Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

serverine isminin yaninda lwl gösterme

Go down 
2 posters
AuthorMessage
[TL]CooL
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
[TL]CooL

Puan : 208 Mesaj Sayisi : 194 Lakap : ▓•►☻ßЧ-ΛяîzΛ☻◄•▓ Yaş : 31 Rep : 1 Nerden : Geldigini Hic MeRaK Ettin Mi_?

serverine isminin yaninda lwl gösterme Empty
PostSubject: serverine isminin yaninda lwl gösterme   serverine isminin yaninda lwl gösterme EmptySat Feb 26, 2011 9:53 am

Merhaba,
Bir önceki konumda isim yanında leveli sürekli olarak paylaşmayı vermiştim.(İsim ynnda Lv yazma)

Efsun bugunu kapattım ama yinede bug olanlar var onların sorunu clientle alakalı hatta baktım 1mt2 dede vardı yine oda clientle alakalı.
Elimdeki clienti veriyorum.Dili Almanca Türkçe yapcak vaktim olmadı şimdilik ya idare edin yada kendiniz Türkçeleştirin.Tüm yeni mob,harita,item vb. herşey eklidir hata yoktur.
İçgüdü küresi ise efsunsuz itemler 1er kullanımlık olarak hiç sorunu yoktur.5'den fazla efsunu olanlarda hata veriyor.
Client özelliklidir hile menüsüde vardır ama hileye giriş yapamazsınız
oto giriş-şifre&k.adı kaydetme-otomatik karakter seçme ve daha saymadığım özellikleri var.

Link : [You must be registered and logged in to see this link.]

Last edited by [TL]CooL on Sat Feb 26, 2011 9:54 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://www.facebook.com/pages/KopMaNin-TeK-AdreSi/16358724699509
[TL]SinopLee
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]SinopLee

Puan : 1317 Mesaj Sayisi : 1063 Lakap : 57ßeLa Yaş : 27 Rep : 166 Nerden : //>||Sinop||<\\

PostSubject: Re: serverine isminin yaninda lwl gösterme   serverine isminin yaninda lwl gösterme EmptySat Feb 26, 2011 9:53 am

P.İÇİN SAĞOL BÖYLE DEWAM ET MOD OLURSUN xD
Back to top Go down
[TL]CooL
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
[TL]CooL

Puan : 208 Mesaj Sayisi : 194 Lakap : ▓•►☻ßЧ-ΛяîzΛ☻◄•▓ Yaş : 31 Rep : 1 Nerden : Geldigini Hic MeRaK Ettin Mi_?

PostSubject: Re: serverine isminin yaninda lwl gösterme   serverine isminin yaninda lwl gösterme EmptySat Feb 26, 2011 9:54 am

Teşekür ederim (:
Back to top Go down
https://www.facebook.com/pages/KopMaNin-TeK-AdreSi/16358724699509
Sponsored content

PostSubject: Re: serverine isminin yaninda lwl gösterme   serverine isminin yaninda lwl gösterme Empty

Back to top Go down

serverine isminin yaninda lwl gösterme
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» İsim Yanında Level Gözükmesi l Serverine Göre Ayarlanır
» Karakter ismi yanında lwl yazma !
» Şok Şok Pvde Level Gosterme!!!
» Serverine Görev Ekle
» !!Su Ejderhası gösterme gir çabuk linkler kaybolmadan!!