Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Sura-Efsun Klavuzu

Go down 
AuthorMessage
Kupa^^As
Super Mod.
Super Mod.
Kupa^^As

Puan : 2147483647 Mesaj Sayisi : 1096 Lakap : ^^ Yaş : 35 Rep : 261 Nerden : Metin2
Sura-Efsun Klavuzu Empty
PostSubject: Sura-Efsun Klavuzu   Sura-Efsun Klavuzu EmptyFri Feb 11, 2011 12:12 pm

Suraların efsun klavuzu aşagıdaki Gibidir.

Sağlam bir karaktere sahip olmak istiyorsanız ki benim uzmanlık alanım metin2:) size efsunlar hakkında bilgi vereceğim.[/COLOR][/B]

Not: Normal Metin2'de cok fazla işe yarar.

Kask : Kale kask [41 Lwl]
Efsunlar: Büyü dayanıklılık,Yarı insan,Ateş dayanıklılığı (Bu 3'ü olursa problem yok)

Kolye : Cennetin gözü kolye [54 Lwl]
Efsunlar : 15 Kılıc,15 Bıçak,15 Çift eL Ve Max hp Fakat 2 Bu Savunmalardan 2'si Gelse Bile Problem Yok =)

Küpe : Cennetin Gözü Kupe [54 Lwl]
Efsunlar : 15 Kılıc,15 Çift,15 Bıçak Ve Yarı İnsan Fakat 2 Savunma Ve Yarı İnsan Gelirse Problem Yok =)

Ayakkabı : Mest Eden Ayakkabı [47 Lwl]
Efsunlar : 15 Kılıc,15 Çift,15Bıçak Max Hp Fakat Üç Savunmada 15 15 15 Gelirse Hp Gelmese Bile Problem Yok =)

Bilezik : Kristal Bilezik [46 Lwl] Not:Hp üretimi oldugu için savaşlarda avantaj saglar
Efsunlar : Yarı İnsan,Büyü Dayanıklılık,Max Hp

Silah : Hortlak Kılıcı [65 Lwl]
Efsunlar : Zeka,Yarı İnsan,Kritik,Delici Bunlardan Delici Gelmesede Problem Yok =)

Zırh : Kara Büyü Zırhı [70Lwl]
15 Kılıc,15 Çift,Max Hp 15 Bıçak Savunmasıda Olabilir Ama Zırhda Pek İşe Yaramaz Problem Yok Yani =)

Kalkan : Şahin Kalkan,Kaplan Kalkan,Aslan Ağzı Kalkan,Ejderha Pulu Kalkan [61Lwl]
Efsunlar : Zeka,Yarı İnsan,Sersemlik Bu 3'ü Olursa Problem Yok =)

Hepsini Tek Tek Ellerimle Yazdım Oynadıgım Bütün Pvp Serverlarda Bu Efsunlar Sayesinde '' Editsiz Kralım '' =) Sizinle Paylaşmak İstedim Emeğimin Karşılığını Bir Yorumla Ödeyebilirsiniz Saygılarımla PoinT!!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.mt2win.com

Sura-Efsun Klavuzu
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sura-Kara Büyü Klavuzu
» DorlionMt2 Kasmalı Süper Efsun Oranlı VPS Tekrar Aranızda(Efsun 0 Yang-P NPC))
» acıl yardım npcye 5ıncı efsun eklemek yada p npcsıne 5ıncı efsun eklemek acıııll
» Sura'nın Yeni 99 Zırhı :)
» Karakter Gelişimi 3 Sura