Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin

Go down 
3 posters
AuthorMessage
kskdumanksk
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
kskdumanksk

Puan : 58 Mesaj Sayisi : 56 Lakap : SaGoPaF Yaş : 34 Rep : 4 Nerden : ܚܛܜܞܠܤ܍ܒܩܗܧ

Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin Empty
PostSubject: Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin   Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin EmptySat Dec 18, 2010 7:17 pm

dün aşure günü aksam saat 19'da yemegimi yedim
sonra bilgisayari actim 1-2 saat oynadim sonra saat 22 -10 oldu bi lavaboya gidim dedim salona bi ciktim CİN gördüm simsiyah önümden dim dik gitti..sonra duvardan gecti
mahallemizdeki imama sordum demekki Sen CİN'lerle anlaşabiliyorsun dedi...
sizinle paylasmak istedim.

suan kendimden qectim..
Back to top Go down
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
PostSubject: Re: Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin   Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin EmptySat Dec 18, 2010 7:44 pm

arkadasim simdi arkanabakmadan kosssssssssss
kaç gelioo kosss laa kossssssssssssss
Back to top Go down
http://wWw.PvP-KenTi.aCe.sT
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
PostSubject: Re: Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin   Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin EmptySat Dec 18, 2010 7:47 pm

keske fotorafini çekseydin
Back to top Go down
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
PostSubject: Re: Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin   Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin EmptySat Dec 18, 2010 8:48 pm

dalga geçme önemli bi olay olabilir.
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

PostSubject: Re: Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin   Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin EmptySat Dec 18, 2010 9:13 pm

suan size anlatacağim gerçek benim dayimin kizi var suan 26 yasında evli

12 yasından beri hep barbie bebek filan alınca duvara asarlar yha

aksamlari onu hep bogarlarmis yatarken

sonra evlendi bizim istanbuldaki dayimlarda evini karsina tasndılar orada odadan sesler geliomus birgece dayimin yaininda çalıom acayip birses geldi ablam çocugunu ve ve kocasiyla nasıl disari çıktılar anlamadılar biz sabaha uyamadik
sonra ev değistirdiler ve o evde onlara saldirmislar ufak 2 yasındakş yeğenim suratini çizmisler ablamda kızarıklar vardi bu gerçektir
Back to top Go down
kskdumanksk
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
kskdumanksk

Puan : 58 Mesaj Sayisi : 56 Lakap : SaGoPaF Yaş : 34 Rep : 4 Nerden : ܚܛܜܞܠܤ܍ܒܩܗܧ

PostSubject: Re: Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin   Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin EmptySun Dec 19, 2010 6:01 am

footgrafini nasil cekim sim siyah siyah kum qibi 1 metre yükseklikte gidiyordu
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin   Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin Empty

Back to top Go down

Arkadaşlar dün başimdan çok kötü olay qecti...bi bakin
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» arkadaşlar bir bakın
» Arkadaşlar nolur bi bakın!!!
» ARKADAŞLAR BAKIN LÜTFEN !
» SA ARKADASLAR BAKIN ÖNEMLİ
» Rütbe AtlayisimDa Basimdan Geçenler