Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım E.T ve diğer zırhlar droplar 1000

Go down 
3 posters
AuthorMessage
ivodikarlo
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
ivodikarlo

Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım E.T ve diğer zırhlar droplar 1000 Empty
PostSubject: Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım E.T ve diğer zırhlar droplar 1000   Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım E.T ve diğer zırhlar droplar 1000 EmptyFri Dec 31, 2010 10:30 am

ÖNCELİKLE CÜMLETEN S.A SEVGİLİ ARKADAŞLARIM SİZLERE YENİ AÇILAN PVP'MİZ BETAKOLİK MT2'Yİ GENİŞ BİR ŞEKİLDE ANLATMAK İSTEDİM..!

BEN OYUNDAN [TL]BETAKOLİK =}

BETAKOLİK MT2

" OYUNUMUZ BU GÜN RESET ATILDI SEBEP GM VERİLEN YETKİLERİ KÖTÜYE KULANARAK KAZANÇ ELDE ETMESİ

" OYUNUMUZA 61 ZIRHLAR EKLENMİŞTİR

* ARKADAŞLAR VPS SEVERİMİZ 10 ARALIK 2010 CUMA GÜNÜ SAAT 11:00'DA AÇILMIŞTIR.

* LEVEL SINIRIMIZ 127 OLMAKLA BERABER DROPLARIMIZ 1000 'DİR ...

* 1 SAATTE RAHAT 85 OLABİLİRSİNİZ..

* 5.EFSUN VARDİR.

* OYUNDA HERŞEY VARDIR [ IŞINYICI OLSUN - P NPC OLSUN VB. ] HERŞEYİ ORTA İTEMLERİ ZOR VPS'DİR.

* KAPANMA İHTİMALİ %0 OLAN VPS'MİZİN ELBETTE BİR FORUM SİTESİ VARDİR..

* OYUNDA BİR ÇOK YENİLİKLER VE BOSS EVENTLERİ OLMAKTADIR..[ HER GÜN : OX - WS EVENTİ - BOSS EVENTİ - METİN EVENTİ - 3 YOL VB. ] HERGÜN OLACAKTIR...

* GM'LERİMİZ İLGİLİDİR İLGİLİDİR DERKEN ASLA - [ LEVEL - İTEM - YANG VB. ] KONUDA YARDIM ETMEZ AMA TEKNİK PROBLEMLERLE İLGİNELİRLER..

* YENİ AÇILAN VPS'MİZİN EN BÜYÜK AMACI DİĞER VPS,PVP,HAMACHİ SV'LERİNE ÖRNEK OLMASIDIR..

* BİRAZ OYUNDAN BAHSEDEYİM: 15 ZEKA,GÜÇ,ÇEVİKLİK, +50 SALDIRI DEGERİ- %15 SAVUNMALAR - %15 YARİİNSAN %15 KRİTİK VE %15 DELİCİ GELMEKTEDİR..

* EVET ARKADAŞLAR LAFI UZATMIYIM SON BİR CÜMLE İLE BİTİRİM OYUNA İLERDE BİNEK VE IŞINLANMA YÜZÜĞÜ VB.EKLENİCEK SİZLER İSTERSENİZ TABİ..

* HERKEZI BEKLIYORUZ..[ OYUN 80 VE ÜSTÜNDE TADI ÇIKAR TAVSİYE ] 1 SAATTE 200 M PARA VE + 86 LEVEL OLABİLİRSİNİZ..

* EFSUNLAR 0 YANG'TIR.[BU SAYEDE DILEDIGINIZ EFSUNU GETIRELEBILIRSINIZ.

* SAYGILARIMLA [TL]betakolik

WEB SİTE : [You must be registered and logged in to see this link.]

KAYIT : [You must be registered and logged in to see this link.]

DOWNLOAD : [You must be registered and logged in to see this link.]

FORUMUMUZ: [You must be registered and logged in to see this link.]

İŞTE OYUNUN FOTOLARİ [KENDİ ÇEKİMİM] ==>

[You must be registered and logged in to see this link.]

Konu Güncel Bir Repi Çok Görmeyin
[/quote]

ARKADAŞLAR FORMUMUZ YENİ AÇILDI METİN2 İLE İLGİLİ HER ŞEYİ PAYLAŞA BİLİRSİNİZ BAŞLIKLARIMIZ

METİN2 PRİVATE SERVERLAR

METİN2 PRİVATE SERVER TANITIMLARI

METİN2 PRİVETE SERVER KURULUMU

GM İLANLARI

METİN2 PVP SORU-CEVAP

METİN2 PRİVATE SERVERLAR PAZAR ALANI

METİN2 PVP RESİMLERİ-EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

METİN2 PVP VİDEOLARI

METİN2 VPS-DEDİCATED (GAME HOSTİNG)

VE BİR ÇOK BAŞLIK ALTINDA SİZLERLE ÇOK YAKINDA TÜM OYUNLAR HAKINDA BİLGİLERDE İÇERİCEK

GELİN HAMACİLİ VPS VE DEDİCATED OYUNLARINIZI FORMUMUZDA PAYLAŞALIM
EN İYİ TANITIMI YAPAN OYUNA 1 AY BOYUNCA SABİT KONU OLARAK KALICAKTIR

FORMUMUZ YENİ OLDUĞUNDAN EN ÇOK KONUYU PAYLAŞAN ARKADAŞIMIZA FORMDA MODERÖTÖRLÜK VERİLİCEKTİR HERKESİ FORMUMUZA BEKLİYORUZ

FORM:[You must be registered and logged in to see this link.][/QUOTE]
Back to top Go down
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım E.T ve diğer zırhlar droplar 1000 Empty
PostSubject: Re: Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım E.T ve diğer zırhlar droplar 1000   Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım E.T ve diğer zırhlar droplar 1000 EmptyFri Dec 31, 2010 10:33 am

Linkler düzeltildi. iyi forumlar .
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
PostSubject: Re: Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım E.T ve diğer zırhlar droplar 1000   Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım E.T ve diğer zırhlar droplar 1000 EmptyFri Dec 31, 2010 11:04 am

P.içni TŞk H.o
Back to top Go down
http://mt2222.yetkinforum.biz/index.htm
Sponsored content

PostSubject: Re: Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım E.T ve diğer zırhlar droplar 1000   Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım E.T ve diğer zırhlar droplar 1000 Empty

Back to top Go down

Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım E.T ve diğer zırhlar droplar 1000
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Betakoilmt2 süper sw kasmalık resimli tanıtım
» //FAciaMt2//VPS//ZOR SERVER//DROPLAR 1000/Kasmalık//İLK 3 99A HEDİYE VAR //
» Yep Yeni Süper Kasmalık Emeklik Sw Çelikler 10m Süper... Gerisi İçerde Resimli Anlatı
» //-RocKMt2-//- RESİMLİ -//- 0 LAG -//- OYUNA REST ATILDI -//- DROPLAR 1000 -//-YENİ PACK EKLENDİ-//
» Süper bir vps server Dostluk mt2 Çelikli %1000 droplar