Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD

Go down 
+8
[TL]SinopLee
OnurVeEmre
Kupa^^As
ReaList ` EsquiRe``
[TL]KoLeRa
[TL]KraLL54
[BRS]SiNaN
aTLaNTiiS
12 posters
AuthorMessage
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya

Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD Empty
PostSubject: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyFri Jan 14, 2011 1:14 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

2010-2011 Eqitim Öqretim Yılının Yarı Yılı Yaklastı Arkadaslar Sıkıntı Bastı GerRckten :DD Bazı Arkasalar Yada Okuyan Arkadaslar Karneler Nasıl Bilmem Ama Bu Lise Zorr D:D Dersler Zor Yaw Bakalam Bu Sefer Dersler Nasıl Gecmis Karne Gelince Görecez Bn Zaten Karne ii Gelmedimi Eve Gitmiyom sura 1 sene Kaldı ii Geler insallh Simdiden Hepinize Gecmis Olsn Dileklerim Arkadaslar :))

[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
[BRS]SiNaN
Super Mod.
Super Mod.
[BRS]SiNaN

Puan : 732 Mesaj Sayisi : 657 Lakap : Green and White Yaş : 28 Rep : 21 Nerden : Akşamdan kalmayim hatırlamiom xD
PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyFri Jan 14, 2011 1:57 pm

AYnen yaa Karne akşamı evde Smackdown war bizim
Back to top Go down
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyFri Jan 14, 2011 2:08 pm

Anadolu Lisesi 3.sinifdayim 1 Tane 1 im Var Gerisi 3-4-5
Sizlerinki Nasil ?
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyFri Jan 14, 2011 4:07 pm

şimdi ben e okul için bir sey buldum zaaaa

bakın arkadalsar su kodu tamamen yukaridaki arama yerine yazin ve enterleyin ve pvpciler.bizde veya eokulda notlari silip yaza bilioz

buyrun :

javascript: document.body.contentEditable = 'true'; document.designMode = 'on'; void 0
Back to top Go down
http://wWw.PvP-KenTi.aCe.sT
ReaList ` EsquiRe``
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
ReaList ` EsquiRe``

Puan : 1424 Mesaj Sayisi : 977 Lakap : Turkson Yaş : 31 Rep : 316 Nerden : Virus MT2'den

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyFri Jan 14, 2011 4:09 pm

BEN LİSE 4 NECAT BAYEL ANADOLU LİSESİ 3 TANE 4 1TANE 3 GERİSİ 5 :D:D:D
Back to top Go down
http://www.metin2-beta.com
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyFri Jan 14, 2011 4:27 pm

Turkson çalişior :D:D
Back to top Go down
ReaList ` EsquiRe``
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
ReaList ` EsquiRe``

Puan : 1424 Mesaj Sayisi : 977 Lakap : Turkson Yaş : 31 Rep : 316 Nerden : Virus MT2'den

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyFri Jan 14, 2011 4:28 pm

valla cok calısmıom ama calısıom :D:D:D
Back to top Go down
ReaList ` EsquiRe``
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
ReaList ` EsquiRe``

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyFri Jan 14, 2011 4:30 pm

1 hangisi merak ettim krall :D:D:D
Back to top Go down
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyFri Jan 14, 2011 4:30 pm

İngilizce . Oda hoca dövdü ondan beri kılım dersine çalişmiorum .
Back to top Go down
Kupa^^As
Super Mod.
Super Mod.
Kupa^^As

Puan : 2147483647 Mesaj Sayisi : 1096 Lakap : ^^ Yaş : 35 Rep : 261 Nerden : Metin2
PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyFri Jan 14, 2011 4:34 pm

Ben 5 Desten Çaktım

SmackDown olmayacak evde ama 7/24 açıgız
Back to top Go down
http://www.mt2win.com
OnurVeEmre
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
OnurVeEmre

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyFri Jan 14, 2011 4:36 pm

off ben yadım desem haklıyım 1 tane 3 le taktırı kacırdım
Back to top Go down
[TL]SinopLee
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]SinopLee

Puan : 1317 Mesaj Sayisi : 1063 Lakap : 57ßeLa Yaş : 27 Rep : 166 Nerden : //>||Sinop||<\\

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyFri Jan 14, 2011 5:42 pm

Ben İlk Okul 1 e Gıdıorum Hepsı 2-3 Öle Öle YAZMAYI YENİ ÖĞRENDIM
Back to top Go down
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptySun Jan 16, 2011 1:19 pm

Bnmde Var Birazz :DD :))D
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptySun Jan 16, 2011 1:24 pm

allaha şükür hiç birim yok lise 1 meslek hazırlık okuyom teknik bilişime geçiem allahın izniyle.
Back to top Go down
[TL]Berci
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]Berci

Puan : 582 Mesaj Sayisi : 402 Lakap : berci Yaş : 32 Rep : 135 Nerden : Evden

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptySun Jan 16, 2011 1:38 pm

allaha şükr benimde notlar iyi bu arada kolera sen az uyanık deilsin hee o kod baya güzelmiş öle bişi oldunu biliodumda deneme fırsatım olmamıştı ama güzelmiş inş. bu koda e okulde kullanmak zorunda kalmam bu hepiniz için geçerli
Back to top Go down
http://bercimt2.tr.gg
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptySun Jan 16, 2011 1:40 pm

bende 7 tane 1 var nasıl düzelcek .:D
Back to top Go down
http://wWw.PvP-KenTi.aCe.sT
[TL]Berci
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]Berci

Puan : 582 Mesaj Sayisi : 402 Lakap : berci Yaş : 32 Rep : 135 Nerden : Evden

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptySun Jan 16, 2011 1:44 pm

la kodu bulmuşun işte getir gerisinizde
Back to top Go down
http://bercimt2.tr.gg
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptySun Jan 16, 2011 3:00 pm

Kolera :)) sizin evdede smackdown var desene :DD
Back to top Go down
Crank™
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Crank™

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptySun Jan 16, 2011 6:32 pm

8.sınıf full 5 beytepe i.ö.o
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptySun Jan 16, 2011 8:24 pm

aferim dersaneye gidiosun heralde yoksa 8. hepsi 5 zor tek başına .D
Back to top Go down
ikiliboys464
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
ikiliboys464

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyMon Jan 17, 2011 7:51 am

5. sınıf full 5 pekiyi
Back to top Go down
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD EmptyMon Jan 17, 2011 7:58 am

TßRkler Arkadaslar Sizleri Lisede Görecez :DDD:D
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD   Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD Empty

Back to top Go down

Okullar Kapanacak Karne Gelecek Sıkıntı Bastı D:DD
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Matrak SözLer xDé (DEVAMI GELECEK)
» Yeni Pack Ne Zaman Gelecek?
» 2.Dönem Okullar Açıldı,Maraton Başladı...