BeTa ForumYönetici
Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
| Subject: Küfür SS Sat Feb 05, 2011 11:32 am | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Arkadaşıma Küçük Şaka Yaptım. İsmini Alarak Char Açtım Lan Nİye Açiyosun Dedi Şaka Knk Dedim Fakat Küfüre Devam Etti. | |
|
[SGM]HotSword 8.Seviye Üye
Puan : 1570 Mesaj Sayisi : 1049 Lakap : öℓüмüηє уαя∂ιя αмα уαηιηα вєηιη∂є αℓ υѕтα :) Yaş : 32 Rep : 416 Nerden : αѕкιη вιттιggι вιя уєя∂єη :)))))))))
| Subject: Re: Küfür SS Sat Feb 05, 2011 12:19 pm | |
| [b]aga sen neden yaptinki gerçi suç onda bunun gibi küçük seyler için kufur olmaz hemde kankaysanız neyse bu oyunun kankaları bole | |
|
BeTa ForumYönetici
Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
| Subject: Re: Küfür SS Sat Feb 05, 2011 12:46 pm | |
| - eXeLanS wrote:
- [b]aga sen neden yaptinki gerçi suç onda bunun gibi küçük seyler için kufur olmaz hemde kankaysanız neyse bu oyunun kankaları bole
s Sakasına Yaptım Küfür Etmedi Dedimki Şaka Kanka Sonra Bastı Küfürü :)) Kankam OLsun Olmasın Ben Küfürü Affetmem İsterse Kardeşim Olsun Farketmez Kardeş ! | |
|
[SGM]NoFair 8.Seviye Üye
Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...
| Subject: Re: Küfür SS Sat Feb 05, 2011 3:10 pm | |
| - eXeLanS wrote:
- [b]aga sen neden yaptinki gerçi suç onda bunun gibi küçük seyler için kufur olmaz hemde kankaysanız neyse bu oyunun kankaları bole
Böylesi Online oyunlarda oyun oynama yaşı 7 ye kadar iner biz bu genç nesile böyle küfürlü bir oyun öretirsek onlar annelerine ve babalarına küfür ederler nerden örendin diyince bu oyundan derse çocuğa pc yasaklanır ve belki çocuk pc mühendisi olucaktı ama bu oyun yüzünden hayatı karadı sevindin mi? şimdi sen? | |
|
BeTa ForumYönetici
| Subject: Re: Küfür SS Sat Feb 05, 2011 3:43 pm | |
| - [SGM]NoFair wrote:
- eXeLanS wrote:
Böylesi Online oyunlarda oyun oynama yaşı 7 ye kadar iner biz bu genç nesile böyle küfürlü bir oyun öretirsek onlar annelerine ve babalarına küfür ederler nerden örendin diyince bu oyundan derse çocuğa pc yasaklanır ve belki çocuk pc mühendisi olucaktı ama bu oyun yüzünden hayatı karadı sevindin mi? şimdi sen? Helal Kardeşim ! | |
|
[SGM]HotSword 8.Seviye Üye
Puan : 1570 Mesaj Sayisi : 1049 Lakap : öℓüмüηє уαя∂ιя αмα уαηιηα вєηιη∂є αℓ υѕтα :) Yaş : 32 Rep : 416 Nerden : αѕкιη вιттιggι вιя уєя∂єη :)))))))))
| Subject: Re: Küfür SS Sat Feb 05, 2011 3:49 pm | |
| nofair banamı dedin yoqsa kufuru edenemi | |
|
[SGM]NoFair 8.Seviye Üye
Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...
| Subject: Re: Küfür SS Sat Feb 05, 2011 5:31 pm | |
| sana dedim gerek siz diosun bu ss ama gerekli malesef.... | |
|
eLementS~` 1.Seviye Üye
Puan : 37 Mesaj Sayisi : 35 Lakap : [TL]qRaL. Yaş : 34 Rep : 1 Nerden : VirüSmT2
| Subject: Re: Küfür SS Sat Feb 05, 2011 9:11 pm | |
| Pvp güzel ama çok küfür ediyolar :S | |
|