Win7 8.Seviye Üye
Puan : 584 Mesaj Sayisi : 351 Yaş : 32 Rep : 163 Nerden : İstanbul
| Subject: CrossFire__Online MMOPRG__Harika Bir Oyun Fri Nov 12, 2010 3:11 pm | |
|
-
Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandir Forumda Deildim.. Ve Hemen Size Bir Paylaşım İle Geri Dönüyorum Bu Sefer PvP Deil Online Bir Oyun Oyunumuz İsmi Crossfire.. Crossfire Online Oynanan Bir Oyundur Çeşitli Ülkeden Oyuncular Oyuna Katilmaktadir..Tabiki Türk Arkadaşlarımızda Bulunuyor.. C4BOX Tarafindan Kurulan CrossFire Dünyanin En İyi 3. Online Oyunu Olarak Damgayı Vurmuştur.. Oyun Savaş Oyunudur.. Ayni Counter Strike Gibi Ama Online Ve Farklı Oyunda Rütbeler Bulunmaktadir.. Tabiki Üyelik İle Oynanan Bir Oyundur.. Çeşitli Silahlar Ve Karakterler ZP İle Satilmaktadir.. ZP İse Para İle Alınmaktadir Kredi Karti ZP İle Satılmayan Silahlar Mevcut.. Oyunumuzun Kavramlari.. GP=Para Anlaminda Tecrübe=Exp Anlaminda ZP=Zaten Bu Para İle Satılıyor.. Oyunda Toplam 58 Bölüm Bulunmaktadir.. İnsanlar'la Oynan Ve Mutant'LarLa Oynanan FOTO [You must be registered and logged in to see this image.] §§ Oyun Sitesi §§ Anasayfa:http://www.z8games.com/ Gerekli Herşey Burada Teşekkür Ederim Arkadaşlar.. Benim Konumdur Lütfen Alıntı Yapmayalım | |
|
[SGM]NoFair 8.Seviye Üye
Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...
| Subject: Re: CrossFire__Online MMOPRG__Harika Bir Oyun Fri Nov 12, 2010 3:16 pm | |
| | |
|
bartowski C. 8.Seviye Üye
Puan : 1973 Mesaj Sayisi : 1062 Lakap : Paradise Yaş : 31 Rep : 854 Nerden : heaven
| Subject: Re: CrossFire__Online MMOPRG__Harika Bir Oyun Wed Nov 17, 2010 2:25 pm | |
| p.için sağol..warrock'la aynı gibi. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: CrossFire__Online MMOPRG__Harika Bir Oyun | |
| |
|