Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD

Go down 
+5
bartowski C.
[SGM]NoFair
aTLaNTiiS
k0RkuSuz
ByCh3micaL
9 posters
AuthorMessage
ByCh3micaL
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
ByCh3micaL

Puan : 56 Mesaj Sayisi : 57 Lakap : ByChemicaL Yaş : 27 Rep : -2 Nerden : İstanbuL

37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD Empty
PostSubject: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptyFri Oct 29, 2010 10:36 pm

37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. gm yapıcak oLanLar [You must be registered and logged in to see this link.] aciL xD
Back to top Go down
k0RkuSuz
ForumYönetici
ForumYönetici
k0RkuSuz

Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD Empty
PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptyFri Oct 29, 2010 10:39 pm

Tmm Yaz GM oldun Swleri Ne kadar süre gmlik yaptiğini böle yapmişsin 37 kere Gm lik yaptim demişsin nerden bilelim 37 kez Gm lik yaptiğini
Back to top Go down
http://www.korkusuztasarim.tr.gg
ByCh3micaL
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
ByCh3micaL

Puan : 56 Mesaj Sayisi : 57 Lakap : ByChemicaL Yaş : 27 Rep : -2 Nerden : İstanbuL

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptyFri Oct 29, 2010 10:41 pm

2.5 ay köy mt2 de cix mt2 1 hafta istiklal mt 6qün vs.vs.vs 9 yasmda basLadm mt2ye o yüzden sayması zor nese msn yi bıraktım oraya gm arayanLar ekLesn.!
Back to top Go down
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySat Oct 30, 2010 5:53 am

:/ Konu qereken yere Tasındı P.için tesekkurler İi Fromlar.
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySat Oct 30, 2010 7:50 am

SeRSeRi StyLe wrote:
Tmm Yaz GM oldun Swleri Ne kadar süre gmlik yaptiğini böle yapmişsin 37 kere Gm lik yaptim demişsin nerden bilelim 37 kez Gm lik yaptiğini
süper demiş önemli olan 1 gün,1ay,1yıl deil adam gibi gmlik
yapman önemli... ben 36 kere wsp de ga 2kere tl oldum ama vps de hemde m2-tr gibi servererde
Back to top Go down
ByCh3micaL
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
ByCh3micaL

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySat Oct 30, 2010 7:43 pm

e sende yaz qm oLmak istediqini o söLediqim köy mt2 de en çok seviLen gm bndim xD kimse userLerLe iLqiLenmiordu :S
Back to top Go down
bartowski C.
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
bartowski C.

Puan : 1973 Mesaj Sayisi : 1062 Lakap : Paradise Yaş : 31 Rep : 854 Nerden : heaven

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySat Oct 30, 2010 9:01 pm

Konuyla ilgisi olmayanlar soru sorup durmasın.Gerçekten Gm arıyan biri varsa sorsun bunun dısında mesaj kasmak için sorular sorup durmayın !!
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
ByCh3micaL
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
ByCh3micaL

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySat Oct 30, 2010 9:03 pm

heh doqru dedn =)
Back to top Go down
ByCh3micaL
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
ByCh3micaL

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 8:29 am

eeeee kimse istemiormu bni xD
Back to top Go down
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 8:44 am

Ben senin imzani siliom sen gene 3 resim koyuyon ban gelicek az kaldi.
en fazla 1 resimdir.
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
Win7
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Win7

Puan : 584 Mesaj Sayisi : 351 Yaş : 32 Rep : 163 Nerden : İstanbul

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:03 am

O Zaman SeHaBe Filanda Silsin 3 Resim TOKATLI FILANDA
Back to top Go down
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:05 am

arkadasim onlar 1 tanesi bütün mod larda bulunmasi gereken bir

ee ozaman 2tane oluo
Back to top Go down
http://wWw.PvP-KenTi.aCe.sT
Win7
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Win7

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:06 am

sen kendı ımzana bak 4 tane
Back to top Go down
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:07 am

bu konu burada kapanıo !!!!
Back to top Go down
Win7
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Win7

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:08 am

allh allh
Back to top Go down
Win7
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Win7

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:08 am

bende 9 imza yapam o zaman
Back to top Go down
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:09 am

Kralla bildir ona göre davran yoksa banlanırsın ben demiom baska biri si tarafindan
Back to top Go down
Win7
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Win7

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:09 am

üff tmm
Back to top Go down
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:51 am

JacquLiny wrote:
O Zaman SeHaBe Filanda Silsin 3 Resim TOKATLI FILANDA

İmzamdaki Özel Bir Club Oldugumuz İçin Var 1.Ciside. Kendi İmzam İtirazin Varmi ?
Back to top Go down
http://mt2222.yetkinforum.biz/index.htm
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:52 am

zaten senin yüzenden krall bir imzami sil dedi
Back to top Go down
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:54 am

PBP Silde

Benim Yuzumenmi ?
Back to top Go down
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:56 am

yok beee sen yüzünden olsa gülerdim bari sen yapmasısın krall dedi enfazla 3 yada 2 resim olacak
Back to top Go down
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:58 am

PDP YAZAN Şeyi Sil ozaman ?
Back to top Go down
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptySun Oct 31, 2010 9:59 am

onu silemem manevi değeri var msn açta konu sak
Back to top Go down
ByCh3micaL
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
ByCh3micaL

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD EmptyMon Nov 01, 2010 11:07 am

yhaw ne aLaka miLLet dior en fazLa 3 resim die sen dion en fazLa 1 resim sen daha öncede uyardn beni ama en fazLa 3 resim dedn imzamı siLdn 3 resim koydm simdi haLa kızıorsn töbe töbe yaa :S
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: 37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD   37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD Empty

Back to top Go down

37 Kez GM'Lik yaptm userLerLe ii anLaşırım Gm oLcak sw arıorm.. daL içeri xD
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sw Kurana GMlik Dosyalarım Tam Hamachi Olcak :)
» hamachisiz swde gmlik yaparım gmlik vereni forumda repe boğarm
» Yaptigim Acemi Bi Çalisma Ama Forum Kadromuzu Yaptm-2
» Yaptigim Acemi Bi Çalisma Ama Forum Kadromuzu Yaptm
» 2.Serverde GM ler aynımı olcak