[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: 1823 Tt Koxp Oto Ban Dc Tpt Fix oto kutu resimli anlatım + virüssüzz Wed May 05, 2010 3:55 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]---- [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this image.] Warrior Atak Gain,Sprint,Defans (warrior)Rogue ve Warrior Slot Kısıtlama EklendiYeni Still Düzenlemesi Yapıldı..OTO RPR KULLANIM KILAVUZU ICIN TIKLA [You must be registered and logged in to see this link.]Merhaba sevgili kullanıcılarım,1821patch çıkması ardından 1823 koxp çıkışıda pek uzun sürmedi açıkcası. Evet hemen bizden kısa bir makele ile sizlere bilgi verelim.*Oto Kutu Fixlenmiştir, tamamen çalışmaktadır.*Run-Time Error 713 Fixlenmiştir, tamamen çalışmaktadır.*Seri CS fixlenmiştir, tamamen çalışmaktadır.*Manasız Skiller Fixlenmiştir, tamamen çalışmaktadır.*Oyun Kapanma Fixlenlenmiştir, tamamen çalışmaktadır.mssdtfmt.dll Fixlenmiştir, tamamen çalışmaktadır.Yeni Tasarım RAM Dostudur.OtoHeal BuF Ac Sorunsuz Kesıntısız....HER SKİLL İÇİN AYRI PAKET SYSTEM EKLENDİ KESINLIKLE SAGLAMDIRWallHack Eklendiiv401 : Warıor Atack DuzenlendiOtoLooT EklendiPriest Buf Alan Güncellendi (Maxsimum 10 Saniye İçinde Bufu Ac Bitene Buf Ac Verir)Yapılanlar:* v2.0 Kodlamada Köklü değişiklikler yapılarak diğer Job lar(Mage,Warrior,Bışak skilleri) için zemin hazırladı.* Oto Kutu Eklendi. Oto sell için zemin hazırladı.* DC ve atak duması sorunları çözüldü.*v1.9: Attack durma kontrol edildi.Ben denedim sorunsuz çalıştı.Kullanıcıların ısrarı üzerine: 10 dk da bir attack yenileme eklendi.* Son NPC Fix* v1.7: Priest sayfası Açıldı?* Party Minor Heal Açıldı..* Kodlarda düzenleme yapıldı?*v1.6: Skill ID leri TBL kaodlarına göre ayarlandı.(Herhangi bir tbleditor ile tbl lerde yazan ID leri direk kullanabilirsiniz. Herhangibir dönüştürmeye ihtiyaç duymazsınız.)* Priest kapatıldı.* Party Minor kapatıldı.* Reklam alanı yapıldı..* v1.5: GM kontrol Fix(PM)* Wolf Fix* v.1.4: Skillerde Düzenleme yapıldı* Char Sabitleme Eklendi* Priest Heal Fix* Priest Kendine Heal Fix* v1.3: Heal Fixlendi.* Ölümsüzlük Fixlendi.* Minor Fixlendi.* RPR Fixlendi.* Yapılacaklar: Solt kısıtlama.* Alan kısıtlama.* Kiralama NPC si Buton?u* PRoReP chat(PRoReP üzerinden bir sunucuya bağlanarak Bütün PRoReP kullanıcılarının Chat yapması)* Genel: %50 Exp* %50 NP* +150 HP* +1000 HP* +200 AC* %10 AP* Ölümsüzlük (Savaş Alanlarında Çalışmaz)* Duvar Hack* Oto Party* 2. Party Başkanı* Ölünce PC kapat* Lupine Eyes* Mage Kalkan (Otomatik Magelere kitlenir.)* IRK Değiştir (Human ? Hayvan ? Karus)* Belirlenen Kordinata git (Koşarak)* Hız Ayarı(Koşma)* Skill Bölümü: 3 adet normal skill ayarlayabilirsiniz?* 3 adet zamanlı skill ayarlayabilirsiniz?Wolf u buradan seçerseniz sadece kendinize wolf atarsınız fakat %100 wolf basar.* Otot TS* RPR (Silah eskime durumu xxxx olunca tamir et seçeneği)* Oto HP MP potları ayarlayabilirsiniz.* Atak Bölümü: Party Wolf (Party ye wolf basar. Castig skill verme olasılığı vardır.)* Assaslar için party dekileri oto healle seçeneği eklendi. (Minor ile)Priest sayfasından kimlerin heallenmesini istediğini işaretlemelisiniz.* Mob?u Elle seç* Mob?a Koş* +++ Atak (Extra damage vurur)* Süper Okcu (Altındaki kutucuklardan 1.:Mob seçme süresi, 2.jy08.pngkill atma süresi)* Son Açılan NPC* Town* ?..* Priest: Oto Buff* Oto AC* Oto Heal (Sahip olduğunuz en yüksek Heall i seçin Otomatik olarak gereken kadar heallesin)* Sürekli otur seçeneği. (Herkez için?Warrior, Assas, Mage, Priest? için geçerlidir.)* Oto Cure* Oto Kutu: Düşen herşeyi alır.* Sadece parayı al* Seçili Eşyaları al seçeneği çalışmıyor!* Gm Kontrol: Bulabildiğim Bütün GM isimlerini girdim. Ayrıca siz de ekleyebilirsiniz.* Diğer: Exp Hesaplayıcı(Performans için Başlat / Durdur butonu)* FloodVirus Total:Virustotal. MD5: 55e8c07334f7feffe87efb8cf95fcf7b [You must be registered and logged in to see this link.]UPLOAD TO İNDİR[You must be registered and logged in to see this link.]DOSYA TC'DEN İNDİR | |
|
sayko54 2.Seviye Üye
| Subject: Re: 1823 Tt Koxp Oto Ban Dc Tpt Fix oto kutu resimli anlatım + virüssüzz Wed May 05, 2010 7:06 pm | |
| saoLasin qüzL payLasim eLLerine SağLık
| |
|
Kinq123 Banlanmiş Üye
Puan : 1221 Mesaj Sayisi : 830 Lakap : CH 2 Yaş : 28 Rep : 86 Nerden : Nereye Gidiyon La xDé
| Subject: Re: 1823 Tt Koxp Oto Ban Dc Tpt Fix oto kutu resimli anlatım + virüssüzz Fri May 07, 2010 1:21 pm | |
| | |
|
[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Re: 1823 Tt Koxp Oto Ban Dc Tpt Fix oto kutu resimli anlatım + virüssüzz Sat May 08, 2010 12:49 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: 1823 Tt Koxp Oto Ban Dc Tpt Fix oto kutu resimli anlatım + virüssüzz | |
| |
|