Kupa^^As Super Mod.
Puan : 2147483647 Mesaj Sayisi : 1096 Lakap : ^^ Yaş : 35 Rep : 261 Nerden : Metin2
| Subject: Sura-Efsun Klavuzu Fri Feb 11, 2011 12:12 pm | |
| Suraların efsun klavuzu aşagıdaki Gibidir. Sağlam bir karaktere sahip olmak istiyorsanız ki benim uzmanlık alanım metin2:) size efsunlar hakkında bilgi vereceğim.[/COLOR][/B] Not: Normal Metin2'de cok fazla işe yarar.Kask : Kale kask [41 Lwl] Efsunlar: Büyü dayanıklılık,Yarı insan,Ateş dayanıklılığı (Bu 3'ü olursa problem yok)Kolye : Cennetin gözü kolye [54 Lwl] Efsunlar : 15 Kılıc,15 Bıçak,15 Çift eL Ve Max hp Fakat 2 Bu Savunmalardan 2'si Gelse Bile Problem Yok =)Küpe : Cennetin Gözü Kupe [54 Lwl] Efsunlar : 15 Kılıc,15 Çift,15 Bıçak Ve Yarı İnsan Fakat 2 Savunma Ve Yarı İnsan Gelirse Problem Yok =)Ayakkabı : Mest Eden Ayakkabı [47 Lwl]Efsunlar : 15 Kılıc,15 Çift,15Bıçak Max Hp Fakat Üç Savunmada 15 15 15 Gelirse Hp Gelmese Bile Problem Yok =)Bilezik : Kristal Bilezik [46 Lwl] Not:Hp üretimi oldugu için savaşlarda avantaj saglarEfsunlar : Yarı İnsan,Büyü Dayanıklılık,Max HpSilah : Hortlak Kılıcı [65 Lwl]Efsunlar : Zeka,Yarı İnsan,Kritik,Delici Bunlardan Delici Gelmesede Problem Yok =)Zırh : Kara Büyü Zırhı [70Lwl]15 Kılıc,15 Çift,Max Hp 15 Bıçak Savunmasıda Olabilir Ama Zırhda Pek İşe Yaramaz Problem Yok Yani =) Kalkan : Şahin Kalkan,Kaplan Kalkan,Aslan Ağzı Kalkan,Ejderha Pulu Kalkan [61Lwl]Efsunlar : Zeka,Yarı İnsan,Sersemlik Bu 3'ü Olursa Problem Yok =) Hepsini Tek Tek Ellerimle Yazdım Oynadıgım Bütün Pvp Serverlarda Bu Efsunlar Sayesinde '' Editsiz Kralım '' =) Sizinle Paylaşmak İstedim Emeğimin Karşılığını Bir Yorumla Ödeyebilirsiniz Saygılarımla PoinT!![You must be registered and logged in to see this image.] | |
|