[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: PC Activity Monitor Standard bilgisayarda yapılanları işlemleri kaydetme programı Mon Nov 08, 2010 8:06 pm | |
| PC Activity Monitor Standard ( PC Acme Standard) bilgisayarınızı başlattığınız andan itibaren yaptığınız herşeyi kaydeder. Açtığınız dosyaları, kapattığınız programları, ne zaman hangi oyuna girilmiş, ne zaman hangi film izlenmiş gibi bütün eylemleri saniyesine kadar izleyebilirsiniz. Siz bilgisayarınızın başında olmasanız bile bilgisayarı sizden daha iyi gözleyecek bir program.
download [You must be registered and logged in to see this link.]rar şifresi : pcacmestd | |
|
[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: Re: PC Activity Monitor Standard bilgisayarda yapılanları işlemleri kaydetme programı Tue Nov 09, 2010 9:03 am | |
| | |
|
[TL]KoLeRa ForumYönetici
| Subject: Re: PC Activity Monitor Standard bilgisayarda yapılanları işlemleri kaydetme programı Mon Jan 31, 2011 11:26 am | |
| birde bilgasayari hizladirr | |
|
ReaList ` EsquiRe`` 8.Seviye Üye
Puan : 1424 Mesaj Sayisi : 977 Lakap : Turkson Yaş : 31 Rep : 316 Nerden : Virus MT2'den
| Subject: Re: PC Activity Monitor Standard bilgisayarda yapılanları işlemleri kaydetme programı Mon Jan 31, 2011 11:35 am | |
| | |
|
oguzhan1997 8.Seviye Üye
Puan : 411 Mesaj Sayisi : 330 Lakap : 34AleM34 Yaş : 30 Rep : 33 Nerden : ewden..!!!xD[İsTanBuLL]
| Subject: Re: PC Activity Monitor Standard bilgisayarda yapılanları işlemleri kaydetme programı Mon Jan 31, 2011 11:45 am | |
| The installation file pcastd_setup.exe is password- protected for its download not to be scanned by various filtering systems. To open the file please use the following password: pcacmestd | |
|
DaRknEssBoy 5.Seviye Üye
Puan : 208 Mesaj Sayisi : 193 Lakap : ..MicHaeL JacKsoN.. Yaş : 30 Rep : 20 Nerden : Ordan,Burdan,Şurdan xDé
| Subject: Re: PC Activity Monitor Standard bilgisayarda yapılanları işlemleri kaydetme programı Mon Jan 31, 2011 2:52 pm | |
| saol [You must be registered and logged in to see this image.]_______________ Michael jAcksOn.. __________________ Her Hakkım Saklıdır® || ll l ll l l ||ll l | l ll || ²°²¹¹²¹³°³¹²¹²¹ | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: PC Activity Monitor Standard bilgisayarda yapılanları işlemleri kaydetme programı | |
| |
|