Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

SilkRoad onLine TaniTim <

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Kinq123
Banlanmiş Üye
Banlanmiş Üye
Kinq123

Puan : 1221 Mesaj Sayisi : 830 Lakap : CH 2 Yaş : 28 Rep : 86 Nerden : Nereye Gidiyon La xDé
SilkRoad onLine TaniTim < Empty
PostSubject: SilkRoad onLine TaniTim <   SilkRoad onLine TaniTim < EmptyMon May 03, 2010 8:03 pm

SİLKROAD ONLİNE
1-TANITIM YAZISI

2-RESİMLER
3-VİDEOLAR
4-ANA SAYFA-DOWNLOAD-KAYIT LİNKLERİ

1-TANITIM YAZISI

Önce Kısa BiR Hikaye Anlatayım Oyun içeriği felan [You must be registered and logged in to see this image.]

Arkadaşlar Eski Zaman Osmanlı Devrinden Herkez bilir Silk road Yani İpek Yolu Bunun Aksiyon İçerikli Günümüze Gelen Kısmı İse Bu Oyunun Grafikleri ve Ses Efektleri Diğer Online Oyunlara Göre Çok Daha iyi SilkRoad çoğumuz tarafından bilinen Knight Metin2 türü bir online oyundur.SilkRoad zamanında kullanılan İpek Yolu Ticareti üzerine kurulmuştur. Oyuncular, oyun içerisinde belli bir Level seviyesine gelerek (20 Level) Kervancı Avcı veya Hırsız meslekleri üzerine kendilerini geliştirmeye çalışmaktadırlar Tabii ki bu sayılan meslekler üzerinde başarılı olmak sanıldığı kadar kolay değil doğal olarak.[You must be registered and logged in to see this image.] Her Levelde 5 puan Geliyor Ve Bunlardan 2'si otomatik olarak Str ve Int olarak 1'er paylaştırılıyor. Geri kalan 3 Statü puan kullanıcının kararını bırakılmış oluyor.
---------------------
Son olarak teknik detaylara girecek olursak ücretsiz bir oyundan beklediğimin aksine grafikler çok güzel olmuş.Kaldırmayan bilgisayarlar için grafik detaylarından kısma sistemi de epey detaylı yapılmış.Grafikler yapımın atmosferini epey etkiliyor ve gerçekten içindeymişsiniz hissi veriyor. Sesler klasik devasa online sesleri,müzikler de pek farklı değil. Projenin en büyük eksisi kontrolleri oluyor.İlk oynadığınızda karakterinizi kontrol etmekte epey zorlanacaksınız.Onu yönetmeye çalıştığınızda hemen istediğinizi yapmıyor.1-2 saniye geç tepki veriyor,ama bu zaman içerisinde giderilecektir. Şehir içinde gözlemlediğimiz bu eksi, şehir dışında neredeyse yok denecek kadar az seviyeye geliyor.

5 çeşit silah türü vardır.
Swords: Shield kullanilabilir, magical damage’i yüksek, double attack
Blades: Shield kullanilabilir, physical damage’i yüksek, double attack, düsük critical
Spears: two-handed, en yüksek magical damage veren silah, yüksek critical
Glavie: two-handed, en yüksek physical damage veren silah, yasas kullanilir
Bows: two-handed, uzun mesafe, hizli saldiri , ötekinlere oran’a göre düsük physical & magical damage
3 çeşit el bise vardır
Full armor set: Bonus yok.
Full protector set: -10% mp daha az mana kullanimi, +10% moving speed.
Full garment set: -20% mp daha az mana kullanimi, +20% moving speed.

2-RESİMLER

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 119KB.

[You must be registered and logged in to see this image.]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600 and weights 147KB.
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz/
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
PostSubject: Re: SilkRoad onLine TaniTim <   SilkRoad onLine TaniTim < EmptyTue May 04, 2010 4:25 am

SAolasın
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
Kinq123
Banlanmiş Üye
Banlanmiş Üye
Kinq123

Puan : 1221 Mesaj Sayisi : 830 Lakap : CH 2 Yaş : 28 Rep : 86 Nerden : Nereye Gidiyon La xDé
PostSubject: Re: SilkRoad onLine TaniTim <   SilkRoad onLine TaniTim < EmptyTue May 04, 2010 12:08 pm

O.deiL !
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz/
Sponsored content

PostSubject: Re: SilkRoad onLine TaniTim <   SilkRoad onLine TaniTim < Empty

Back to top Go down

SilkRoad onLine TaniTim <
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-