Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr

Go down 
5 posters
AuthorMessage
ByPiskan
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
ByPiskan

Puan : 91522623 Mesaj Sayisi : 453 Lakap : ριšкαηno hack :D Yaş : 33 Rep : 228 Nerden : Sakarya ==TATANGALAR==54 hack

Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr Empty
PostSubject: Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr   Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr EmptyWed Dec 15, 2010 5:59 pm

Arkadaşlar Özel   PVPCİLER TEAM kurulmaktadır 5 kişi alıncaktır özel olarak çalışıcağız sitemiz olcak mt2 yardim ve online oyunlar site yardım
vb. herşey deneyimi olan herkes yazabilir.
ben katılmak istiyorum diyenler
Ad:
Soyad:
msn:
tecrübe /kısım:
online süresi:
Arkadaşlar bu ciddi bir iştir katılmak isteyen gelsin özel bir teamdır 
site üzerinde çalışcaz
Back to top Go down
http://www.mt2pvpyardim.tr.gg
ByPiskan
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
ByPiskan

Puan : 91522623 Mesaj Sayisi : 453 Lakap : ριšкαηno hack :D Yaş : 33 Rep : 228 Nerden : Sakarya ==TATANGALAR==54 hack

Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr Empty
PostSubject: Re: Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr   Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr EmptyWed Dec 15, 2010 6:47 pm

++++
Back to top Go down
snnzkl55
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
snnzkl55

PostSubject: Re: Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr   Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr EmptyWed Dec 15, 2010 9:30 pm

+++
Back to top Go down
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya

PostSubject: Re: Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr   Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr EmptyThu Dec 16, 2010 8:10 am

Kardes Full Metin2 Hakkındamı Kurulacak Bu Site
Back to top Go down
TekTabanca
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
TekTabanca

Puan : 1410 Mesaj Sayisi : 1143 Lakap : ``ShooTer`` Yaş : 29 Rep : 203 Nerden : ''DenizLee''

PostSubject: Re: Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr   Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr EmptyThu Dec 16, 2010 10:27 am

Ad: Cem
Soyad: Zorlu
msn: ClasSiq_H3R0@hotmail.com
tecrübe /kısım: Tecrübe war 2.5 Yıldır Metin2 Oynuyom
online süresi: sabah 09:10 ve sabah 24:00 dan sonra 02.30
Back to top Go down
ByPiskan
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
ByPiskan

PostSubject: Re: Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr   Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr EmptyThu Dec 16, 2010 3:07 pm

profesyenel kardeş alındın bize ulaşmak için kurnazajan_furkan@hotmail.com ekle ve teama katıl
Back to top Go down
TekTabanca
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
TekTabanca

Puan : 1410 Mesaj Sayisi : 1143 Lakap : ``ShooTer`` Yaş : 29 Rep : 203 Nerden : ''DenizLee''

PostSubject: Re: Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr   Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr EmptyThu Dec 16, 2010 3:36 pm

ByPiskan Beni Bilmiyonmu ???
Msn'Ne gir
ClasSiq_H3R0@Hotmail.com yz bklam
Back to top Go down
[TL]Ufuk
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
[TL]Ufuk

Puan : 212 Mesaj Sayisi : 171 Lakap : By.Ufuk Yaş : 27 Rep : 0 Nerden : Bosver Gerek Yok ..

PostSubject: Re: Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr   Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr EmptyThu Dec 16, 2010 3:42 pm

Ad:Ufuk
Soyad:Yenisu
Tecrübe:4 5 Kere GM Oldum Bunuda Yaparim kendi Sw Mide Kurdum:)
Msn:sinsesinsei@hotmail.com

Online:12:00 dan Gecelere KAdar En FAzla 22:00
Back to top Go down
TekTabanca
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
TekTabanca

PostSubject: Re: Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr   Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr EmptyThu Dec 16, 2010 3:44 pm

kardeşim GM olmakla ilgili birşey degil burasi
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr   Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr Empty

Back to top Go down

Bizimle Çalışmak İsteyenler Özel PVPCİLER TEAM ; Mt2,navicat,fizella,kurulum,online oyunlar vb. girr
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Full Editli Server Kurulum Dosyası nyomt2/Kurulum/Panel/Navicat ve Videolu Anlatımlar
» Full Editli Server Kurulum Dosyası nyomt2/Kurulum/Panel/Navicat ve Videolu Anlatım
» TÜM ONLİNE OYUNLAR AÇIKLAMASIYLA BUYRUNN
» Xp Speed v1.4 Pvpciler.Biz Özel
» 130 adet font pvpciler.biz e özel