[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: ShockMetin2 > Yeni Bir Başlangıç > 16GB Ram > Tanıtım Videosu Thu Oct 28, 2010 5:31 pm | |
| Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Kusursuz Bir Sunucuda Oynamak İstiyorsanız Doğru Adres!...
~ShockMetin2~
ANASAYFA: [You must be registered and logged in to see this link.]
KAYIT: [You must be registered and logged in to see this link.]İNDİR: [You must be registered and logged in to see this link.]FORUM: [You must be registered and logged in to see this link.]- Sunucumuz i7 Core İşlemci + 16GB Ram Belleğe Sahip Olmakla Birlikte Lag,Dc ve Uyku Modu Sorunları Kesinlikle Yoktur!
- Sunucumuzun 12 Aylık Parası Verildi Anlıyacağınız 1YIL Kesintisiz Hizmet! [16Gb Ram]
NOT: Rap Şarkısı Sitede Oyunu İndir Bölümünde Mevcut!
TANITIM VİDEOMUZ:
Video Açılmıyorsa:
[You must be registered and logged in to see this link.]OYUN Özellikleri:
- Hemen Kısaca Bahsediyim.. - Tek Bir Yönetici Vardır "Desolate" - Adaletli Bir Karar Verebilmektedir Yönetici - Gerekmedikce Zırt Pırt Reboot Atılmaz! - Zırhcıda 42 ve 54 Zırhları Vardır. - Silahcıda 30Lv Silahları [Dolunay Vb.] - Bütün İtemler 0 Yang! - Sunucumuzun 12 Aylık Parası Verildi Anlıyacağınız 1YIL Kesintisiz Hizmet! [16Gb Ram] - Event Vb Durumlarda Lag Olmaz! - VS Turnuvaları Düzenlenir! - Işınlanma Yüzüğü Vardır Aklınıza Gelen Heryere Işınlanabilirsiniz[Parasız] - Süper Seyis [Asker At Verir] - Derece Yüksetme NPC [Kahraman Ve Zalim Yapıyor] - Beceri Geliştiren NPC Var. [P ve G Yapıyor]
Efsun Oranları:
- Bütün Efsunlar +10 %10 Olarak Geliyor. - HP 4000 ve 4500 Olarak Geliyor.. - SP 1000 Olarak Sabit Geliyor. [Değişmez]- Sunucumuzun 12 Aylık Parası Verildi Anlıyacağınız 1YIL Kesintisiz Hizmet! [16Gb Ram]
ANASAYFA: [You must be registered and logged in to see this link.]
KAYIT: [You must be registered and logged in to see this link.]İNDİR: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: Re: ShockMetin2 > Yeni Bir Başlangıç > 16GB Ram > Tanıtım Videosu Thu Oct 28, 2010 5:31 pm | |
| | |
|
aTLaNTiiS 8.Seviye Üye
Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya
| Subject: Re: ShockMetin2 > Yeni Bir Başlangıç > 16GB Ram > Tanıtım Videosu Thu Oct 28, 2010 5:32 pm | |
| PayLasım icin TeseKKüRLer BasaRıLarının Devamını DiLerim ii FromLar...
| |
|
[TL]KoLeRa ForumYönetici
| Subject: Re: ShockMetin2 > Yeni Bir Başlangıç > 16GB Ram > Tanıtım Videosu Thu Oct 28, 2010 5:35 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: ShockMetin2 > Yeni Bir Başlangıç > 16GB Ram > Tanıtım Videosu | |
| |
|