Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

KingTurk-War.com.nu(Yabancı Galiba) :)

Go down 
2 posters
AuthorMessage
Kupa^^As
Super Mod.
Super Mod.
Kupa^^As

Puan : 2147483647 Mesaj Sayisi : 1096 Lakap : ^^ Yaş : 35 Rep : 261 Nerden : Metin2
KingTurk-War.com.nu(Yabancı Galiba) :) Empty
PostSubject: KingTurk-War.com.nu(Yabancı Galiba) :)   KingTurk-War.com.nu(Yabancı Galiba) :) EmptySat Dec 04, 2010 5:09 pm

İlk öncelikle Selamin Aleyküm arkadaslar: [KupaAs]

Direk söylüyorum bu sw yi görünce diyeceksinizki en sonunda güzel bir sw buldum

LEVEL SINIRI 127 LEVEL

Arkadaslar hepimniz Biliyoruz cin pvp leri cok güzel kraliyet basimi aktfi 65 silahlarini 80 e sonrada 90 yapabiliyoruz o yüzden cin pvp leri cok güzeldir.

Diyer pvp leri kötülemiyecegim hele oyuna girin siz yapacaksiniaz bunu Hemen oyun özellikleri : ( Detayli Resimli Anlatim )

Beyler Direk Npclerden bahsetmicem ilk bir iki Oyundan bahsedicem cünkü oyunda Tüm silahlarin dönüsümleri aktif [You must be registered and logged in to see this image.] bu cok hoşunuza gidicek

Diyelim
+9 hortlak var +9 hortlak Önce Siriusa dönüyor Sonrada Öldürücü Palaya dönüyor

+9 muho var +9 muho önce Sirius a dönüyor sonrada Ay kilicina dönüyordu galiba [You must be registered and logged in to see this image.]

+9 Ejderha Bicagi var +9 Ejderha bicagi önce Ruhsuza Sonra Güneş ışıgı bicak a dönüyor

+9 kurtulus yelpazesi var +9 k.yelpazesi önce sekiz tiyagrama sonrada İblisin yelpazesine

+9 sari ejderha yay +9 58 lvlik yay vardi ismini unutum [You must be registered and logged in to see this image.] ona ondan sonra 90 lvl lik yaya dönüyor onunda ismini unutum

+9 Partizan önce +9 sari ejderha katledene sonrada +9 Dev Ejderha Katledene dönüyor

+9 Celikler Kraliyete Dönüşüyor

Simdi Diceksiniz 0 yangami + basma itemi istiyormu
basarken 10 m para bide
Mavi inci -- Beyaz İnci --- Kırmızı inci -- Karsi atak stratejisi

bunlari istiyor hepsi npc de var Mavi inci 15 m Beyaz 17 m Kankirmizi 20 m Karsi atak stratejisi 300 yang di galiba

Simdi diceksiniz Cok pahali Onada çözüm var Tabi bu benim fikrim Npcde İstiridye 1 m İncilere verceniz parayi 15+17+20 = 47 m ye 47 tane istirdye alin Rahat diorum Cifter Cifter İncileriniz olur [You must be registered and logged in to see this image.] artanlarida pazara 10 m den koyun [You must be registered and logged in to see this image.] Zarar yerine Kar yaparsiniz...

Arkadaslar Birde Klasik Sw özeliklerini söylüyeyim [You must be registered and logged in to see this image.]

Buz Zindan aktif 1-2 kat Buz cadisi da

Azrail Aktfi Rahatca cikin

OTO G- P var

İste sac stilleri var

BİLDİGİNİZ KLASİK ÖZELİKLER [You must be registered and logged in to see this image.]

Ha bide beyler Ben Bir mevzuya uyuz olurum Adamlar Sw yi paylasir efsun oranlarindan bahsetmez Ben ondanda Bahsedeyim

Tüm efsunlar %15 geliyor
Yari insan %15 Kilic savunmasi %15
zeka güc ceviklik buna benzer efsunlar +15
Krtik Delici Zehirleme Sersemletme Yavaslatma %+15

Max Hp kac geliyor bakmadim valla [You must be registered and logged in to see this image.] tahminim 3 k onuda oyunda denersiniz kusura bakmayin

Neyse Kardes Ben bunu sölerim İte koka Sw paylasmam hosuma giden sw leri paylasiyorum zaten konu sayima bakarsan anlarsin

NPC LER : Hepsini Ben cektim

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ana Sayfa = [You must be registered and logged in to see this link.]

Kayit Ol =

Dosyalari İndir=

İste bu kadar Asagiya yazdim Yaziyi okuyun lütfen

ARKADAS SİMDİ SAKİN +REP FİLAN VERMYİM TEŞEKÜR FİLANDA ETMEYİN SADECE KONUYA YORUM YAPİN ATİYORUM +++ BÖLE YAZSANİZDA OLUR DEGİSKSEKİLDE YAZSANİZDA OLUR YETERKİ KONU SABİT KALSİN YANİ YUKARLARDA OLSUN CÜNKÜ OYUN YENİ ACİLDİ OYUNCUSU FAZLA YOK BU TANİTİM SAYESİNDE OYUNCU OLUCAK SİZ YORUM YAPARSANİZ SİZİN GİBİ KARDESLERİMDE GÖRÜCEK KONUYU LÜTFEN SİMDİDEN TESEKÜR EDERİM
Back to top Go down
http://www.mt2win.com
TekTabanca
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
TekTabanca

Puan : 1410 Mesaj Sayisi : 1143 Lakap : ``ShooTer`` Yaş : 29 Rep : 203 Nerden : ''DenizLee''

KingTurk-War.com.nu(Yabancı Galiba) :) Empty
PostSubject: Re: KingTurk-War.com.nu(Yabancı Galiba) :)   KingTurk-War.com.nu(Yabancı Galiba) :) EmptySun Dec 05, 2010 11:56 am

++p.için saoL
Back to top Go down

KingTurk-War.com.nu(Yabancı Galiba) :)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Slm Ben Yeniyim Galiba
» Face-MT2 (İP VAR ) (haamchi galiba ) :)
» Arkadaşlar Herkeze Hayırlı Olsun Forumun Sw Sını Ben Kurcam Galıba