[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: 99 lwl e kadar kasılcak yerler Sat Oct 30, 2010 7:24 pm | |
| Arkadaslar bu konular cok acıldı artık sabitlensin
1-10 lwl :yabani kopek-alfa kurtlar-mavi kurtlar-yaban domuzları-ayılar (kırmızı ayılar haric) 10-20 lwl : ayılar beyaz yeminli okcular- askerler-moralsizsizler 20:35 lwl: yabani piyadeler 35-40 lwl : yabani generaller- (itemleriniz iyi ise soo ) -çöl 40-45 lwl : Seytan kulesi (Çok çabuk kasılırsınız) 45-50 lwl : Soo 50-65 lwl: Örümcek zindanı ve katları 65-70 lwl : Hayalet orman-Alev diyarı 70-90 lwl : Kızıl orman-Buz Zindanı 90-99 lwl: Buz zindanı-Kızıl orman (Bol slot cekerek) kısa ve oz bi sekilde acıkladıgımı dusunuyorum Ha bide Ep ile Exp yüzügü Falan varya onlardan alırsanız LwL atlama hızınız artar yani Exp yüzügü olmadan 2 saatde atlıyosan Yüzükle^30 dk yada 1 saat içinde atlarsınız
Kasılmanın yanı sıra Para kasmayada hafifçe değinmek istiyorum
En kolay para kasma yontemi geceleri METİN TASLARI kesmek Neden ? peki
Çünkü +3+4 taslar ozellikli itemler en guzel bk lar bu saatlerde cıkıyo oyunda kimse olmadi icin daha cok metin bulup kesme olanağına sahip olursunuz Balık tutarak para kasma: Eger balık botunuzu yoksa butun gun balık tutmanız gerekecek iyi para kazanmak istiyosanız balık tutmanın en buyuk ozelligi ise oltayı atınca kafamızda beliren balık isareti kaybolunca orta hızda 3 e kadar sayın ve oyle cekin balıgı tutma sansınız en az %80 dir bu yolla [You must be registered and logged in to see this image.] Kendi düşüncelerimi ön plana sürdüm.Bana göre dogru olanları yazdım eger sizin için de güzel olmus diyosanız + repleri bekliyorum emege saygı Teşekkürler | |
|
k0RkuSuz ForumYönetici
Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
| Subject: Re: 99 lwl e kadar kasılcak yerler Sat Oct 30, 2010 8:42 pm | |
| tmm da gitmişsin görünmeyen renkleri seçmişsin ben siyah olarak değiştirdim bilgin olsun | |
|
BeTa ForumYönetici
Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
| Subject: Re: 99 lwl e kadar kasılcak yerler Sun Oct 31, 2010 7:15 am | |
| | |
|
[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: Re: 99 lwl e kadar kasılcak yerler Sun Oct 31, 2010 9:03 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: 99 lwl e kadar kasılcak yerler | |
| |
|