Kinq123 Banlanmiş Üye
Puan : 1221 Mesaj Sayisi : 830 Lakap : CH 2 Yaş : 28 Rep : 86 Nerden : Nereye Gidiyon La xDé
| Subject: sunworld bot gibi kasma Mon May 03, 2010 7:44 pm | |
| Loader'ın bulundugu konuda 2tane extra program var ama bizim işimize yarayan sadece pot olucak.
Gelelim bu bot olayını nasıl yapıcağımıza ;
İlk olarak A ' ya basıp Auto Selecti F1-1 ' e koyuyoruz. [You must be registered and logged in to see this image.]
Daha sonra HelperMax programımızı açıyoruz. [You must be registered and logged in to see this image.]
Programımızı açtıktan sonra F1 de skilleri yerleştirdigimiz yerdeki kutucukları ve ardından F2 deki skilleri yerleştirdigimiz yerdeki kutucukları işaretliyoruz.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Şimdi burada çogu kişinin yapmadıgı onemli bir noktaya değinicegim . Attack bölümündeki skillere her sn ' ye otomatik ve sürekli olarak basıyor . Ben nuker oldugum için Bloody * Storm ve Snow * Serisi çok onemli ve onlar benim her zaman olüm riskimi azaltır o yuzden onları F1 e koyuyorum ve süresi gelince otomatik olarak geliyor.
Önemli NOT : Genellikle çok sık mob oldugu zamanlar F2 deki buffları yapmayı geciktiriyor. Botu ellemediginiz zamanlar kendisi halleder. Skillerimiz yerleşti şimdi sıra auto pot ta.
HP MP Potu F1 ' e oymanızı tavsiye ediyorum hatta kesinlikle koyun ! . Çünkü skillere sn de bir bastıgı için Skiller ve pot f1de oldugu için sorun yapmıyor . Potu f2 ye koydugunuz zaman pot için f2 skill için f1 e gider bu yüzden çok fazla ölürsünüz.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Auto Pot ' a start yapıyoruz. HelperMax ta Berserker 'ı kullan seçenegini tıklıyoruz. Başlata basıyoruz.
[You must be registered and logged in to see this image.] | Bu resim yeniden boyutlandirildi. Buraya Tıklayarak orjinal boyutunu görebilirsiniz. |
| |
|
Kinq123 Banlanmiş Üye
Puan : 1221 Mesaj Sayisi : 830 Lakap : CH 2 Yaş : 28 Rep : 86 Nerden : Nereye Gidiyon La xDé
| Subject: Re: sunworld bot gibi kasma Mon May 03, 2010 7:48 pm | |
| | |
|
[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Re: sunworld bot gibi kasma Tue May 04, 2010 4:26 am | |
| | |
|
Kinq123 Banlanmiş Üye
| Subject: Re: sunworld bot gibi kasma Tue May 04, 2010 12:05 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: sunworld bot gibi kasma | |
| |
|