Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında.

Go down 
3 posters
AuthorMessage
RoKeT
Super Mod.
Super Mod.
RoKeT

Puan : 502 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : KaaN Yaş : 28 Rep : 12 Nerden : Antalya/Alanya
Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında. Empty
PostSubject: Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında.   Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında. EmptySat Feb 26, 2011 7:15 pm

Arkadaşlar biliyorsunuz forumumuza günde onlarca kişi giriyor. Ama bu pvpler günde onlarca açılmıyor. Benim şöyle bir önerim var. Yani önceden açılmış güzel pvpler vardır elbet, devamlılığını sürdüren. Ama biri paylaşıyor konuyu 1-2 ay önce, tabi buraya yeni giren bir adam nerden bilsin bunu. Biri paylaştı diyelim, herhangi bir yönetici konu paylaşıldı diyor ve kilitliyor. Benim önerim ise,

Açık pvpler belli bir süre ile paylaşılsın mesela 1-2 ay arayla paylaşılırsa, hem pvp çeşitliliği ve konu çeşitliliği artar.
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

PostSubject: Re: Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında.   Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında. EmptySat Feb 26, 2011 7:24 pm

biz yöneticiler açılan tüm konuları güncel tutuyoruz yani 1-2 ay arayla vs açılması gerek yok oyun kapandı anda kilitliyoruz konuyu linkler kırılınca güncelliyoruz... izim görevimiz bu
Back to top Go down
[TL]SinopLee
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]SinopLee

Puan : 1317 Mesaj Sayisi : 1063 Lakap : 57ßeLa Yaş : 27 Rep : 166 Nerden : //>||Sinop||<\\

PostSubject: Re: Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında.   Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında. EmptySat Feb 26, 2011 7:25 pm

RoKeT wrote:
Arkadaşlar biliyorsunuz forumumuza günde onlarca kişi giriyor. Ama bu pvpler günde onlarca açılmıyor. Benim şöyle bir önerim var. Yani önceden açılmış güzel pvpler vardır elbet, devamlılığını sürdüren. Ama biri paylaşıyor konuyu 1-2 ay önce, tabi buraya yeni giren bir adam nerden bilsin bunu. Biri paylaştı diyelim, herhangi bir yönetici konu paylaşıldı diyor ve kilitliyor. Benim önerim ise,

Açık pvpler belli bir süre ile paylaşılsın mesela 1-2 ay arayla paylaşılırsa, hem pvp çeşitliliği ve konu çeşitliliği artar.

katılıyorum....
Back to top Go down
RoKeT
Super Mod.
Super Mod.
RoKeT

Puan : 502 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : KaaN Yaş : 28 Rep : 12 Nerden : Antalya/Alanya
PostSubject: Re: Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında.   Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında. EmptySat Feb 26, 2011 7:28 pm

Yani ben çok gördüm öyle pvp mesela bir yönetici konuyu daha açmış konunun adı örnek:süper pvp hepiniz gelin arkadaşlar. Mesela böyle bir başlıkta açmış konuyu sonra da 1 ay sonra başkası paylaşmış. Aynı yönetici konu var diye kilitledi konuyu ve arama yapsak bile ulaşamadığımız konu.
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

PostSubject: Re: Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında.   Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında. EmptySat Feb 26, 2011 7:34 pm

konuları güncel tutmakta siz modlara kalmış xD konudan varsa kilit atmak forum kuralıdır... güncel tutmak sizin işiniz bizim işimizi yukarda yazdım.....
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında.   Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında. Empty

Back to top Go down

Belli bir süreyle yayınlanan pvpler hakkında.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» PointBlank hakkında.
» Xfire Hakkında...
» VirusMt2 hakkında..
» Yeni Pvpler +rep lütfen(48 tanepvp server)
» Madalyonlar Hakkında