[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: King-Mt2 / Macera / Eğlence / Aksiyon Sat Mar 05, 2011 9:47 am | |
| Merabalar Arkadaşlar Detaylı Olarak KingMt2 Serverımızı Sizlere Tanıtmaya Calısacagım
İlk Önce Video Tanıtımımız [center] [You must be registered and logged in to see this link.]Benim İnternetim Sınırlı Bana Resımli Tanıtım Yap Diyen Arkadaşlara Resimli Tanıtım Yapıyoruz [You must be registered and logged in to see this image.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1244x487. | 127 LEVEL SINIRI HERKESDE GÖZÜKEN LEVEL %75 TÜRKÇE BİNEKLER EKLİ. OX EVENTI HER YERE IŞINLAYAN ÖZEL YÜZÜK (King-Mt2Yüzüğü) BİNEK YÜZÜĞÜ (king-mt2 Binek Yüzüğü) +75 KULEYE CIKABİLİR +90 LONCA KURABILIR ÜÇ YOL SAVAŞLARI AKTİF LONCA SİMGELERİ GÖZÜKÜR Ox event vardır.Sorular özenle hazırlandı.Kazanana Muharrebe verilir. Binekler sorunsuz çalışmaktadır Alt yazılar sorunsuz türkçe Şeytan Kulesi 8 katta sorunsuzdur. 2.KAT SORUNSUZ ÇALIŞIYOR Türkçe Moblar Türkçe İtemler Tüm Mobların isimleri Türkçe olarak gözükür. Başlangıç Ayarlarının hepsi açıktır. BUZ ZINDANINDA SABİT BUZ CADISI. Linklere Gecelim
[You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
İstanbuLLee34 8.Seviye Üye
Puan : 706 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : [GA]SaqoLera Yaş : 30 Rep : 212 Nerden : qeLdim biLmiyorum...
| Subject: Re: King-Mt2 / Macera / Eğlence / Aksiyon Sat Mar 05, 2011 9:47 am | |
| | |
|