Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!

Go down 
5 posters
AuthorMessage
Crank™
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Crank™

BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! Empty
PostSubject: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 1:12 pm

Merhaba Arkadaşlar Pack o kadar güzel olduki tam bu foruma yakışır...

Özellikleri nelerdir?

1-Login Ekranı Değişti
2-Argo kelimeler kalktı
3-Karakter Sorunu Çözüldü
4-... yerine busy demekte
5-eekin yüzüğü>BakteryMt2 binek yüzüğü olarak değişti(tabi binekte isterseniz eklerim)
6-levinin yüzüğü>BakteryMt2 Işınlanma yüzüğü olarak değişti(bunuda eklerim)
7-Siyah Çelikler +8 den sonra +21 oluyor(tüm çelikler)
8-(En iyisi)Kraliyet Zırhları>BakteryMt2 Kraliyet Zırhı +99 olarak gözüküyor..!
8-Daha neler neler

Site Panelinin Özellikleri Nelerdir?

1-Tam bu oyunu yansıtıyor.
2-Harika bir tasarımı var.
3-İnanılmaz script fonksiyonları
4-sol tarafta sıralama gözüküyor
5-kendi yaptığım packı indiriyor
6-Daha neler neler

Editlenecek

inc>config

Video:

[You must be registered and logged in to see this link.]

SS Ler:

[You must be registered and logged in to see this image.]

Packı İndirme Linki:[You must be registered and logged in to see this link.]

Siteyi İndirme Linki:[You must be registered and logged in to see this link.]

Last edited by Crank™ on Sat Jan 01, 2011 1:40 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! Empty
PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 1:35 pm

msn e gel karşiliğini verem sana
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
Crank™
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Crank™

PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 1:37 pm

önemli değil
Back to top Go down
ReaList ` EsquiRe``
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
ReaList ` EsquiRe``

Puan : 1424 Mesaj Sayisi : 977 Lakap : Turkson Yaş : 31 Rep : 316 Nerden : Virus MT2'den

PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 1:43 pm

saın krall bunları kullan daha ii olur ama yineden sen daha ii bilin
Back to top Go down
http://www.metin2-beta.com
Crank™
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Crank™

PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 1:54 pm

saolun efendm
Back to top Go down
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 1:57 pm

pack i kullaniorum suan .
Bide panel i şimdi deniyorum .
Arkadaş bi msn e gelse
Back to top Go down
Crank™
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Crank™

PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 1:59 pm

msn deyim ben yazıyorum cevap gelmmiyor birdaha verseniz msn yi
Back to top Go down
Crank™
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Crank™

PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 2:00 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] olan benim siz sormuştunuz yao bendim
Back to top Go down
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 2:04 pm

sen baska msn aç bende yaziorum cevap gelmior .
Back to top Go down
Crank™
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Crank™

PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 2:08 pm

tamam

ekler misin:

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Crank™
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Crank™

PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 2:10 pm

ekledim sizi efendm
Back to top Go down
Terapi
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Terapi

Puan : 18 Mesaj Sayisi : 16 Lakap : TeRaPii Yaş : 30 Rep : 1 Nerden : Almanya=KOLN

PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 2:59 pm

Oyna Girmior Neden?
Back to top Go down
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 3:07 pm

Helal Güzel Olmuş Eline Sağlık :DD
Back to top Go down
http://mt2222.yetkinforum.biz/index.htm
Crank™
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
Crank™

PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! EmptySat Jan 01, 2011 4:00 pm

saolun efendm
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!   BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi! Empty

Back to top Go down

BakteryMt2 İçin Hazırlanmış Özel Site ve Pack Yaptım By Crank™ Video Eklendi!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Metin2 Pack Dosyalarini Açma Olusturma + Video Anlatim
» BakteryMt2[Hamachi Server]için site paneli ypmayı bilen içeri.
» Pvp için özel luncher metin2.exe
» !!ARKİELR BAZI KİŞİLER BENDEN ÖZEL VPS GİRİŞ VİDEOSU İSTEDİ BENDE YAPTIM!!GİR ByPiskan
» ARKADAŞLAR BUZ ZİNDANI PACK İ OLMAYANLAR İÇİN