Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

M2 hile bölümü kaldirildi

Go down 
3 posters
AuthorMessage
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
M2 hile bölümü kaldirildi Empty
PostSubject: M2 hile bölümü kaldirildi   M2 hile bölümü kaldirildi EmptyMon Jan 24, 2011 6:34 am

Artik bu bölüm Resim - Video bölümü oldu . Bende 1 server sahibi olarak hile yi sevmiyorum . Zamaninda bende kullandim ama pişmanim
Hile kötü bişeydir .
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
Kupa^^As
Super Mod.
Super Mod.
Kupa^^As

Puan : 2147483647 Mesaj Sayisi : 1096 Lakap : ^^ Yaş : 35 Rep : 261 Nerden : Metin2
PostSubject: Re: M2 hile bölümü kaldirildi   M2 hile bölümü kaldirildi EmptyMon Jan 24, 2011 7:06 am

Zamanında Bende kullandım gerçek metin2'de 50-65 arası ama faydası yok ve ozamana kadar kastıgın emegin biri sslerse boşagidebilir..

Kaldırıldıgı iyi olmus..
Back to top Go down
http://www.mt2win.com
eskadir
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye

Puan : 94 Mesaj Sayisi : 101 Yaş : 43 Rep : 0 Nerden : Erzurum

PostSubject: Re: M2 hile bölümü kaldirildi   M2 hile bölümü kaldirildi EmptyMon Jan 24, 2011 10:11 am

ben bir internet kafe işletmeni olarak kararı yanlış buluyorum
acizane fikirlerim: şuan piyasada 100 den fazla pvp server var hile çalışmayan pvpler kafemde oynanmıyor bende kaldırıyorum zaten hile kullanmayan boşuna pvp oynamıyor normal torrentli türk metin2 oynuyor dediğim gibi hile çalışmayan pvpleri kaldırıp çalışanları kuruyorum, mecburen talep bu yönde...
pvpler zaten hile kullanmak için oynanıyor yani bir nevi kullanıcıların normal metin2 de yapmak isteyipte yapamadıklarını pvplerde yapmaları, tatmin meselesi yani...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: M2 hile bölümü kaldirildi   M2 hile bölümü kaldirildi Empty

Back to top Go down

M2 hile bölümü kaldirildi
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hile'nin Yasaklı Olduğu PvP Lerde Hile Kullanmak !!
» Kupamtn2 tartışma bölümü
» k0RkuSuz Tasarım Bölümü Açıldı
» madem metin2 genel bolumu yardım edene ++
» TeksenMt2 Hamachi ağları 94 lwl baslangic 100m + 120 lwl silah 2. bölümü