bhdrygn 1.Seviye Üye
| Subject: FİXMETİN2 DOĞUYA HAS MACERE (LEVEL SINIRI 127-OTO P VE AT NPC-Kralıyet Basımı) Tue Dec 28, 2010 4:39 pm | |
| FixMetin2 Doğuya Has Bir Macera - MMORG Oyunu...? Sürekli kapanan serverlardan sıkıldın mı? ? Değişim mi istiyorsun ? ? Lag,hilesiz,temiz bir ortam mı olsun istiyorsun? ? GM'Ler ilgili olsun ve hep event yapsınlar mı istiyorsun ? ? Editim olsun biraz adam keseyim diyenlerden misin? ??? Ozaman doğru adrestesiniz ;] ??? Saygılarımla size FixMetin2'yi sunmaktan gurur duyuyorum... Yeri istediğiniz gibi doldurun hiç LAG ve DONMA sıkıntısı olmaz...
Oyun içi özellikler ; - Büyük çaplı ışınlanma yüzüğüyle her yere gidebilme imkanı.. - +5 Taş basabilme imkanı.. - Edit alabilme imkanı.. - Hem kasılma hem duello imkanı.. - Anında perfect yapabilme imkanı.. - Başlangıçta 63 Level --- Biz size bu imkanları sunduk... Siz neredesiniz ? ---EVENTLER... Ox Eventi Vs Eventi Azrail Eventi Metin EventiServerimizin EFSUN Oranları(Zırhcıda 0 Yang) ; - +5000 HP - %15-20 Kritik ve Delici - %15-20 Savunmalar - %20-25 Yarı insan - %15-20 Zehir ve Sersemletme - %20-25 Ölümsüzlük - %25 Büyüye Karşı DayanıklılıkGMLERDEN LEVEL,PARA,ITEM ISTEMEK YASAK ! FixMetin2 Kendine Has NPC'Lerinden Resimler : Zırhçı [You must be registered and logged in to see this image.]
Silahçı [You must be registered and logged in to see this image.]
Nesne Market [You must be registered and logged in to see this image.]
Market [You must be registered and logged in to see this image.]
Üst Seviye Zırhlar [You must be registered and logged in to see this image.]
Saç Stilleri [You must be registered and logged in to see this image.]
Epic Yakma Derdi Yok. [You must be registered and logged in to see this image.]
Npc Kadrosu [You must be registered and logged in to see this image.]
KRALIYET BASABILME [You must be registered and logged in to see this image.]Serverda EDİT satışı vardır... Gayet uygun fiyatlar...
Örnek Bir Editli İtem [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
İyi oyunlar , FixMetin2 Takımı...SERVERIMIZIN WEB SAYFASI[You must be registered and logged in to see this link.]KAYIT SAYFASI[You must be registered and logged in to see this link.]INDIRME DOSYASI [You must be registered and logged in to see this link.]FACEBOOK ŞİKAYET VE FAN SAYFAMIZ.[You must be registered and logged in to see this link.]
Last edited by bhdrygn on Tue Dec 28, 2010 4:43 pm; edited 1 time in total | |
|
[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: Re: FİXMETİN2 DOĞUYA HAS MACERE (LEVEL SINIRI 127-OTO P VE AT NPC-Kralıyet Basımı) Tue Dec 28, 2010 4:40 pm | |
| | |
|
bhdrygn 1.Seviye Üye
| Subject: Re: FİXMETİN2 DOĞUYA HAS MACERE (LEVEL SINIRI 127-OTO P VE AT NPC-Kralıyet Basımı) Tue Dec 28, 2010 4:44 pm | |
| sabit olması için ne gerekiyor.! | |
|
zilo212 1.Seviye Üye
| Subject: Re: FİXMETİN2 DOĞUYA HAS MACERE (LEVEL SINIRI 127-OTO P VE AT NPC-Kralıyet Basımı) Fri Dec 31, 2010 8:24 pm | |
| | |
|
İstanbuLLee34 8.Seviye Üye
Puan : 706 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : [GA]SaqoLera Yaş : 30 Rep : 212 Nerden : qeLdim biLmiyorum...
| Subject: Re: FİXMETİN2 DOĞUYA HAS MACERE (LEVEL SINIRI 127-OTO P VE AT NPC-Kralıyet Basımı) Fri Jan 14, 2011 6:14 pm | |
| | |
|
[TL]Gokay16 Banlanmiş Üye
Puan : 413 Mesaj Sayisi : 230 Lakap : AzRaeL Rep : 121 Nerden : Geliyor Bu Pis KoKu???
| Subject: Re: FİXMETİN2 DOĞUYA HAS MACERE (LEVEL SINIRI 127-OTO P VE AT NPC-Kralıyet Basımı) Fri Jan 14, 2011 6:42 pm | |
| | |
|
[TL]SinopLee 8.Seviye Üye
Puan : 1317 Mesaj Sayisi : 1063 Lakap : 57ßeLa Yaş : 27 Rep : 166 Nerden : //>||Sinop||<\\
| Subject: Re: FİXMETİN2 DOĞUYA HAS MACERE (LEVEL SINIRI 127-OTO P VE AT NPC-Kralıyet Basımı) Fri Jan 14, 2011 6:44 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: FİXMETİN2 DOĞUYA HAS MACERE (LEVEL SINIRI 127-OTO P VE AT NPC-Kralıyet Basımı) | |
| |
|