Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri

Go down 
2 posters
AuthorMessage
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri  Empty
PostSubject: Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri    Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri  EmptySat Nov 06, 2010 7:35 am

arkadaşlar çok merak edilen bir konu var herkes acaba ne demek bu metin2 diyolar yada neden metin2 ndn metin değil bu sorulara kendimce cvp vermek istiyorum
1-metin:metin in anlamı taş demek bazıları oyunda diyor ama herkesin bildiği gibi taştır. bu taşlar oyunun amacını oluşturuyor aslında
2-ndn metin değil?: çünkü metin diye bir oyun ztn mevcut buda metin2 den önce çıkmış bir oyundur metin2 bu metinin devamıdır metin oyunu 2 boyutlu 2D mmorg oyunudur 2D MMORPG? ????, ?? adlı siteden bilgilenebilirsiniz
3-metin2 adı : metin2 metinin devamı olduğ için karışmasın diye ve 3 boyutlu oynanabilen 3D mmorg oyunu olduğu için bunada metin2 demişler

Ben böyle biliorum
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

PostSubject: Re: Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri    Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri  EmptySat Nov 06, 2010 7:35 am

+++++++++
Back to top Go down
İNFiNiTY
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
İNFiNiTY

Puan : 179 Mesaj Sayisi : 140 Lakap : Sonsuz Yaş : 31 Rep : 8 Nerden : Belirli Bir iP yok :D

PostSubject: Re: Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri    Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri  EmptySat Nov 06, 2010 8:22 am

+++ 'Da

BENDE CEVAP VEREYIM:: Metin2 MMORPG OYUNU BİLİYORUM AMA Metin2 2D Sİ VARMIYDI BİLMİYORDUM ŞU AN OYNADIGIMIZ 3D OLDUGU İÇİN MeTiN3 ANLAMLI OLURDU İSMİNE UYUM SAGLAMASI DAHA UYGUN OLURDU DİYE DÜŞÜYORUM ''Yanlışsam düzelt''
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

PostSubject: Re: Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri    Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri  EmptySat Nov 06, 2010 8:57 am

ben böle biliorum sende farklı bilebilirsin
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri    Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri  Empty

Back to top Go down

Metin2 adını nerden aldı ? gir içeri
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ns Metin2 Gir İçeri!!
» Metin2 MultiversionHack by banjo1 v3.90 [İçeri Girin]
» Metin2'den Cok ii Anlayan İceri Gelsin Lütfen
» Metin2 Log Hatası Çözümü %100 İçeri geLin
» Only metin2 ödüllü buz cadisi ekli ! qir iceri ! :)