| KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA | |
|
|
Author | Message |
---|
[TL]Gokay98 2.Seviye Üye
Puan : 76 Mesaj Sayisi : 50 Yaş : 28 Rep : 17 Nerden : Geldim ßen :D
| Subject: KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA Mon Mar 07, 2011 4:30 pm | |
| pvpciler.bizin Logosu Varya Onu Bana Verirmisin Ama PvPciler.biz Yazmicak Üstünde 38.000 Üyede Yazmıcak Yazısız OLcak Çok LaZım..! | |
|
| |
GaDDaR ForumYönetici
Puan : 1025 Mesaj Sayisi : 873 Lakap : [GA]ZiGZaG Yaş : 28 Rep : 112
| Subject: Re: KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA Mon Mar 07, 2011 4:32 pm | |
| bu konuyu daha öncede açmışsın. ve sana vermişti.
konu kilit.
[TL]Gokay98 3 Gün BanneD.
Nedeni: Bir Konunun Aynı Kişi Tarafından Defalarca Açılması.. | |
|
| |
RoKeT Super Mod.
Puan : 502 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : KaaN Yaş : 28 Rep : 12 Nerden : Antalya/Alanya
| Subject: Re: KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA Mon Mar 07, 2011 4:35 pm | |
| - [GA]ZiGZaG wrote:
- bu konuyu daha öncede açmışsın. ve sana vermişti.
konu kilit.
[TL]Gokay98 3 Gün BanneD.
Nedeni: Bir Konunun Aynı Kişi Tarafından Defalarca Açılması.. Defalarca mı? Adam 2 defa açmış, yanlışlıkla birisinin internet yavaşlığı sebebiyle 2 defa tıklarsa vay haline desene. | |
|
| |
GaDDaR ForumYönetici
| Subject: Re: KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA Mon Mar 07, 2011 4:39 pm | |
| yoq internet yavaşlıgıyla alakası yoq. adam kasıtlı olarak yapıyor bunu. zaten [TL]Gokay16 hesabıda bu yüzden banlanmıs. başka sebepleride vardırda floodda varmıs banlanma sebeplerinde.. | |
|
| |
RuHSuZ 1.Seviye Üye
Puan : 10 Mesaj Sayisi : 10 Lakap : ReiS Yaş : 28 Rep : 1 Nerden : İstanbuL Gebze
| Subject: Re: KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA Mon Mar 07, 2011 5:20 pm | |
| | |
|
| |
k0RkuSuz ForumYönetici
Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
| Subject: Re: KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA Mon Mar 07, 2011 5:43 pm | |
| ZiGZaG hemen adama neden ban atiyosun bi durum varsa ben hallederim.Sana böle bişey yapilsa hoşuna gider mi? | |
|
| |
GaDDaR ForumYönetici
| Subject: Re: KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA Mon Mar 07, 2011 5:57 pm | |
| hoşuma gitmezdi ama adam bu konuyu daha öncede açmıştı. bende çok eskiden 2 ay öncede bu yüzden [bi konuyu 3 kez paylaşmıştım] sınırsız banlanmıstım. araştıradabilirsin hesap ismi LüLeBurgazLee'ydi. yeni hesap açtım ve düzenli konular açtım ve mesajlar yazarak bu rütbeye geldim. ben adamı uyarmak amaçlı 3 gün banladım. bunları okuduktan sonra bi cevap yazarsan sevinirim. | |
|
| |
k0RkuSuz ForumYönetici
Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
| Subject: Re: KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA Mon Mar 07, 2011 6:02 pm | |
| Adam nerden bilsin şimdi fazladan ayni konuyu bida açmanin yanliş olduğunu bu konuda adama sen yardimci olucaksin Sadece ban atmak için mod olmuyosunuz. | |
|
| |
GaDDaR ForumYönetici
| Subject: Re: KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA Mon Mar 07, 2011 6:04 pm | |
| ztn ban atmak için mod oldum demiyorum. adam fazla konu açmanın yanlıs oldugunu biliyor.
nerden biliyor derseniz eski hesabı daha dorusu banlanmıs hesabı [TL]Gokay16 Size Bi Çağrışım Yapabilir. hani şu modetorken banlanan adam.
ben olabildigimce herkeze yardım etmeye çalısıyorum. kimsenin beni yanlıs anlamasını istemem.
ben ban atmakta haklı oldugumu düşünüyorum adam çünkü flood yapıyor. | |
|
| |
k0RkuSuz ForumYönetici
| Subject: Re: KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA Mon Mar 07, 2011 6:08 pm | |
| İyi tmm peki sen böle 2 kere konu açanlara ban aticaksan vay milletin haline. | |
|
| |
GaDDaR ForumYönetici
| Subject: Re: KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA Mon Mar 07, 2011 6:10 pm | |
| hakız yere kimseye ban atmam. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA | |
| |
|
| |
| KORKUSUZ :) SON BİŞE İSTİCEM BU BİRAZDAHA KOLAY AMA | |
|