Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi

Go down 
4 posters
AuthorMessage
[GA]CaN32™
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
[GA]CaN32™

Puan : 79 Mesaj Sayisi : 110 Lakap : [GA]CaN32 Yaş : 29 Rep : -1 Nerden : ısparta

filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi Empty
PostSubject: filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi   filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi EmptyMon Dec 06, 2010 8:24 pm

arkadaslar file zillayı acıyorum /usr/ nin içinde game yok games var onunda içi boş yardım edebilirmisiniz lütfen

msn: [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Reloq
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Reloq

Puan : 86 Mesaj Sayisi : 83 Lakap : Relax Yaş : 30 Rep : 0 Nerden : Nerden Geldik Nereye Gidiyoruz??

PostSubject: Re: filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi   filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi EmptyMon Dec 06, 2010 11:42 pm

Filezila demek tum sw bılgıleır demek .)
Back to top Go down
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya

PostSubject: Re: filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi   filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi EmptyTue Dec 07, 2010 6:59 am

Kardes Game Dosyasi VPS Serverlerin Fizillasında Olur Hamachilerde Rain oLur Sanırım Yanı Seninki Hamachiyse Ondan Game'yi Bulmuyordur.
Back to top Go down
[GA]CaN32™
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
[GA]CaN32™

Puan : 79 Mesaj Sayisi : 110 Lakap : [GA]CaN32 Yaş : 29 Rep : -1 Nerden : ısparta

PostSubject: Re: filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi   filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi EmptyTue Dec 07, 2010 3:34 pm

soal arkadasım demicem
Back to top Go down
Reloq
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Reloq

Puan : 86 Mesaj Sayisi : 83 Lakap : Relax Yaş : 30 Rep : 0 Nerden : Nerden Geldik Nereye Gidiyoruz??

PostSubject: Re: filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi   filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi EmptyWed Dec 08, 2010 12:30 am

Hamaci mi serverin
Back to top Go down
kskdumanksk
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
kskdumanksk

Puan : 58 Mesaj Sayisi : 56 Lakap : SaGoPaF Yaş : 34 Rep : 4 Nerden : ܚܛܜܞܠܤ܍ܒܩܗܧ

PostSubject: Re: filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi   filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi EmptyWed Dec 08, 2010 8:16 am

arkadaşLar resimli olarak paylaşirmisniz ?
Back to top Go down
Reloq
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Reloq

PostSubject: Re: filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi   filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi EmptyWed Dec 08, 2010 9:07 am

Nasıl
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi   filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi Empty

Back to top Go down

filezilladan anlayan biri yardım edebilirmi
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» LONCA BINALARI KURMAKTAN ANLAYAN YARDIM EDEBILIRMI LUTFEN
» Forum Grafikerinden Anlayan Acil Baksın Lütfen YaRDıM
» beyler pvp server kurmayı bilen biri yardım etsin varsa video ve kurmam için gereken dosyalrıda koysunltf
» arkadaslar su uyku modu sorunu ile yardım edebilecek yok mu lütfen bi yardım
» LÜTFEN YARDIM ALLAH RIZAS İÇİN YARDIM !!!!