 112
PostSubject: Re: Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;))   Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;)) EmptyFri Apr 01, 2011 5:59 pm

Keşke Bırakmasaydın Ama Yinede Sen Bilirsin KnK..

Last edited by [TL]RevaNChisTa on Fri Apr 01, 2011 6:43 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
SeRaMoNi
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
SeRaMoNi

PostSubject: Re: Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;))   Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;)) EmptyFri Apr 01, 2011 6:35 pm

yazdım yorumları okuda ona göre konus caylak
Back to top Go down
GaDDaR
ForumYönetici
ForumYönetici
GaDDaR

Puan : 1025 Mesaj Sayisi : 873 Lakap : [GA]ZiGZaG Yaş : 28 Rep : 112
PostSubject: Re: Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;))   Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;)) EmptyFri Apr 01, 2011 6:44 pm

Ben Yorumumu Değiştirdim. Bu Arada Çaylak Derken?
Back to top Go down
k0RkuSuz
ForumYönetici
ForumYönetici
k0RkuSuz

Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
PostSubject: Re: Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;))   Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;)) EmptyFri Apr 01, 2011 10:43 pm

Gm alırken bu hususuzlara çok dikkat edilmeli paralı gm ler bazıları böyle olabiliyo ne yazakki Onun için tanıdın kişileri serverinda gm yapicaksın o da bu gibi davranışlarda bulunmıcandan emin olmaliyiz.
Back to top Go down
http://www.korkusuztasarim.tr.gg
Sponsored content

PostSubject: Re: Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;))   Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;)) Empty

Back to top Go down

Bi Gm Sayesinde Bi Kişi Oyunu Bırraktı. ;))
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Metin2 Server Kurmayan Kalmayacak Eksen Bilişim Sayesinde
» Online Korsanlık Oyunu
» IMMORTAL2 OYUNU SEÇEMDIM TAŞIYIN
» Adet Full Av Oyunu(no Rapid) Tek Link
» Watch4eMt2 Yeni NesiL bi Strateji Oyunu