[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: basta Nevsehirliler ve herkezi 29 Ekim Cumhuriyet bayramini Kutlarim bu konuyu yorumsuz bırakmayin!! Thu Oct 28, 2010 12:30 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İçin Kutlama Mesajları
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınlanan kutlama mesajları
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı:[/size]</FONT>
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Türk milletinin en iyi idare sistemi olan Cumhuriyetin, her geçen günden daha güçlü hale geldiğini belirterek “ Büyük Türk milleti olarak Cumhuriyetin bize gösterdiği ulvi yoldan ilerleyerek,büyük bir azim ve kararlılık içerisinde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği müreffeh Avrupa toplumlarını bile geçme yolunda emin adımlarla yürüyoruz”dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 87. yıldönümü nedeniyle kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Ünver mesajında, Cumhuriyet’in temel dinamiği olan eğemenliğin kayıtsız ve şartsız kendinde olan büyük Türk Milleti’nin birlik ve beraberlik içerisinde son yıllarda büyük bir gelişme ve kalkınma süreci yaşadığını söyledi.
Demokratik, laik, hukuk ve sosyal devlet sorumluluğu içerisinde her zaman büyük atılımlarla dünyada varlığını hissettiren büyük Türk Milletinin,Cumhuriyet’in kazandırdığı temel değerlerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en önemli hedef olarak çizdiği müreffeh Avrupa toplumlarını geçme konusunda kararlılığını hiçbir zaman yitirmeden azimle yürüdüğünü dile getiren Ünver, geçmişte hasta adam olarak nitelenen ancak inancından aldığı büyük güç ileUlu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün etrafında büyük bir kurtuluş mücadelesi veren aziz Türk Milleti’nin ,her alanda büyüyen ve gelişen bir Türkiye’nin ortaya çıkartılması için büyük çaba harcadığını kaydetti.
Ünver, bu duygu ve düşünce içerisinde tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığını vurguladı.
Last edited by [TL]KoLeRa on Thu Oct 28, 2010 12:34 pm; edited 3 times in total | |
|
[SGM]NoFair 8.Seviye Üye
Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...
| Subject: Re: basta Nevsehirliler ve herkezi 29 Ekim Cumhuriyet bayramini Kutlarim bu konuyu yorumsuz bırakmayin!! Thu Oct 28, 2010 12:31 pm | |
| | |
|
[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: Re: basta Nevsehirliler ve herkezi 29 Ekim Cumhuriyet bayramini Kutlarim bu konuyu yorumsuz bırakmayin!! Thu Oct 28, 2010 12:32 pm | |
| bu konuyu yorumsuz bırakanın bilgisayari reset atsın | |
|
aTLaNTiiS 8.Seviye Üye
Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya
| Subject: Re: basta Nevsehirliler ve herkezi 29 Ekim Cumhuriyet bayramini Kutlarim bu konuyu yorumsuz bırakmayin!! Thu Oct 28, 2010 12:43 pm | |
| sa0L kardes Herkezin 29 Ekim CumhuRiyet BayRmıni KutLarım Daha CumhuRiYetLi Nice SeneLere İnsaLLaH ... | |
|
[TL]KoLeRa ForumYönetici
| Subject: Re: basta Nevsehirliler ve herkezi 29 Ekim Cumhuriyet bayramini Kutlarim bu konuyu yorumsuz bırakmayin!! Thu Oct 28, 2010 5:01 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: basta Nevsehirliler ve herkezi 29 Ekim Cumhuriyet bayramini Kutlarim bu konuyu yorumsuz bırakmayin!! | |
| |
|