[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: Star Wars: The Force Unleashed 2 Fri Oct 29, 2010 1:44 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Star Wars: The Force Unleashed 2Star wars oyununun en son çıkan sürümü the force unleashed 2 ile sizlerleyiz arkadaşlar..Serinin şuanki son sürümü olduğunu belirtmek ister ve bekleyenlerine müjdeyi vermiş olmaktan mutluluk duyuyoruz…Oyunu kısa bir inceleme fırsatım oldu , bence oyun serisindeki başarılı ve düzgün bir yapımı gerçekleştirmiş olmuş arkadaşlar neden diye soracak olursanız ;Görsel ve grafik yönünden oyun gerçekten kaliteli olmuş arkadaşlar , saçma grafikler ve çizgi film yapısından uzak , gerçekçi , kaliteli ve detaysal çalışmalarına girmişler bu sebeble biz memnun kaldık..Ses olarak incelemek isterseniz , ses yapısı , ortam seslendirmesi olsun , savaş sesleri ve efektleri gerçekten bu oyunu çekici kılan diğer unsurlardan birisi..Bu sebebden ötürü oyunun son serisini taktir ediyor ve sizlerede tavsiye ediyoruz , sizde şuan Star Wars: The Force Unleashed 2 full indirmek için son derecede doğru bir yerdesiniz..Tabi inceleme fırsatınız olacak , konu içerisinde sistem gereksinimleri ile oyun içi resimleri yer alıyor sizde bunları inceledikten sonra Star Wars: The Force Unleashed 2 indirme kararı vereceksiniz diye umuyoruz , iyi oyunlar diliyoruz..Star Wars: The Force Unleashed 2 Sistem Gereksinimleriİşletim Sistemi: XP SP 3 / Vista SP2 / Windows 7 . İşlemci: Intel Core 2 2.4 GHz veya AMD Athlon X2 5200 . RAM: 2 GB . Ekran Kartı: ATI Radeon HD 2600 / NVIDIA GeForce 8600 GT veya 256 MB Shader 3.0 Destekli Kart . HDD: 24 GBStar Wars: The Force Unleashed 2 Ekran Görüntüleri[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]Star Wars: The Force Unleashed 2 indir – HotFile – Kendi Uploadımızdır Güvenle İndirebilirsiniz !!![You must be registered and logged in to see this link.] | |
|