[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: DarphaneMt2 Istiye bileceğin herşey bu sw de buyur gir bak... Sat Mar 05, 2011 9:54 am | |
| Server Özellikleri *Droplar: 1000x Exp, 1000x Item, 1000x Yang *GM'lerden İtem İstemek Yasaktır...! *Lonca acmak ve kapatma calısıyor %100 turkce npcler *Merkeze sabıt npcler ve yuksek kalıte hızmet *Yeni Oto Pacther Yakinda Eklenicek. (YENI) *Lvl Gösterme Aktif. (YENI) *Npc lerde Çelik Mevcuttur *Yardimci Araclar ve NPC'ler ile Hersey Kolay *5,6,7. Efsunlar Sw mizde Bulunmaktadır *'Metin2 Shop'da 65 Level Zırhları Ve Silahları Mevcuttur.(Hortlak,kin,ruhsuz,sarı ejder yayı v.b.) *Gereksinimsiz P Ve G Npc'si Mevcuttur. *Yeni Silah Görünümleri Eklendi. (YENI) *Pot Yüzüğü Mevcuttur (YENİ) *Depo Yüzüğü Mevcuttur (YENİ) *Işınlanma Yüzüğü Mevcuttur *Daha Fazlasini Merak Ediyorsan Sende Aramiza Katil Seni Aramizda Gormekten Mutluluk Duyariz
[You must be registered and logged in to see this link.]
Anasayfa : [You must be registered and logged in to see this link.]
Kayıt : [You must be registered and logged in to see this link.]
Pack : [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
İstanbuLLee34 8.Seviye Üye
Puan : 706 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : [GA]SaqoLera Yaş : 30 Rep : 212 Nerden : qeLdim biLmiyorum...
| Subject: Re: DarphaneMt2 Istiye bileceğin herşey bu sw de buyur gir bak... Sat Mar 05, 2011 9:55 am | |
| | |
|
[TL]SinopLee 8.Seviye Üye
Puan : 1317 Mesaj Sayisi : 1063 Lakap : 57ßeLa Yaş : 27 Rep : 166 Nerden : //>||Sinop||<\\
| Subject: Re: DarphaneMt2 Istiye bileceğin herşey bu sw de buyur gir bak... Sat Mar 05, 2011 10:16 am | |
| | |
|
RoKeT Super Mod.
Puan : 502 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : KaaN Yaş : 28 Rep : 12 Nerden : Antalya/Alanya
| Subject: Re: DarphaneMt2 Istiye bileceğin herşey bu sw de buyur gir bak... Sat Mar 05, 2011 10:22 am | |
| Eğer başlıklara pvp serverin ismini koyarsanız, konunun arama da çıkma olasılığınızı arttırırsınız.
İyi Forumlar. | |
|
[KRAL]KaTLiaM 6.Seviye Üye
Puan : 348 Mesaj Sayisi : 249 Lakap : KaTLiaM Yaş : 27 Rep : 70 Nerden : KaTLiaM
| Subject: Re: DarphaneMt2 Istiye bileceğin herşey bu sw de buyur gir bak... Sat Mar 05, 2011 12:13 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: DarphaneMt2 Istiye bileceğin herşey bu sw de buyur gir bak... | |
| |
|