Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

" TR.GG " Siteler İçin, İstediğimiz Sitenin Tasarımını Almak [NO: F12] [NO PROGRAM]

Go down 
2 posters
AuthorMessage
1327
Super Mod.
Super Mod.
1327

Puan : 281 Mesaj Sayisi : 236 Lakap : BelirSiz.. Yaş : 30 Rep : 14 Nerden : Trabzon
" TR.GG " Siteler İçin, İstediğimiz Sitenin Tasarımını Almak [NO: F12] [NO PROGRAM] Empty
PostSubject: " TR.GG " Siteler İçin, İstediğimiz Sitenin Tasarımını Almak [NO: F12] [NO PROGRAM]   " TR.GG " Siteler İçin, İstediğimiz Sitenin Tasarımını Almak [NO: F12] [NO PROGRAM] EmptyMon Mar 28, 2011 12:53 pm

[b]Merhaba Arkadaşlar, Bunu Dünyada Kimse Bilmiyor.. Ben Keşfettim..
Internet Explorer Tarayıcısında F12'Ye Basıp Kaynak Kodunu Siteye Yapıştıramak Vardı

Neyse Hemen Konuya Geçeceğim...

Ama İlk Önce Bir Web Sitesi Kuralım [Bilmeyenler İçin Anlatıyorum]

Adım 1: [You must be registered and logged in to see this link.]'a Gidiyoruz.
Adım 2: Önümüze Bir Web Site Geliyor
Resim: [You must be registered and logged in to see this image.]
Adım 3: Kayda Git! Butonuna Basıyoruz...

3 dakika içinde kendi websiteni kur:

İstediğin adres: [İstediğiniz Adres] Örn: denemepaneller Yazıyoruz [SADECE SAYI DEİL RAKAMDA KOYABİLİRSİNİZ]
E-mail adresin: [E-Posta] Not: Kafadan Atarsanızda Olur Çünkü, Aktivleştirme Yoktur...
E-mail adresini tekrarala: Tekrar Yazıyoruz
İstediğin şifre: Unutmayacağınız Bir Şifre Yazın

[ ] Butonu tıklayarak anlaşmamızı kabul etmiş olursun AGB - [ ] Yerini İşaretliyoruz...

Ve Kaydı Yolla Diyoruz.. Sitemiz Hazır: denemepaneller Yazmıştık: [You must be registered and logged in to see this link.] adresinden girebiliriz Artık Sitemize

Yukarda Sitene Girişe Tıkla

Sitenin Adı: denemepaneller [NOT: .TR.GG EKLEMİYORUZ SADECE SİTE İSMİ]
Şifre: Kayıttaki Koyduğumuz Şifre...

Şimdi Geldi Sıra Kod Almaya...

- Tarayıcımız: Google Chrome Olmalıdır!...++

Şimdi Kodunu Alacağımız Siteyi Belirliyoruz.. Örneğin: [You must be registered and logged in to see this link.]
Siteye Giriyoruz.. Ve CTRL+A Yapıyoruz Herşey Seçili Olucak... - Sonra CTRL+C Yapıyoruz..
Bedava-Sitem.Com a Dönüyoruz.. Kenardan Ekstra Deiştir Diyoruz.
Ekstraların ve Ekstrayı Ekle Var [Ekstrayı Ekleye Basıyoruz]
Ekstra Seç: Büyük Ekstralar Yanındada Aşağı Duran Tik Var Ona Tıklıyoruz..
İlk Baştan 2. Si Yani İntroyu Seçiyoruz. Ve Ekstrayı Ekle Diyoruz..
Giriş butonunun önündeki metin: Yerinin Altındaki Alana, CTRL+V YAPIYORUZ..
İntronun Arka Plan Rengi Renk Seç Var Renk Seçe Tıklıyoruz 2 Sinide Sitemizin Arkası
Ne Renkse Onu Yapıyoruz, [You must be registered and logged in to see this link.] İN SİYAH SİYAH YAPINIZ!

[/b]Bu Kadar...

