Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

//36 lwl baslangıclı///1000 droplu///ısınlamaa yüzüklü///lwl göstermeli///EmekSERVER

Go down 
3 posters
AuthorMessage
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
//36 lwl baslangıclı///1000 droplu///ısınlamaa yüzüklü///lwl göstermeli///EmekSERVER Empty
PostSubject: //36 lwl baslangıclı///1000 droplu///ısınlamaa yüzüklü///lwl göstermeli///EmekSERVER   //36 lwl baslangıclı///1000 droplu///ısınlamaa yüzüklü///lwl göstermeli///EmekSERVER EmptySat Mar 05, 2011 9:55 am

Oyuna İlk Girdiğinizde 36 Lwl Ve İtemli Ve 20m Para İle Baslarsınız .

-Oyunun Sitesi [You must be registered and logged in to see this link.] Eğer Acılmassa Site F5 Yapınız [You must be registered and logged in to see this image.]

-Lwl Göstermeli Binek Packımız Mevcuttur ...

-Cumartesi Ve Pazar Saat 18:00-18:30 Da Sabit Event Vardır .

-P,Kahraman,Skİll Sıfırlama Npcleri Mevcuttur

-Skiller 70 Lwlde P Olur.

-90 Lwl De Lonca Kurulur.

-Efsunlar Sabit 15 Güc 15 Zeka 15 Yarı İnsan 15 Zehirleme Gelir.

-Zırhcıda 54 Lwl Zırhları Mevcuttur.

-Orta Zorlukta Hoş Bir Pwp [You must be registered and logged in to see this image.]

-Silahcıda 30 ve 65 İtemleri Yarı Pro [Su Perisi,Şeytan Cıkarma vb.]

-Pwp Detaylı Anlattım İyi Eğlenceler +Rep Pls [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://wWw.PvP-KenTi.aCe.sT
İstanbuLLee34
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
İstanbuLLee34

Puan : 706 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : [GA]SaqoLera Yaş : 30 Rep : 212 Nerden : qeLdim biLmiyorum...

//36 lwl baslangıclı///1000 droplu///ısınlamaa yüzüklü///lwl göstermeli///EmekSERVER Empty
PostSubject: Re: //36 lwl baslangıclı///1000 droplu///ısınlamaa yüzüklü///lwl göstermeli///EmekSERVER   //36 lwl baslangıclı///1000 droplu///ısınlamaa yüzüklü///lwl göstermeli///EmekSERVER EmptySat Mar 05, 2011 9:55 am

P.için teşekkürLer.
Back to top Go down
[TL]SinopLee
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]SinopLee

Puan : 1317 Mesaj Sayisi : 1063 Lakap : 57ßeLa Yaş : 27 Rep : 166 Nerden : //>||Sinop||<\\

PostSubject: Re: //36 lwl baslangıclı///1000 droplu///ısınlamaa yüzüklü///lwl göstermeli///EmekSERVER   //36 lwl baslangıclı///1000 droplu///ısınlamaa yüzüklü///lwl göstermeli///EmekSERVER EmptySat Mar 05, 2011 10:16 am

Daha Önce Ben paylastım Kilit !!!

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: //36 lwl baslangıclı///1000 droplu///ısınlamaa yüzüklü///lwl göstermeli///EmekSERVER   //36 lwl baslangıclı///1000 droplu///ısınlamaa yüzüklü///lwl göstermeli///EmekSERVER Empty

Back to top Go down

//36 lwl baslangıclı///1000 droplu///ısınlamaa yüzüklü///lwl göstermeli///EmekSERVER
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SINGLEMT2/Level Göstermeli/İtem Dönüşümlü/x1000 Droplu/Herşey Aktif.../
» SINGLEMT2 TEKRAR AÇILMIŞTIR /Level Göstermeli/İtem Dönüşümlü/x1000 Droplu/Herşey Aktif.../
» ÇelikLi Hortlakli Partizanli 1000 droplu vps Server biln yazssin +Rep
» Arkadaşlar allah aşkına biri 1000 droplu güzel bi sw sölesin online ne olur yaw ramazan ayında valla sevaba girersiniz XD
» sultan2 çelikli zehirli p npcli 1000 droplu ws lik sw http://www.sultan2.com.nu/