Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll

Go down 
4 posters
AuthorMessage
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya

ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll Empty
PostSubject: ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll   ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll EmptyFri Dec 03, 2010 4:26 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

Merhaba arkadaşlar türkiyede ilk olarak ben paylaşıyorum her hangi bir yerden alıntı filan yapmadım.Uzman üyelik şerefine bu konuyu paylaşıyorum.
Kendi serverime yaklaşık 1 aydan beri var ama benden başka kimsede yoktu bende Uzman üyelik şerefine bu konuyu paylaşıyorum inşallah yararlı olurum..

Bunu Yapmanız için gerekenler

Resimli Anlatım.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Back to top Go down
İstanbuLLee34
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
İstanbuLLee34

Puan : 706 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : [GA]SaqoLera Yaş : 30 Rep : 212 Nerden : qeLdim biLmiyorum...

PostSubject: Re: ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll   ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll EmptyFri Dec 03, 2010 4:43 pm

Süper Bişe p.için saol
Back to top Go down
[TL]Berci
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]Berci

Puan : 582 Mesaj Sayisi : 402 Lakap : berci Yaş : 32 Rep : 135 Nerden : Evden

PostSubject: Re: ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll   ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll EmptyFri Dec 03, 2010 6:42 pm

p. için saol
Back to top Go down
http://bercimt2.tr.gg
TekTabanca
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
TekTabanca

Puan : 1410 Mesaj Sayisi : 1143 Lakap : ``ShooTer`` Yaş : 29 Rep : 203 Nerden : ''DenizLee''

PostSubject: Re: ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll   ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll EmptyFri Dec 03, 2010 7:05 pm

p.için Tesekkür Ederiz :))
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll   ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll Empty

Back to top Go down

ll Türkiyede İlk Serverine Radyo ekle Metin 2 ll
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Metin2 Private Serverine Radyo Ekle Türkiyede Tek Paylaşım
» Serverine Görev Ekle
» Serverine 2010 Dunya Kupası Ekle
» Serverine Duyuru Kagidi EkLe Buyrun içeri aLaLım ;) ByPiskan
» Private Serverine Yeni Taşlar Yeni Silahlar Yeni Kasklar Yeni Eldivenler Yeni Zırhlar EKLE