Şimdi Diyceksiniz, TAMAM Kardeşim Yaptıkda Dier Sayfalara Tıklayınca Başka Siteye Giriyor

BASİT: Şimdi Bidaha Kayıt Olucaz Ama Kayıt Olmuşsun Zaten Diyor!
YEREL Ağ Bağlantısını Devre Dışı Bırakıp Etkin Yapın Şimdi Ben denemepaneller.tr.gg açtım
İndirme Koyacam: denemepaneller-indir die site alıyorum
[You must be registered and logged in to see this link.] in İndirme Yerinne Girip CTRL+A Yapıp İntroya Yapıştırıyoruz Ve Arka Planı Siyah Yapıyoruz.
Öyle Öyle, Tüm Sayfaları Yapın..

Diyceksiniz: Bu Site Böyle Olmaz Tek 1 Siteye İstiyorum

Bende Çözümler Bitmez Arkadaş...

Şimdi ProxyGizlen.Com'a Girin: ve aşadaki Kısıma dot.tk Yazıp Go! Deyin Yazamam Diyosanız: [You must be registered and logged in to see this link.]
Rename a long web address (URL) into an real domain name [ Site İsmi ]
Siteyi Yazdıktan Sonra Next >> a Tıklayın..
Free Domain i Seçip Next >> Deyin
Your website URL: [ [You must be registered and logged in to see this link.] ] NOT: SİZ KENDİ SİTENİZİ YAZACAKSINIZ.
Your E-mail address: Doğru Yazın.
Type the characters you see in this picture: Resimde Gördüğünüzü Yazın!
Next >> Deyin
Login to your My Dot TK account: Şifre Yazın
Login Deyin.
DENEMEPANELLER.TK Hazır... Sizinki KralSite.tr.gg İse: KralSite.Tk Olacak Ve Nereye
Tıklarsanız Sitenin İsmi Hep Aynı .Tk Li Duracaktır...

KONU [You must be registered and logged in to see this link.] HALKI İÇİN HAZIRLANDI.. EMEĞE SAYGI VERİN
50 DAKİKADIR YAZIYORUM... [/b]
Back to top Go down
RoKeT
Super Mod.
Super Mod.
RoKeT

Puan : 502 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : KaaN Yaş : 28 Rep : 12 Nerden : Antalya/Alanya
" TR.GG " Siteler İçin, İstediğimiz Sitenin Tasarımını Almak [NO: F12] [NO PROGRAM] Empty
PostSubject: Re: " TR.GG " Siteler İçin, İstediğimiz Sitenin Tasarımını Almak [NO: F12] [NO PROGRAM]   " TR.GG " Siteler İçin, İstediğimiz Sitenin Tasarımını Almak [NO: F12] [NO PROGRAM] EmptyMon Mar 28, 2011 2:54 pm

Eline sağlık kardeşim server açacaklar için yararlı.
Back to top Go down
1327
Super Mod.
Super Mod.
1327

Puan : 281 Mesaj Sayisi : 236 Lakap : BelirSiz.. Yaş : 30 Rep : 14 Nerden : Trabzon
PostSubject: Re: " TR.GG " Siteler İçin, İstediğimiz Sitenin Tasarımını Almak [NO: F12] [NO PROGRAM]   " TR.GG " Siteler İçin, İstediğimiz Sitenin Tasarımını Almak [NO: F12] [NO PROGRAM] EmptyMon Mar 28, 2011 3:34 pm

Olmıyo Dienlere Kanıt: [You must be registered and logged in to see this link.] GİRİNİZ.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: " TR.GG " Siteler İçin, İstediğimiz Sitenin Tasarımını Almak [NO: F12] [NO PROGRAM]   " TR.GG " Siteler İçin, İstediğimiz Sitenin Tasarımını Almak [NO: F12] [NO PROGRAM] Empty

Back to top Go down

" TR.GG " Siteler İçin, İstediğimiz Sitenin Tasarımını Almak [NO: F12] [NO PROGRAM]
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Tüm Sitenin Dikkatine
» [TL]Turkson™ hersey için saol beni bu zordurumdan kurtardığın için
» Arkadaslar bu Sitenin bi pvpsi vardı hamachili ağlarını bilen var mı??
» İste İnterNetinizi Hizlandiran Program
» Metin2 Hile Seti 50 Adet Program!