GaDDaR ForumYönetici
Puan : 1025 Mesaj Sayisi : 873 Lakap : [GA]ZiGZaG Yaş : 28 Rep : 112
| Subject: ReSiMLi TaNıTıM II aDaLıMt2 II BaK Ve KaYDoL MaCeRaYa KaTıL II Fri Mar 04, 2011 7:48 pm | |
| aDaLıMt2 Tanıtıma Hoşgeldiniz.
Buyrun Link;
[You must be registered and logged in to see this link.]
Resimlere Geçelim;
[You must be registered and logged in to see this image.]
* 61 Lvl Zırhlar * 30 ile 65 Arası Silahlar [65 Silahları Sadece 2. Sınıf Silahlar Peri Electro Gibi ] * Ep ile alınan Tüm itemler * Takılara Basılan Taşlar * Ve Daha Fazlası
Oyun Özellikleri:
* 127 Lvl Sınırı * Herkezde Lvl Gösterme * Full Türkçe Oyun * 9 Kat Kule * Azrail Katı Aktiff *Buz Cadısı Akti * Ox Event * Metin2 Türkiyedeki 3 Yol Savaşı * 6 ya Kadar İtem istemez 6 dan sonra İster * Işınlanma Yüzügü Aktif * Çelige Basıldıgında Kraliyete Dönüşmez [Zor Server Olması için] * Droplar % 1000 7/24 Açık * Boss Sandıklarının Hepsi Dolu * Lastikler Aktif * Tüm Moblar Ve itemler Türkçe * Boss Kesildiginde Altdan İsminizin Geçmesi * Boss yada Taş kesildiginde yang ve exp ödülü
Pack İle Gelen Özellikler :
EN ÖNEMLİSİ HEPSİ TEK PACK TE MEVCUT AYRI AYRI PACK İNDİRME DERDİ YOK !!
* Lvl Görünür * Türkçe Karakterler Yazılır * Bug Yoktur * Oyuna Giriş Ekranında Ekran Klavyesi * Oyuna giriş Ekranında şifre Id Kaydetme seçenegi * Oyun içersindeki Tablolar Vs Degiştirildi * Yepyeni At Zırhları Eklendi * Daha Birçok Özellik
Npc Özelliklerimiz;
[You must be registered and logged in to see this image.]
* P ve G Npc * At Npc si * Cinsiyet Degiştirme Npc * Krallık Degiştirme * Işınlanma Npc *Özel Eşya *Skilleri Sıfırla
Oyunumuza Herkesi Bekleriz.. | |
|
RoKeT Super Mod.
Puan : 502 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : KaaN Yaş : 28 Rep : 12 Nerden : Antalya/Alanya
| Subject: Re: ReSiMLi TaNıTıM II aDaLıMt2 II BaK Ve KaYDoL MaCeRaYa KaTıL II Fri Mar 04, 2011 7:50 pm | |
| Aynı konu TekTabanca tarafından paylaşılmıştır. Kilit.! [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
GaDDaR ForumYönetici
| Subject: Re: ReSiMLi TaNıTıM II aDaLıMt2 II BaK Ve KaYDoL MaCeRaYa KaTıL II Fri Mar 04, 2011 7:51 pm | |
| onunkinde resimler gözükmüyor + swde yeni özellikler var ! | |
|
RoKeT Super Mod.
Puan : 502 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : KaaN Yaş : 28 Rep : 12 Nerden : Antalya/Alanya
| Subject: Re: ReSiMLi TaNıTıM II aDaLıMt2 II BaK Ve KaYDoL MaCeRaYa KaTıL II Fri Mar 04, 2011 7:53 pm | |
| Sende de gözükmüyor zaten. | |
|
GaDDaR ForumYönetici
| Subject: Re: ReSiMLi TaNıTıM II aDaLıMt2 II BaK Ve KaYDoL MaCeRaYa KaTıL II Fri Mar 04, 2011 7:57 pm | |
| msn ver gösterem bende görünüyor.. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: ReSiMLi TaNıTıM II aDaLıMt2 II BaK Ve KaYDoL MaCeRaYa KaTıL II | |
| |
|