[SGM]NoFair 8.Seviye Üye
Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...
| Subject: <<Şok Paylaşım>>(Sabit Lütfen) Sun Feb 20, 2011 12:35 pm | |
| Bazilari Alinti Bazilari Kendi Anlatimim Konu İndexi Navicat Sifirlamak (Videolu) Navicat İle İlgili Bircok Sey (Videolu) Cannot Find Quest İndex Çözümü Ek Npc Ler Batu_14 Den İsinlayici Cix 12 Den Connection Refused](Videolu) Büyük Hatalar...(Format Atin Dedikleri icin) Efsun Nesnesi İle Basilan Efsunlarda Her İteme Efsun Getirme İstenilen Kadar Efsun Getirme 1 İteme 2 Yari İnsan Gibi... EFSUN ORANİ AYARLAMA... FileZilla Dosya Aktarma (Videolu) Pack Program İle .eix.epx Acma(Videolu) Navicat Sifirlamak Videolu Anlatim Yaptim... Video İcinde Harsey Var Rar icinde Dosyalar... Video rar ladim 9mb a düstü aslinad 200 mb Navicat Sifreniz 123456 Olur Eyer Olmassa Krabab Arkadasimiz Paylastigi Konudan İndirerek Yapabilirsiniz Sifreyi... [You must be registered and logged in to see this link.]Navicat İle İlgili Her Hataya Deva 9 MB Navicat İle İlgili Bircok Sey Navicat Bağlanma Navicat Dosya Aktarma Navicattan Dosya İndirme Gm Yapma Db Tamir Etme 70mb video ama hepsine kesin çözüm [You must be registered and logged in to see this link.] Cannot Find Quest İndex Çözümü (sh make.sh cekme) Questi Sifirlar.. Bazen P npc eklediginiz zaman bu hatayi verir genelde gamebilsim hesabinda verir bunun çözümü çok kolaydir hemen anlatiyorum Gamebilisim Kullanicilari İcin PHP- Kodu: /usr/gamebilisim/channel/share_data/locale/hongkong/quest/ Acin PHP- Kodu: Make Var Onu make.sh yapin ve Putty Acin PHP- Kodu: #cd /usr/gamebilisim/channel/share_data/locale/hongkong/ #sh make.sh Diğer Vps Server Kullanicilari İcin PHP- Kodu: /usr/game/channel/share_data/locale/hongkong/quest/ Acin PHP- Kodu: Make Var Onu make.sh yapin ve Putty Acin PHP- Kodu: #cd /usr/game/channel/share_data/locale/hongkong/quest/ #sh make.sh Hamachi İcin PHP- Kodu: /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest/ Acin PHP- Kodu: Make Var Onu make.sh yapin ve Putty Acin PHP- Kodu: #cd /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest/ #sh make.sh Ve Reboot Atin Tamamdır... Npc Ler <<İsinlayici Türkce...>> <<P ve G npc >> <<İsinlayici Npc Bayraklara Ve Bazi Onemli Yerler >> <<Kahraman Yapan>> <<At Veren Npc>> <<5.Efsun Veren Npc>> <<Donusum Npc>> <<Milli Piyango Npc>> <<İsinlayici Yüzzük Batu_14 (Alinti)>> Öteki Npclerden Bazilari Alintidir... [You must be registered and logged in to see this link.] Ayrii Batu_14 İsinlayici... Öncelikle Herkese Selamlar, Bugün pekde yeni olmayan ancak aranan bir yazılımı paylaşıcam, tamamen bana ait bir yazılım dosyasıdır sorunsuz çalışmaktadır kendim kullandım bilginize. Bu Yüzüğün Işınladığı Bölgeler; Her Krallığın 1. Ve 2. Köyleri Yılan Vadisi Ve Devler Diyarı Örümcek Zindani 1. ve 2. Kat Başı ve Sonu Buz Zindanı Vadi Girişi Kapısı Buz Zindanı İçerisi Giriş Bölümü Buz Zindanı 1. Kat Sonu Doyum Paper Ortası Doyum Paper Yaşlı Ad**** Yanı Şeytan Kulesi Girişi, Giriş Bekçisi Yanı Kızıl Orman Başlangıcı Kızıl Orman Ortaları Kızıl Orman Sonu Orman Seungryong Vadisi Sohan Dagi Yongbi Çölü Tapınak Özel Işınlanma Yüzüğü # Batu_14 Yapımı.rar ... at ul.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... Tıkla Dosyayı İndir. RaR Şifresi; batu_14 Anlatımımıza Geçelim; Öncelikle Filezilladan FTP'mize Bağlanıyoruz ve Sonra, /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest/ < Bu Dizine Geliyoruz. Daha Sonra İndirmiş Olduğunuz RaR'n İçinde ki Dosyayı Bu Bölüme Atıyoruz. Aynı Bölümde "hongkong_list" Adında Bir Dosya Mevcuttur Onu Açıp Dosyanın En Alt Kısmına İniyoruz Oraya "move_ring2.quest" Ekleyip Kapatıyoruz ve Kaydediyoruz. [Sadece Tırnak İşaretinin İçindekileri Yazınız.] Filezilla FTP'mizle İşimiz Bitti Onu Kapatabilirsiniz. Ve Şimdi Putty yada Virtual Pc Artık Hangi Program Varsa Onu Açıyoruz. cd /../usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest [ENTERLAYIN] sh make.sh [ENTERLAYIN] Bu İşlemleri Yapmanızın Ardından Bir Yükleme Başlıyacaktır. Yükleme Bittikten Sonra İse, cd /../root [ENTERLAYIN] Ve En Son Olarak Serverınıza Reboot Atınız. Yeni Işınlanma Yüzüğünüz Hayırlı Olsun. Işınlanma Yüzüğünün Kodu: 40002'dir. Yapamayan Arkadaşlar Konu Altında Belirtirlerse Yardımcı Olabilirim. Konudan Yararlanıp Yorum Yapmayan Utansın. Keyifli Forumlar. Cix 12 Den Connection Refused Arkadaslar Video'da Connection Refused Hatasına çözümü var.... İndirme linkine gelelim.... [You must be registered and logged in to see this link.] Rar Pass: ******* Büyük Hatalar... Bazen Karsiniza Öyle Bir Hata Gelirki Aldiginiz Sirket Makinaya Format Atilmasi Gerektigini Söyler Ve Yeniden Oyun Kurulumu İcin Ek Ücret İster.... Sizde Kendiniz Format Atmadan Kurtarin Anlatim Altta (Metin2 Silip Yeniden Kurun) PHP- Kodu: cd /usr/game Game Dosyasini Siliyoruz PHP- Kodu: rm -rf /usr/game Game Dosyasini İndirecegimiz Dizini Yaziyoruz. PHP- Kodu: cd /usr/ Yeni Game Dosyamizi İndiriyoruz.. PHP- Kodu: fetch [You must be registered and logged in to see this link.] İndirme yapicak biraz bekleyin indirdikten sonra alttaki kodu yazin İndirdigimiz Game Rardan Cikariyoruz... PHP- Kodu: tar zxvf game091.tar.gz Bittikten sonra yukarda anllattigim mysql 0 lama bölümünden mysql yeniden yükleyiniz yoksa yine hata alabilirsiniz.... Efsun Nesnesi İle Basilan Efsunlarda Her İteme Efsun Getirme Örnek: Sadece Kaska zehirleme değil zirha bile zehirleme gelsin Örnek2: Herkezin Bildigi Gibi Kaska Kalkana Silaha Hp Basamayiz.. Bu Sekilde Kaska Kalkana Ve Silaha(Kılıca..vs) Hp Basabiliriz Anlatim : PHP- Kodu: Navicat >Player> İtem_attr Giriyoruz Sonra PHP- Kodu: <weapon> <body> <wrist> <foots> <neck> <head> <shield> <ear> Bunlari 0 olanlari 5 yaparsaniz gelmeye baslar bütün 0 lari 5 yapin bütün efsunlar bütün itemlere gelsin İstenilen Kadar Efsun Getirme 1 İteme 2 Yari İnsan Gibi.. Arkadaslar Navicattan PHP- Kodu: Player>İtem_attr > Giriyoruz prob yaziyor orda o hepsinde 1 dir.... Orayi 2 yaparsaniz o efsundan 2 tane gelir 3 yaparsaniz 3 tane gelir Userleriniz Basabilir.. eyer 6.ve 7. efsunlardan da 2 si ayni gelsin istiyorsaniz PHP- Kodu: Player>item_attr_rare> girin Ve Prob Yazani 2 yapin hepsinde EFSUN ORANİ AYARLAMA... Girin Burdakiler İlk 5 Efsun. PHP- Kodu: Navicat>Player>İtem_attr> Bunlar İse 6.7 Efsun. PHP- Kodu: Navicat>Player>İtem_attr_rare> Bunlari İstediginiz Oranlar Yapin PHP- Kodu: lv1 lv2 lv3 lv4 lv5 Forum Da Hic Görmedim Paylaşıyım Dedim Bukadar Kolay Videolu Vardi Sadece Kotaya Giriyordu Bende Direk Böyle Verdim.. Filezilla Dosya Aktarımı [You must be registered and logged in to see this link.] Pack Program İle .eix.epx Acma [You must be registered and logged in to see this link.] Bazıları Alıntıdır | |
|
ByPiskan 8.Seviye Üye
Puan : 91522623 Mesaj Sayisi : 453 Lakap : ριšкαηno hack :D Yaş : 33 Rep : 228 Nerden : Sakarya ==TATANGALAR==54 hack
| Subject: Re: <<Şok Paylaşım>>(Sabit Lütfen) Sun Feb 20, 2011 12:46 pm | |
| full senin emeğinse çok güzel konu +rep saolasın deilsede yine bizlere paylaşmışsn yine +rep
| |
|
[SGM]NoFair 8.Seviye Üye
Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...
| Subject: Re: <<Şok Paylaşım>>(Sabit Lütfen) Sun Feb 20, 2011 12:48 pm | |
| linkler benim değildir anlatım benim.SANADA SAĞOL. | |
|
pisLiq-60 8.Seviye Üye
Puan : 985 Mesaj Sayisi : 807 Lakap : ToKaTLe60 Yaş : 34 Rep : 84 Nerden : ToKaT
| Subject: Re: <<Şok Paylaşım>>(Sabit Lütfen) Sun Feb 20, 2011 3:43 pm | |
| | |
|
[TL]SinopLee 8.Seviye Üye
Puan : 1317 Mesaj Sayisi : 1063 Lakap : 57ßeLa Yaş : 27 Rep : 166 Nerden : //>||Sinop||<\\
| Subject: Re: <<Şok Paylaşım>>(Sabit Lütfen) Sun Feb 20, 2011 7:00 pm | |
| P.İÇİN SAĞOL EMEĞE SAYGI ++++++++ | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: <<Şok Paylaşım>>(Sabit Lütfen) | |
| |
|