Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)

Go down 
+5
k0RkuSuz
bartowski C.
[BRS]SiNaN
MrKreon
Yokedici26
9 posters
AuthorMessage
Yokedici26
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Yokedici26

Puan : 4483 Mesaj Sayisi : 2826 Lakap : Yokedici26 xD Yaş : 43 Rep : 1109 Nerden : Evden..! xD

Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) Empty
PostSubject: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) EmptyFri Dec 03, 2010 3:05 pm

Evet arkadaşlar merhaba ben kendim yazdığım yakın dövüş ninja efsunlarını sunmayı düşünüyorum hiç bir şekilde alıntı değildir.

NOT:Ben şahsen PWP de bu efsunlarla epey iyiyim.Kendimce efsunların iyi olduğunu düşünüyorum.

Silah

YARI İNSAN
KRİTİK

Açıklama:Bu ikisi yeter bunların yanında çeviklik veya büyü hızı gelse oda güzel olur.

Zırh

HP
SAVUNMA

Açıklama:HP ninja için çok büyük avantajdır.Savunma Kılıç,Bıçak,Çift El bunlarda en az 2 si gelirse ii olur.

Kalkan

SERSEMLİK BAGISIKLIGI
YARI INSAN
ÇEVİKLİK

Açıklama:Bunların ikisi biraz zor gelir ama geldimi çok iyi olur.

Küpe[Abanoz Küpe ise(önerilir)]

YARI INSAN
SAVUNMA

Açıklama:Abanoz küpe için en ideal efsun zaten +9 ise kendinden 1650 HP li.

Bilezik[Cennetin gözü bilezik ise(önerilir)]

YARI INSAN
HP
BÜYÜ SAVUNMASI

Açıklama:Cennetin gözü bilezik zaten kritik veriyor yarı insan sayesinde fazla vurabiliriz, bilezik sayesinde kritik oranıda artar.

Kolye[Cennetin gözü kolye ise (önerilir)]

HP
SAVUNMA
KRİTİK

Açıklama:Zırh gibi kolyemizde HP ve SAVUNMA efsunları getirmeliyiz.

Ayakkabı

HP
SAVUNMA
KRİTİK

Açıklama:Zırh,Kolye gibi HP ve SAVUNMA efsunları ninja için vazgeçilmezdir.

Kask

YARI INSAN
ZEHIRLEME SANSI
BÜYÜ SAVUNMASI

Açıklama:Bu 3 ü geldimi çok iyi olur.Yarı insan kesin gelsin, bence zehir o kdr gerekmiyor zehirli bulut skili oldugu için büyü savunması,yarı ınsan gelsede olur
.

KONU SABİT PLS

EMEĞE SAYGI İÇİN REP VERSENİZDE,TEŞEKKÜR ETSENİZDE,YORUM ATSANIZDA,FARK ETMEZ YETERKİ EMEĞİN HAKKINI VERİN
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
MrKreon
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
MrKreon

Puan : 65 Mesaj Sayisi : 53 Lakap : [TL]MrKreon Yaş : 29 Rep : 1 Nerden : Bir Yerdemiyim Ki :D

PostSubject: Re: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) EmptyFri Dec 03, 2010 3:39 pm

PayLaşım İçin TeşekkürLer..!
Back to top Go down
[BRS]SiNaN
Super Mod.
Super Mod.
[BRS]SiNaN

Puan : 732 Mesaj Sayisi : 657 Lakap : Green and White Yaş : 28 Rep : 21 Nerden : Akşamdan kalmayim hatırlamiom xD
PostSubject: Re: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) EmptyFri Dec 03, 2010 4:09 pm

Ben ninja oynamıom ama Yinede saol
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
bartowski C.
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
bartowski C.

Puan : 1973 Mesaj Sayisi : 1062 Lakap : Paradise Yaş : 31 Rep : 854 Nerden : heaven

PostSubject: Re: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) EmptyFri Dec 03, 2010 4:15 pm

Güzel paylaşım abi,bende genelde ninja açarım hep ama 4x felan oldugun item dizmeye gerek duymazdım fazla ama bunları yaptıktan sonra bide4 x oldumu fena olur [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
k0RkuSuz
ForumYönetici
ForumYönetici
k0RkuSuz

Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
PostSubject: Re: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) EmptyFri Dec 03, 2010 4:38 pm

p.için sağol
Back to top Go down
http://www.korkusuztasarim.tr.gg
İstanbuLLee34
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
İstanbuLLee34

Puan : 706 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : [GA]SaqoLera Yaş : 30 Rep : 212 Nerden : qeLdim biLmiyorum...

PostSubject: Re: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) EmptyFri Dec 03, 2010 4:48 pm

Adminn p.çin saol
Back to top Go down
UnKoWn57
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
UnKoWn57

PostSubject: Re: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) EmptyFri Dec 03, 2010 4:49 pm

paylaşım için teşekkürler !
Back to top Go down
http://www.google.com.tr
isyankolik40
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
isyankolik40

PostSubject: Re: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) EmptyFri Dec 03, 2010 6:22 pm

link pls
Back to top Go down
Yokedici26
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Yokedici26

Puan : 4483 Mesaj Sayisi : 2826 Lakap : Yokedici26 xD Yaş : 43 Rep : 1109 Nerden : Evden..! xD

PostSubject: Re: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) EmptyFri Dec 03, 2010 6:22 pm

link ?
Back to top Go down
TekTabanca
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
TekTabanca

Puan : 1410 Mesaj Sayisi : 1143 Lakap : ``ShooTer`` Yaş : 29 Rep : 203 Nerden : ''DenizLee''

PostSubject: Re: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) EmptyFri Dec 03, 2010 7:16 pm

Pylsm İçin TesekkrLer
Back to top Go down
Yokedici26
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Yokedici26

PostSubject: Re: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) EmptyFri Dec 03, 2010 7:57 pm

ö.değil =)
Back to top Go down
TekTabanca
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
TekTabanca

Puan : 1410 Mesaj Sayisi : 1143 Lakap : ``ShooTer`` Yaş : 29 Rep : 203 Nerden : ''DenizLee''

PostSubject: Re: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) EmptyFri Dec 03, 2010 8:03 pm

+Rep Verdim Çevik Abi :))
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)   Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz) Empty

Back to top Go down

Yakın Dövüş Ninja Efsunları(Tam Klavuz)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ninja okcu efsunları nasıldır.
» Savaşçı-Sura-Shaman-Ninja EFSUNLARI ...
» 100 E YAKIN PVP GEL
» Efsunları SABİTLEME
» Şaman Efsunları