evt arkadaşlar bu hile ile 5 k mı vuruosuz 20 k vurucaksınız [You must be registered and logged in to see this link.]
Teker Teker indiriyoruz .. İçinden Çıkan dosyalar PC.eix PC.epk pc2. eix ve pc2.epk dır . Pack Dosyasını açalım Normal Metin2 klasöründeki. Buradaki PC.eix ve PC.epk yı pc3.eix ve pc3.epk yapalım. pc2.eix ve pc2.epk yı pc4.eix ve pc4.epk yapalım Bakın orjinalini deiştiriyoruz indirdiğimizdekileri değil indirdiklerimizin isimleri aynen duracak orjinallerin isimleri değişecek ! arkadaşlar bi daha diyorum ilk hiç birşey çıkartmadan metin2 pack dosyasına girin ve ordaki dediğim dosyaları değiştirin sonra verdiğim linkten indirğinz dosyaları attın çalişacaktir Şimdi indirdiğimiz dosyaları pack in içine atalım.4 Dosya da bulunacak..Silme Değiştirme yok.Sadece orjinal patch klasöründeki dediğim şeylerin isimleri deişecek.İndirdiğiniz dosyadaki pc lerin isimlerini DEĞİŞTİRMEDEN direkt olarak Patch dosyasının içine atınız. not: ilk start 1 e girin kapatın start 2 ye girin torront yülenecektin orda ek bi sayfa gelcek kabul et felan siz iptal ete basin ve pvp serverinza girin not2: metin taşlarina bazen 5x 6x kat vuruosnz
[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???