Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)

Go down 
+8
İstanbuLLee34
TekTabanca
nessad
[SGM]NoFair
[TL]Ufuk
k0RkuSuz
[TL]KoLeRa
ReaList ` EsquiRe``
12 posters
AuthorMessage
ReaList ` EsquiRe``
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
ReaList ` EsquiRe``

Puan : 1424 Mesaj Sayisi : 977 Lakap : Turkson Yaş : 31 Rep : 316 Nerden : Virus MT2'den

Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) Empty
PostSubject: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptyFri Oct 29, 2010 6:22 pm

edit nasıl yapacam yardım edin

hamachi acıyoruz ve programı varmı yardım eden varmı?
Back to top Go down
http://www.metin2-beta.com
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptyFri Oct 29, 2010 6:23 pm

edit nacivattan yapılır yada atack server programın olması laızm

++++++++++++++++++++

atack server indirirsin google yaz çıkar

++++++++++
Back to top Go down
http://wWw.PvP-KenTi.aCe.sT
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptyFri Oct 29, 2010 6:32 pm

konu geretiği bölüme tasınmıstır
Back to top Go down
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptyFri Oct 29, 2010 6:32 pm

+++++++++++++
Back to top Go down
k0RkuSuz
ForumYönetici
ForumYönetici
k0RkuSuz

Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptyFri Oct 29, 2010 8:45 pm

bak KoLeRa sen konularda cok flood yapiyon post mu kasmaya çalişiyon olum mutlaka bi konuda ya 3-4 yorum atiyon yani
Back to top Go down
http://www.korkusuztasarim.tr.gg
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptyFri Oct 29, 2010 8:48 pm

yooo ben flod yapmıom adam demis nasıl yapıon bende yazdim atack serverden

sonrada baktım konuyu yalnıs yere açmıs bende onu düzelttim
Back to top Go down
k0RkuSuz
ForumYönetici
ForumYönetici
k0RkuSuz

Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptyFri Oct 29, 2010 9:25 pm

buda bu konuya attiğin 4 yorum oluyo
Back to top Go down
[TL]Ufuk
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
[TL]Ufuk

Puan : 212 Mesaj Sayisi : 171 Lakap : By.Ufuk Yaş : 27 Rep : 0 Nerden : Bosver Gerek Yok ..

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptySat Oct 30, 2010 7:48 am

S.a Benim Serverim Var Su an On Serseri Styl De GM solCieR AtakserverGM programı İndir İtemler Çinçe Ama gerisi türk ban atma Fln var Oke Ban atcaksan Once ban at sonra 1 .ciden Yenile +++ Rep İsterm
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptySat Oct 30, 2010 7:52 am

atak server programı ile işini halledersin turkson
Back to top Go down
nessad
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
nessad

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptyThu Dec 02, 2010 3:00 pm

arkadaslar edit yapabLmek icin gm olmak mecburmu
Back to top Go down
TekTabanca
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
TekTabanca

Puan : 1410 Mesaj Sayisi : 1143 Lakap : ``ShooTer`` Yaş : 29 Rep : 203 Nerden : ''DenizLee''

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptyThu Dec 02, 2010 3:06 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] Swnize Gm aLimi WArmi?

Back to top Go down
İstanbuLLee34
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
İstanbuLLee34

Puan : 706 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : [GA]SaqoLera Yaş : 30 Rep : 212 Nerden : qeLdim biLmiyorum...

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptyThu Dec 02, 2010 5:06 pm

swnizi hamachisiz [vps] yaparmısnız
Back to top Go down
k0RkuSuz
ForumYönetici
ForumYönetici
k0RkuSuz

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptyThu Dec 02, 2010 8:31 pm

EsterqonnN wrote:
swnizi hamachisiz [vps] yaparmısnız

Adam Hamachi Serveri Nasil Vps Yapsin Biraz Mantikli Düşün
Back to top Go down
[BRS]SiNaN
Super Mod.
Super Mod.
[BRS]SiNaN

Puan : 732 Mesaj Sayisi : 657 Lakap : Green and White Yaş : 28 Rep : 21 Nerden : Akşamdan kalmayim hatırlamiom xD
PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptyThu Dec 02, 2010 8:40 pm

Turkson senin sw ye ne oldu ???
Back to top Go down
cazar14
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
cazar14

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptySat Mar 12, 2011 3:04 pm

bi link atabilcek varmı bu attack server için?
Back to top Go down
KnGMt2
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
KnGMt2

Puan : 30 Mesaj Sayisi : 33 Lakap : [TL]KnG Yaş : 28 Rep : -3 Nerden : Sakaryadan

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptySat Mar 12, 2011 3:06 pm

ph ipi şifresi ni almadan bi işe yaramaz.
Back to top Go down
KnGMt2
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
KnGMt2

Puan : 30 Mesaj Sayisi : 33 Lakap : [TL]KnG Yaş : 28 Rep : -3 Nerden : Sakaryadan

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptySat Mar 12, 2011 3:07 pm

Atack server vere bilirim ben yorumlara söledim sadece
Back to top Go down
UnnameD*_*
Deneme Mod.
Deneme Mod.
UnnameD*_*

Puan : 181 Mesaj Sayisi : 168 Lakap : ''CyberLaz'' Yaş : 34 Rep : 2 Nerden : denizLi
PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptySat Mar 12, 2011 3:07 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

işine yaradiysa +rep
Back to top Go down
k0RkuSuz
ForumYönetici
ForumYönetici
k0RkuSuz

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) EmptySat Mar 12, 2011 3:58 pm

Konu kilit adam ban yemiş.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)   Edit yapma programı (edit nasıl yapılır) Empty

Back to top Go down

Edit yapma programı (edit nasıl yapılır)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» EDİT NASIL Yapılır [SABİT]
» Svsinde gm yapana edit yapma programı atılır ama ingilizce
» AtakServer Programi Link + Kullanim Edit yapma Pvpciler.Biz Farkiyla
» Süper hamachi efsunlar edit evet yalnis duymadiniz edit efsunlu dal içeri
» Edit item yapma //kadir57//Resimli //