Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Arz Ediyorum...

Go down 
3 posters
AuthorMessage
The Chosen One
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
The Chosen One

Puan : 33 Mesaj Sayisi : 22 Lakap : TheChosenOne Yaş : 27 Rep : 5 Nerden : Virüsmt2'den

Arz Ediyorum... Empty
PostSubject: Arz Ediyorum...   Arz Ediyorum... EmptyWed Feb 16, 2011 2:30 pm

Arkadaşlar Siammt2 nin Özelliklerini Paylaşıyim Dedim Teşekkür Edenlere Bir İtirazım Yok Ama Bir Super Mod Arkadaşımız Konuma Kilit Atıp Kendisinin Paylaştığını Söyledi . Kendisinin Payşaltığı Çok Eski Olduğundan ve Konuya Bakılamadığından Ben Yenisini Açtım . Bundan Dolayıda Benim Konuma Kilit Attı . Lütfen Yetkililerin Ve Arkadaşların Bakmasına Arz Ediyorum ...
Back to top Go down
RoKeT
Super Mod.
Super Mod.
RoKeT

Puan : 502 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : KaaN Yaş : 28 Rep : 12 Nerden : Antalya/Alanya
Arz Ediyorum... Empty
PostSubject: Re: Arz Ediyorum...   Arz Ediyorum... EmptyWed Feb 16, 2011 2:45 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] .Arkadaşımızın serveri burda ancak, açtığınız pvplerde başlıkta mutlaka pvp nin adını bulundurun ki arama yapan arkadaşlarımız kolayca bulabilsin. Konunu açtım. Lütfen tartışmayın.
Back to top Go down
The Chosen One
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
The Chosen One

Puan : 33 Mesaj Sayisi : 22 Lakap : TheChosenOne Yaş : 27 Rep : 5 Nerden : Virüsmt2'den

Arz Ediyorum... Empty
PostSubject: Re: Arz Ediyorum...   Arz Ediyorum... EmptyWed Feb 16, 2011 2:48 pm

Teşekkürler ...
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

Arz Ediyorum... Empty
PostSubject: Re: Arz Ediyorum...   Arz Ediyorum... EmptyWed Feb 16, 2011 3:23 pm

The Chosen One wrote:
Arkadaşlar Siammt2 nin Özelliklerini Paylaşıyim Dedim Teşekkür Edenlere Bir İtirazım Yok Ama Bir Super Mod Arkadaşımız Konuma Kilit Atıp Kendisinin Paylaştığını Söyledi . Kendisinin Payşaltığı Çok Eski Olduğundan ve Konuya Bakılamadığından Ben Yenisini Açtım . Bundan Dolayıda Benim Konuma Kilit Attı . Lütfen Yetkililerin Ve Arkadaşların Bakmasına Arz Ediyorum ...

Zaten bu forum kuralı kardeşim bir konu açılmıssa üstüne aynı konuyu açmak konun kilitlenip çöpe atılmasıdır... yani arkadaşımız çok güzel görevini yapmıs ona teşekkür ederim....
Back to top Go down
Sponsored content

Arz Ediyorum... Empty
PostSubject: Re: Arz Ediyorum...   Arz Ediyorum... Empty

Back to top Go down

Arz Ediyorum...
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» böylesilerden nefret ediyorum...
» SİNOPLEE SENİ TEBRİK EDİYORUM
» Gereğinin Yapılmasını rica Ediyorum.
» SÜPER HAMACHISIZ BIR EFSANE TAVSİYE EDIYORUM !!
» 2 Gün Sonra MOD Um Sizi SW Me Davet Ediyorum :canberkkkk :D PVPCİMt2 :D:Dsw süper bu forumun sw si