Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D

Go down 
5 posters
AuthorMessage
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D Empty
PostSubject: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D EmptyThu Dec 30, 2010 6:08 pm

Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :)))
Adım AYYA5 Anlamı Ayyaş

[You must be registered and logged in to see this link.]
Göremeyenler İçin

Göremeyenler İçin

Yorumlarınızı Bekliyoree
Back to top Go down
http://mt2222.yetkinforum.biz/index.htm
Yokedici26
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Yokedici26

Puan : 4483 Mesaj Sayisi : 2826 Lakap : Yokedici26 xD Yaş : 43 Rep : 1109 Nerden : Evden..! xD

PostSubject: Re: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D EmptyFri Dec 31, 2010 8:54 am

havalara bak :d
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
PostSubject: Re: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D EmptyFri Dec 31, 2010 11:00 am

İnsanın KARAKTERİ OLdumu Hava Bi Başka Oluyo :DD
Back to top Go down
Mesquu
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Mesquu

Puan : 318 Mesaj Sayisi : 95 Lakap : MeSQuU JaCKaLL PiNQuU Yaş : 42 Rep : 106 Nerden : iSTaNBuL

PostSubject: Re: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D EmptyThu Jan 06, 2011 7:49 pm

yakında bende alıcam inş yokedici26 aldı zaten seninkinden mr.mete
Back to top Go down
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya

PostSubject: Re: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D EmptyFri Jan 07, 2011 8:13 am

Mr.Mete Wolfteam'da AYYA5 Senmisin ??
Back to top Go down
ReaList ` EsquiRe``
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
ReaList ` EsquiRe``

Puan : 1424 Mesaj Sayisi : 977 Lakap : Turkson Yaş : 31 Rep : 316 Nerden : Virus MT2'den

PostSubject: Re: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D EmptyFri Jan 07, 2011 8:59 am

kaç günlük?
Back to top Go down
http://www.metin2-beta.com
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya

PostSubject: Re: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D EmptyFri Jan 07, 2011 9:04 am

Simdi İndiirmde alsak olra aslında 30 günlüqü 6000 Nakitti Heralde Yanls Hatrlamiyorsam yeni gelenler 12000N de Eskiler Düsmüs Fiyatlari
Back to top Go down
ReaList ` EsquiRe``
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
ReaList ` EsquiRe``

Puan : 1424 Mesaj Sayisi : 977 Lakap : Turkson Yaş : 31 Rep : 316 Nerden : Virus MT2'den

PostSubject: Re: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D EmptyFri Jan 07, 2011 9:05 am

hayırlı olsun kardeşim bende oynayacamda bilgisayar kaldırmıyor :D:D:D
Back to top Go down
http://www.metin2-beta.com
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

PostSubject: Re: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D EmptyFri Jan 07, 2011 10:56 am

aTLaNTiiS wrote:
Mr.Mete Wolfteam'da AYYA5 Senmisin ??

Evet Benim .D
Back to top Go down
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

PostSubject: Re: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D EmptyFri Jan 07, 2011 11:15 am

Cok Merak Ediyorum Yaw O Rütbeyi Nasııl Kastin Ben Bi Binbasi Olamadim Gitti Yüzbasıda Takıldım Nerde En Cok Kasar Albaya Kadar En iyi Nerde GB Alr Char Bi Bilqi Ver Lütfen
Back to top Go down
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

PostSubject: Re: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D EmptyFri Jan 07, 2011 3:28 pm

Tamam Bugün Başım Ağrıyor Yarın Verrim Kardeşim..
Back to top Go down
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

PostSubject: Re: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D EmptyFri Jan 07, 2011 4:33 pm

Tmm Kardes G.Olsn Sonra Konsz
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D   Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D Empty

Back to top Go down

Benim Karakterlerim Ve En Çok Sevdiğim Karaktri Alarken :D
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» PeraBoyMt2 Onlinedir [VPS BENİM]
» BENİM CHAR (GM KEN) ALİ06HAN FARKI İLE
» Userbar Arşivi Benim imzadaki resimler
» Hade bakalım bende benim rütbe atlayisim söyleyem
» SW benim Mikemmel Gm alımı var efsunlar ucuyo krall var