Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

llıı Metin2 Oyunda Lvl Gösterme ııll

Go down 
2 posters
AuthorMessage
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya

llıı Metin2 Oyunda Lvl Gösterme ııll Empty
PostSubject: llıı Metin2 Oyunda Lvl Gösterme ııll   llıı Metin2 Oyunda Lvl Gösterme ııll EmptyMon Dec 06, 2010 1:48 pm

Selam millet
direk özelliklerine geçim

Yang diye birşey yoktur TL yazar heryerde (:
Giriş ekranı ve karakter yerine Manzara resimleri koydum.
Önemli olan ise Kahraman yerine Lv99 yazıyor. bunu isteyenler olduğu için yaptım istemeyen indirmez.!
Yani mesela: 'Kahraman[GA]Serseri ' yazıyodu önceden şimdi, ' Lv99 [GA]Serseri ' yazıyor.(:
Server kısmına Turkmmo yazdım.

Ek olarak 2. dosyamız Orjinal Türk Metin2 sindeki skill ve item görüntülerini geri getiriyor benim gibi özleyenleriniz olmuştur beyaz hava kılıcı o güzel öfke parlamasını biraz büyük bir dosya boyutu ama indirmek isteyene sorun olmaz.

Saçma yorum yapanlara bir ata sözü yazmak istiyorum. : Anlayana Sivri Sinek Saz Anlamayana Sazı Soksan Az.Emeğe saygı lütfen en azından o Lv99 yazısını yeşil yapmak bile hiç kolay bişey değil

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
TekTabanca
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
TekTabanca

Puan : 1410 Mesaj Sayisi : 1143 Lakap : ``ShooTer`` Yaş : 29 Rep : 203 Nerden : ''DenizLee''

llıı Metin2 Oyunda Lvl Gösterme ııll Empty
PostSubject: Re: llıı Metin2 Oyunda Lvl Gösterme ııll   llıı Metin2 Oyunda Lvl Gösterme ııll EmptyMon Dec 06, 2010 2:00 pm

Konu Var Zaten Kilit!!!

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down

llıı Metin2 Oyunda Lvl Gösterme ııll
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» llıı Metin2'ye Çorap ve Agac Eklemek ııll
» llıı Metin2 Süper Yeni Bir Pack ııll
» llıı Metin2 Admin PaneLi Resimli Yazılı Anlatım ııll
» llıı _-¯Grand-Mt2¯-_ ııll