Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...! [ Pvpciler.net ]

Go down 
5 posters
AuthorMessage
OnurVeEmre
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
OnurVeEmre

Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...!  [ Pvpciler.net ] Empty
PostSubject: Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...! [ Pvpciler.net ]   Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...!  [ Pvpciler.net ] EmptyWed Mar 23, 2011 7:53 pm

Merhaba Arkadaşlar Ben pvpciler.net oyununu oynayan birisiyim. Tqiy54 adlı GM Ben Ve bAŞKA Oyuncularımız Kırmızı Bayrağı İstila etmeye gelmiştik.birden 1 sura geldi agresif alarak bize daldı bende geri çekilin diyip agresife alıp bızım bayraktakı o surayı kestım.çünkü durması için.GM Tqiy54 bANA dediki uZAKTUR.Bende Dedim Tmm Bidaha Yapmıyacağım.Aynı Sura Tekrar Gelerek Oyunculara Vurmaya Başladı.Bende Gine Görevimi Yaparak Oyuncularmızı Korudum.GM Tqiy54 bana dediki: Yarın OnurVeEmre1 Banned.Ve Hatta Şuan Banned Atmıs Lütfen KraLL'a Sesleniyorum GM Tqiy54'ü Gm Lıkten Almanızı Mutlaka Hatılatıyorum.Eyer Almassanız Oyunu Oynayan Kalmıyacak Çok Geçmeden Müdahale Edin.

Şimdi Size Soruyorum,Bu GM'de hata varmı yokmu?

Eyer Hata Varsa GM'likten Alınmasını İstiyorum Ve Arzediyorum.

Ayrıca Kırmızı Bayrakta Bulunan [ Çok Amaçlı Npc ] Kaldırmış.

Yani Tüm Eklenen Npc Ler Kalkmıs.[ Sadece Normal NpcLer Kalmış . ]

Düzenleme Kupa^^As
Başlıklara her ne olursa olsun İsim yazılması yasaktır.
Back to top Go down
1327
Super Mod.
Super Mod.
1327

Puan : 281 Mesaj Sayisi : 236 Lakap : BelirSiz.. Yaş : 30 Rep : 14 Nerden : Trabzon
PostSubject: Re: Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...! [ Pvpciler.net ]   Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...!  [ Pvpciler.net ] EmptyWed Mar 23, 2011 7:56 pm

Senin Dediklerin Doğruysa, Hak Veriyorum!
Back to top Go down
OnurVeEmre
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
OnurVeEmre

PostSubject: Re: Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...! [ Pvpciler.net ]   Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...!  [ Pvpciler.net ] EmptyWed Mar 23, 2011 7:58 pm

Kardeş Tabikide Doğru İnanmıyorsan Yagmur Adlı Oyuncuya Pm Atıp Sorabılırsın ama onun doğruluguna kalmıs doğruyu söylemesi söylememesi
Back to top Go down
Kupa^^As
Super Mod.
Super Mod.
Kupa^^As

Puan : 2147483647 Mesaj Sayisi : 1096 Lakap : ^^ Yaş : 35 Rep : 261 Nerden : Metin2
PostSubject: Re: Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...! [ Pvpciler.net ]   Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...!  [ Pvpciler.net ] EmptyThu Mar 24, 2011 3:27 pm

1- GM yi Tanımıyorum Hata varmı bilmiyorum.
2- Paralı GM ise İlk Uyarıda Alınmaz Kınama veya Uyarı alır.(2side aynı sayılır)
3- NPC ler sabit değilse Reboot atıldıktan sonra gitmiştir GM lerin aklına gelmemiştir /mob çağırmak

4- Dediğim gibi reboottan sonra çağırmayı unutmuşlardır.

5-
Kupa^^As//
Back to top Go down
http://www.mt2win.com
1327
Super Mod.
Super Mod.
1327

Puan : 281 Mesaj Sayisi : 236 Lakap : BelirSiz.. Yaş : 30 Rep : 14 Nerden : Trabzon
PostSubject: Re: Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...! [ Pvpciler.net ]   Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...!  [ Pvpciler.net ] EmptySat Mar 26, 2011 6:48 pm

Kupa^^As wrote:
1- GM yi Tanımıyorum Hata varmı bilmiyorum.
2- Paralı GM ise İlk Uyarıda Alınmaz Kınama veya Uyarı alır.(2side aynı sayılır)
3- NPC ler sabit değilse Reboot atıldıktan sonra gitmiştir GM lerin aklına gelmemiştir /mob çağırmak

4- Dediğim gibi reboottan sonra çağırmayı unutmuşlardır.

5-
Kupa^^As//

+++ katılıyorum!
Back to top Go down
RoKeT
Super Mod.
Super Mod.
RoKeT

Puan : 502 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : KaaN Yaş : 28 Rep : 12 Nerden : Antalya/Alanya
PostSubject: Re: Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...! [ Pvpciler.net ]   Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...!  [ Pvpciler.net ] EmptySat Mar 26, 2011 7:48 pm

O GM i fazla sevmiyorum adamın daha 1 kişiye yardım ettiğini veyap pm e baktığını görmedim.
Back to top Go down
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
PostSubject: Re: Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...! [ Pvpciler.net ]   Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...!  [ Pvpciler.net ] EmptySun Mar 27, 2011 10:01 am

Arkadaşi parayla aldik . Senin açindan anlatilinca olayda sen haklisin . Onun açisindan anlatinca olayda o haklidir . Senin demenle ben kimseyi gm likden almam . Video - Resim olmasi lazim .
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
Sponsored content

PostSubject: Re: Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...! [ Pvpciler.net ]   Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...!  [ Pvpciler.net ] Empty

Back to top Go down

Lütfen Herkez Bu Konuya Bakabilirmi...! [ Pvpciler.net ]
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Herkez Bi Baksin Destek Lütfen Yazan : KraLL
» Yöneticiler Bakabilirmi Lütfen !!
» BÜTÜN HERKEZ PVPCİLER.BİZZ BAKIN KoLeRa Konusuyorrrr!!!!!!!!!
» VirusMt2 face sayfasi herkez beğensin lütfen
» Lütfen Herkez qirsin Çok ÖnemLii İmzalar HAkkında