Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir

Go down 
+2
Reloq
[TL]KoLeRa
6 posters
AuthorMessage
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir Empty
PostSubject: Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir   Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir EmptyTue Dec 07, 2010 7:17 pm

Flood nedir? Neden yasaktir?

Flood, forumda yazdiginiz bir mesajin hemen altina art arda mesaj yazmanizdir.

Bir kaç ipucu

Mesajlariniza, konulariniza aninda yorumlar, cevaplar beklememelisiniz, eger onemli ve/veya ilgi cekici bir konu ise zaten zamanla mesajlar yazilacaktir. Onun icin biraz sabirli olmaniz gerekir.

Bir konuya mesaj yazip gonder butonuna bastiktan sonra, eger degistirmek istediginiz bir kisim varsa altina baska bir mesaj yazmak yerine duzelt butonuna tiklayip mesajinizin icerigini duzeltiniz. Duzeltilmeyen mesajlar, art arda yazilan mesajlar yoneticiler tarafindan silinecektir.

Eger mesajiniz belirlenen yazi karakterini gecmis ise hemen altina baska bir mesajla devam edebilirsiniz, bu flood degildir!

Bu gerekli ipuclarini degerlendirerek lutfen art arda mesaj atmaktan kacininiz. Bu konuda daha dikkatli olacaginizdan eminiz...

Tesekkurler...
Back to top Go down
http://wWw.PvP-KenTi.aCe.sT
Reloq
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Reloq

Puan : 86 Mesaj Sayisi : 83 Lakap : Relax Yaş : 30 Rep : 0 Nerden : Nerden Geldik Nereye Gidiyoruz??

PostSubject: Re: Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir   Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir EmptyWed Dec 08, 2010 12:21 am

Uyari İçin Tskr KoLeRa...
Back to top Go down
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
PostSubject: Re: Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir   Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir EmptyMon Jan 17, 2011 9:12 pm

+++++
Back to top Go down
[TL]SinopLee
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]SinopLee

Puan : 1317 Mesaj Sayisi : 1063 Lakap : 57ßeLa Yaş : 27 Rep : 166 Nerden : //>||Sinop||<\\

PostSubject: Re: Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir   Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir EmptyTue Jan 18, 2011 10:20 am

++++++
Back to top Go down
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

PostSubject: Re: Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir   Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir EmptyTue Jan 25, 2011 8:40 pm

+++++++++++
Back to top Go down
Kupa^^As
Super Mod.
Super Mod.
Kupa^^As

Puan : 2147483647 Mesaj Sayisi : 1096 Lakap : ^^ Yaş : 35 Rep : 261 Nerden : Metin2
PostSubject: Re: Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir   Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir EmptyTue Jan 25, 2011 8:50 pm

Güzel onu bilmeyenler Bilmis oldu..
Back to top Go down
http://www.mt2win.com
Draqon09
Forum Moderatör
Forum Moderatör
Draqon09

Puan : 244 Mesaj Sayisi : 192 Lakap : yok Yaş : 28 Rep : 13 Nerden : nereye!!!
PostSubject: Re: Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir   Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir EmptyTue Jan 25, 2011 8:50 pm

+++
Back to top Go down
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

PostSubject: Re: Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir   Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir EmptyTue Jan 25, 2011 8:52 pm

ett aartık benim sinavlar bitti geri döndüm eskİ KoLeRa geldi ayağinizi denk alın
Back to top Go down
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

PostSubject: Re: Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir   Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir EmptyMon Jan 31, 2011 11:08 am

++++
Back to top Go down
oguzhan1997
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
oguzhan1997

Puan : 411 Mesaj Sayisi : 330 Lakap : 34AleM34 Yaş : 30 Rep : 33 Nerden : ewden..!!!xD[İsTanBuLL]

PostSubject: Re: Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir   Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir EmptyMon Jan 31, 2011 11:44 am

Flood un alasını kolera yapıo
Back to top Go down
oguzhan1997
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
oguzhan1997

Puan : 411 Mesaj Sayisi : 330 Lakap : 34AleM34 Yaş : 30 Rep : 33 Nerden : ewden..!!!xD[İsTanBuLL]

PostSubject: Re: Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir   Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir EmptyMon Jan 31, 2011 11:44 am

saka saka
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir   Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir Empty

Back to top Go down

Flod nedir bilmeyenler için ve dikkat alınmalidir
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hamachili Servere Giriş (bilmeyenler için)
» pk kodunu bilmeyenler girsin
» [TL]Turkson™ hersey için saol beni bu zordurumdan kurtardığın için
» Metin2 Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler.
» ARKADASLAR BENİM BASIMA GELDİ BU SİTELERE DİKKAT