SekiL01 1.Seviye Üye
| Subject: P2P VE WORLD PORT AÇIĞINI KAPATMAK RESİMLİ ANALATIM/ByMuco Mon Feb 21, 2011 1:25 am | |
| [HIDE] [SIZE="4"]Serveriniz Hacklendi Herkez GM Mi Oluyor.Alttan Hangı oyuncunun ne kadar vurdugumu yazıyor Bunun Çözümü P2P Açıgı Ve WorldPort Açıklarının Olmasıdır.[/SIZE][You must be registered and logged in to see this image.][SIZE="4"]FileZilladan Sunucumuza Bağlanıyoruz. usr/game/channel Klasörüne Giriyoruz
/usr/game/channel/first Klasörüne Giriyoruz Ve CONFIG Dosyasına Sağ Tıklayıp Göster/Düzenle Diyoruz.
CONFIG Dosyasının En Altında #TEST_SERVER : 1 Ve pk_server : 1 Yazar
#TEST_SERVER : 0 pk_server : 0
Bunları Yukarıdaki Gibi 0 Yapıyoruz Ve En Alta adminpage_ip1:85.140.152.10 Yazıyoruz [85.140.152.10 Yerine Kendi Serverinizi İp Adresini Yazacaksınız.] TEST_SERVER : 0 Kodunuda En Alta Yazıp Kayıt Ediyoruz.
Bu İşlemleri Aynısını /usr/game/channel/first /usr/game/channel/game1_1 /usr/game/channel/game1_2 /usr/game/channel/game1_3 /usr/game/channel/game2 /usr/game/channel/game61 /usr/game/channel/game99
Klasörlerindeki CONFIG Dosyarlına Aynı İşlemleri Yapıyoruz.
Ardından
/usr/game/auth Klasöründeki CONFIG Dosyasını Açıp
En Altına
adminpage_ip1:85.140.152.10 Yazıyoruz [85.140.152.10 Yerine Kendi Serverinizi İp Adresini Yazacaksınız.] pk_server : 0 TEST_SERVER : 0
Kodlarını Yazıp Kayıt Edip.Çıkıyoruz.
Serverimize Reboot Atıyoruz.Server Açılınca Bir GM Char İle Oyuna Girip
/e test 0
Kodunu Yazın Ve İşlem Tamam.Serveriniz Birdaha Kımse Gm kodu yazamaz Servere Saldıramaz ve alttan kımın ne kadar vurdugu gorunmez ...[/SIZE][SIZE="4"]p2p Acıgı baslıklık sabıtlı konuları teker teker okuyup denendım ama kesın cozum dıyıl bı sure sonra tekrar hacklanıyor ve buna cozum olarak bunu denedım bu %100 kesın Cozum ve Artık /e test 1 /TEST SERVER 1 gibi kodlar islemiyor yani anliyicaginiz serveriniz artık hacklanmıyor. Bence Bu Konu Sabitlenmelii...[/SIZE][SIZE="5"][You must be registered and logged in to see this link.] ResimLer Alıntıdır.. ArkadasLar Yakında Videolu Anlatımını Cekıp Paylasıcam .. SaygılarımLa iyi forumlar.. [/SIZE][/QUOTE] [/HIDE] | |
|